Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спукан радиатор от Колос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спукан радиатор от Колос

Според мен , този радиатор не е нов или са ти пратили някой върнат защото ми се струва от снимките че пукнат при монтаж .......може и да греша

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Общо взето е нормално да искат да го видят.
      Е нормално е да го видят. Но те казват да му направим експертиза, което на мен ми звучи, като (ще те мотаем една седмица)...

Според мен , този радиатор не е нов или са ти пратили някой върнат защото ми се струва от снимките че пукнат при монтаж .......може и да греша
      Не знам на нов ми прилича. Но както казах зависи от къде го гледаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
        Е нормално е да го видят. Но те казват да му направим експертиза, което на мен ми звучи, като (ще те мотаем една седмица)...

Не знам на нов ми прилича. Но както казах зависи от къде го гледаш...
        Пращай им го по-бързо. Така или иначе няма да го слагаш.

Иначе е ясно, че е игра на нерви. Пък дано да се откажеш ...
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Аз съм връщал радиатор,но на опаковката личеше удара. Не на тази фирма обаче.
          Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Ако на кашона имаше следи от удар изобщо нямаше да го взема, защото радиатора си е чуплово нещо...
            В общи линии така както изглежда искат да искарат куриера виновен. Но пък при положение, че не съм видял следи от удар, не мога да кажа, че куриера е виновен. От както е при мен, радиатора съм го пазил като яице, нито съм го пускал нито съм го удрял.
            Та в общи линии искат искат да кажат, че при тях радиатора е бил наред и се е счупил или от куриера или при мене...
            Утре ще му правят експертиза...

Та много се двуомя дали да ги чакам да му правят експертиза(незнайно кога и за колко време) или направо утре да се свържя с КЗП и те да си задвижат процедурата.
            Проблема ми е от Вторник, когато установих, че е пукнат. Чаках два дена да се върне 'колегата', днес се обадих 5 пъти да се разправяме и обясняваме. Пратих им го за МОЯ СМЕТКА, и ще чакам експертиза незнайно кога, но ми се струва, че няма да кажат, че е фабричен дефект, ами ще излезе че при нас е счупен... И ще ми го върнат счупен пак за моя сметка.

Коментар

... Та много се двуомя дали да ги чакам да му правят експертиза(незнайно кога и за колко време) или направо утре да се свържя с КЗП и те да си задвижат процедурата.
              Проблема ми е от Вторник, когато установих, че е пукнат. Чаках два дена да се върне 'колегата', днес се обадих 5 пъти да се разправяме и обясняваме. Пратих им го за МОЯ СМЕТКА, и ще чакам експертиза незнайно кога, но ми се струва, че няма да кажат, че е фабричен дефект, ами ще излезе че при нас е счупен... И ще ми го върнат счупен пак за моя сметка.
              Ще избързаш. За момента още не си получил от тях отказ.

Закон за защита на потребителите
              ...
              Чл. 113. (1) Когато потребителската стока не съответства на договора за продажба, продавачът е длъжен да я приведе в съответствие с договора за продажба.
              (2) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба трябва да се извърши в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.
              (3) След изтичането на срока по ал. 2 потребителят има право да развали договора и да му бъде възстановена заплатената сума или да иска намаляване на цената на потребителската стока съгласно чл. 114.
              (4) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба е безплатно за потребителя. Той не дължи разходи за експедиране на потребителската стока или за материали и труд, свързани с ремонта й, и не трябва да понася значителни неудобства.
              (5) Потребителят може да иска и обезщетение за претърпените вследствие на несъответствието вреди.
              Рекламацията как си я предявил? Само по телефона ли?
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Да само по телефона. Аз вече съм вътре по почка 4 защото платих разходите за изпращане.
                Иначе това което цитираш маи е за несъответствие. В моя случаи според мен става въпрос за фабричен дефект. Отделно, това не подлежи на ремонт...
                Взех да съжелявам, че вместо да си използвам 14 дневния срок в които мога да го върна без обеснение и да ми възстановят парите, тръгнах да им обяснявам къде е пукнат...

Коментар

Променям темата на - как да си залепя радиатора. От снимките по горе се вижда как и къде е спукан.

Коментар

Променям темата на - как да си залепя радиатора. От снимките по горе се вижда как и къде е спукан.
                    Ako си наоколо - донеси го, да го погледна на живо. Може и да измисля нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Ako си наоколо - донеси го, да го погледна на живо. Може и да измисля нещо.
                      Не далече съм. Гледах някакво лепило за радиатори на перматек, някои да го е пробвал?
                      Последно редактирано от Glow; 13-10-14, 16:31.

Коментар

Не далече съм. Гледах някакво лепило за радиатори на перматек, някои да го е пробвал?
                        Каквото и да е лепило, трябва и армировка.

Коментар

Купи си нов
                          Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Каквото и да е лепило, трябва и армировка.
                            И какво може да се ползва за армировка?

Купи си нов
                            Предложиха ми от Колос за 144 лв, направо без пари

Да бях взел някакъв втора ръка, нямаше да ме е яд

Коментар

А възможно ли е да се смени спуканото казанче от "новия" радиатор с това от стария, вместо да се мъчиш да го лепиш? Тази пластмаса е проблемна за залепване и почти нищо не е достатъчно добре залепващо за нея. Или имаш съмнения относно повторното кримпване на казанчето и евентуални течове в последствие.
                              Успех!
                              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                              First impression is not always true. Get inspired.
                              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                                А възможно ли е да се смени спуканото казанче от "новия" радиатор с това от стария, вместо да се мъчиш да го лепиш? Тази пластмаса е проблемна за залепване и почти нищо не е достатъчно добре залепващо за нея. Или имаш съмнения относно повторното кримпване на казанчето и евентуални течове в последствие.
                                Успех!
                                На стария радиатор нямам проблеми с пластмасите, ама как/кои да го направи...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X