Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да се познаем на пътя втора част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как да се познаем на пътя втора част

Имайте и мен в предвит.Изкам и аз!!

Коментар

Сега някой трябва да шие, че мойта жена игла не е пипала милата. Иначе "нашивките" са си екстра. Ако ми дойде вдъхновението ще направя лепенки за мотора от автомобилно фолио.

Коментар

Още един път,ще напиша:
        За младши участници-След като давате,заявки пишете си данните,защото нямате право на лични съобщения и няма как да се свържа с вас.
        Име ;Фамилия;Град:Адрез;телефон за връзка.

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
          Още един път,ще напиша:
          За младши участници-След като давате,заявки пишете си данните,защото нямате право на лични съобщения и няма как да се свържа с вас.
          Име ;Фамилия;Град:Адрез;телефон за връзка.
          гр.Тетевен. ул " Илия Темелски" № 24 ,не приемам по еконт само поща.0882626753

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
            И аз искам 2-чки името ми е Пенко Кирчев град Стара Загора телефон : 042 600403 изгубих си мобилния скайпа ми е motocross_b0y
            Колеги,това момче както виждате,си е поръчало нашивки.След получаването в офиса на Еконт-Ст.Загора.лицето ми написа Л.С. че са го търсили,но в момента,няма пари да заплати пратката.След второ търсене,от страна на Еконт,лицето заявява,че няма нищо общо с мен и тази поръчка,не е за него,а нещо е объркано.
            Получих писмо за разпореждане на пратката.Ще трябва да заплатя сума за унищожаването и отделно цената,на фирмата производител на нашивките.
            Предлагам,модераторите да му наложат някаква санкция,защото не се знае утре какво ще стане.
            Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 28-10-08, 14:41.

Коментар

+1
              Абсолютно подкрепям колегата Витлиемов.
              Не стига,че човека се е нагърбил да ни улесни,не стига,че тези некадърници-куриерите ще го карат да плаща за техни грешки,ами сега и тази простотия-поръчваш и не плащаш...Няма място за некоректни отношения между хора,които се наричаме "колеги".
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Сега прочитам и направо не мога да повярвам ,че и тук се намират такива хора
                Колегат се ангажира да прави тези нашивки за да се радваме и гордеем ,че сме част от този убаФ форум,а някой си независимо кой си позволява така да се подиграе с труда му

гласувам с две ръце за някаква санкция от страна на модератори и админи

Коментар

Колеги благодаря ви за подкрепата,оведомих модераторите за случая,дано се вземат мерки.Ако се размине без нищо,както написах на модераторите,утре не се знае лицето какво ще си поръча.В форума има достатъчно стоки за продаване,и почти всичко минава през куриер.

Благодаря предварително.

Коментар

Колеги,това момче както виждате,си е поръчало нашивки.След получаването в офиса на Еконт-Ст.Загора.лицето ми написа Л.С. че са го търсили,но в момента,няма пари да заплати пратката.След второ търсене,от страна на Еконт,лицето заявява,че няма нищо общо с мен и тази поръчка,не е за него,а нещо е объркано.
                    Получих писмо за разпореждане на пратката.Ще трябва да заплатя сума за унищожаването и отделно цената,на фирмата производител на нашивките.
                    Предлагам,модераторите да му наложат някаква санкция,защото не се знае утре какво ще стане.

Жоре, ако могат да ги върнат в Плевен, аз ще ги взема.
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                      Жоре, ако могат да ги върнат в Плевен, аз ще ги взема.
                      Вече е разпоредено,да ги унищожат.Имам още ако желаеш мога да ти дам.Стига само да не е от съжаление заради този Пеньо.

Коментар

Какво да го правим този младеж? Обратна връзка с него няма как да осъществим, за да разберем къде всъщност е проблема! Ако му забраним достъпа до форума, рискуваме да не му дадем възможност да обясни ако има желание какво се е случило. Дайте предложения как да процедираме в такива случай.
                        Освен да отворим тема за некоректни юзери и в нея да се описват подобни случай. Така поне ще има черен списък и ще сме застраховани от следващи некоректни отношения от този потребител. Дайте мнение?
                        LZ1PER

Коментар

Вече е разпоредено,да ги унищожат.Имам още ако желаеш мога да ти дам.Стига само да не е от съжаление заради този Пеньо.
                          Не е от съжаление в никакъв случай. А за даване - ще си купя от теб, утре ще ти звънна.
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                            Какво да го правим този младеж? Обратна връзка с него няма как да осъществим, за да разберем къде всъщност е проблема! Ако му забраним достъпа до форума, рискуваме да не му дадем възможност да обясни ако има желание какво се е случило. Дайте предложения как да процедираме в такива случай.
                            Освен да отворим тема за некоректни юзери и в нея да се описват подобни случай. Така поне ще има черен списък и ще сме застраховани от следващи некоректни отношения от този потребител. Дайте мнение?

Ако можем да му сложим "Некорректен участник" - да. Друг начин не виждам. Нали ти е ясно че ако някой ти се обади за нещо, не винаги ще имаш възможност да провериш "черния" списък.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                              Ако можем да му сложим "Некорректен участник" - да. Друг начин не виждам. Нали ти е ясно че ако някой ти се обади за нещо, не винаги ще имаш възможност да провериш "черния" списък.
                              Да и аз съм за "некоректен участник.Не искам да го гоните от форума.Белег трябва,да му напомня.И друг път да не прави така.

Коментар

Не ми поръчваите лепенка намери.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X