До: Представяне на наш'те джипки! 
Е знаете за текезареца кадето имам ето и нисана с които се здобих

Е знаете за текезареца кадето имам ето и нисана с които се здобих

.Наскоро се сдобих с нови джанти и джек, ще трябват и по-агресивни гуми.Предстои направа на нови стапенки, ролкейдж в купето(че този зеленият май е само за фасада), амове и мн. др.МНОГО работа мина, а още повече ме чака и по двете джипки.Другата ще я представя след малко.
.Наскоро се сдобих с нови джанти и джек, ще трябват и по-агресивни гуми.Предстои направа на нови стапенки, ролкейдж в купето(че този зеленият май е само за фасада), амове и мн. др.МНОГО работа мина, а още повече ме чака и по двете джипки.Другата ще я представя след малко. 

. Двигателя заработи и ревизирах всички системи: ел. инсталация, спирачна система, горивна система, запалване, охладителна, маслена система. Целта на занятието е реставрация на ГАЗ 69 ОРИГИНАЛ с възможно най- малко не оригинални части.Предстои направа на гюрук и регистрация в КАТ, за целта са закупени 4 нови български(оригинални за модела, на Вида) гуми.Проектът ще напредва бавно , защото се работи и по двата джипа едновременно, от един човек(чорбаджията
. Двигателя заработи и ревизирах всички системи: ел. инсталация, спирачна система, горивна система, запалване, охладителна, маслена система. Целта на занятието е реставрация на ГАЗ 69 ОРИГИНАЛ с възможно най- малко не оригинални части.Предстои направа на гюрук и регистрация в КАТ, за целта са закупени 4 нови български(оригинални за модела, на Вида) гуми.Проектът ще напредва бавно , защото се работи и по двата джипа едновременно, от един човек(чорбаджията ),а  и бюджета е доста ограничен
),а  и бюджета е доста ограничен !Има доста снимки  от огледа  за закупуване  до сега.За това как се развиват нещата ще Ви държа в течение ,а може и да създам нова тема
!Има доста снимки  от огледа  за закупуване  до сега.За това как се развиват нещата ще Ви държа в течение ,а може и да създам нова тема  ! Поздрави!!!!
! Поздрави!!!!

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар