Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спукан радиатор от Колос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спукан радиатор от Колос

Колега Glow, дори да го залепиш добре и да нямаш проблем, в момента в който почнеш да караш към морето например или по планините сред нищото, повярвай ми постоянно ще го мислиш този радиатор - ще издържи ли кръпката, няма ли да издържи.... чист психологически тормоз ще те мъчи през цялото време, пий една студена вода и си купи пак нов радиатор за да ти е мирна главата и този път очите на четири при новата покупка

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
      Колега Glow, дори да го залепиш добре и да нямаш проблем, в момента в който почнеш да караш към морето например или по планините сред нищото, повярвай ми постоянно ще го мислиш този радиатор - ще издържи ли кръпката, няма ли да издържи.... чист психологически тормоз ще те мъчи през цялото време, пий една студена вода и си купи пак нов радиатор за да ти е мирна главата и този път очите на четири при новата покупка
      Прав си ако реша да патувам по сериозно със сигурност ще го сменя...

Коментар

Не се отказвай лесно, прочети нагоре, ако не си го направил и давай смело. Питай, ако нещо се двоумиш. Трябват картинки и схеми, но ми е трудно да осигуря.

Коментар

Аз бих си направил изцяло ново казанче от алуминий.Работещо решение и много изминати километри в състезателен режим.

Коментар

Именно. И аз това щях да предложа. До колкото знам има няколко фирми в София, които изработват казанчета по поръчка (а и всеки читав аргончик би могъл да сгъне едно). Съмнявам се цената да е колкото на нов радиатор.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Доколкото четох алуминиевите казанчета вървят 120-140 лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X