Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA

Чак пък такава спънка невярвам да испитвате при четенето на темите ми, но ако е така ще спра да пиша, мене ми стига и това само да чета, въпреки че щом ми обръщате внимание на "правоговор и правопис" значи са ви интересни постовете ми което ме радва
   Чак пък такава спънка невярвам да испитвате при четенето на темите ми, но ако е така ще спра да пиша, мене ми стига и това само да чета, въпреки че щом ми обръщате внимание на "правоговор и правопис" значи са ви интересни постовете ми което ме радва  
   !!!
 !!! Чак пък такава спънка невярвам да испитвате при четенето на темите ми, но ако е така ще спра да пиша, мене ми стига и това само да чета, въпреки че щом ми обръщате внимание на "правоговор и правопис" значи са ви интересни постовете ми което ме радва
   Повярвай ми - чета с интерес писанията ти за Сузуки СамУрай и за преправянето на Хилукса... Аз лично не разбирам грам от коли...
 Повярвай ми - чета с интерес писанията ти за Сузуки СамУрай и за преправянето на Хилукса... Аз лично не разбирам грам от коли... 
 В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар