Добро утро, нов съм в форума и не успях да разбера, в кои под-раздел да пусна темата и реших, че тук е по-добрия вариант. Значи малко за мен; --> шофьор съм вече 2 години , карам коли когато ми се отдаде възможност. За 7 месеца работа успях да събера 5К "5000 лв." , реших да си купя горе посочения автомобил, ако някой има автомобила,карал е такъв,имал е такъв, или просто може да ми каже, малко повече за него ще съм благодарен безкрайно 
Значи автомобила, ще бъде внесен от ЕС "Европейския Съюз" -> "Германия,Белгия,Италия и т.н." , имаме един познат които държи една автокъща, свързахме се с него и той каза, че ще направи всичко възможно да ми намери това ауди за 2000-2500 ерво = 4000-4500 лв. С доставката до България, но тук идва голямата дилема. Заслужава ли си парите този автомобил, след като пристигне още колко пари ще са ми нужни за смяна на частите? Моля темата ми да не бъде заключвана/местена и т.н. защото няма да знам какво е станало с нея, къде е преместена и т.н.
Малко информация за аудито;
1. Седан
2. Дизел
3. 1.9 тди
4. Скоростна кутия -> ръчна "задължително" -> 6 скорости
Казах да ми намери, автомобил по тези изисквания.
Сега ще чакам вашите мнения,препоръки,съвети. Благодаря предварително

Значи автомобила, ще бъде внесен от ЕС "Европейския Съюз" -> "Германия,Белгия,Италия и т.н." , имаме един познат които държи една автокъща, свързахме се с него и той каза, че ще направи всичко възможно да ми намери това ауди за 2000-2500 ерво = 4000-4500 лв. С доставката до България, но тук идва голямата дилема. Заслужава ли си парите този автомобил, след като пристигне още колко пари ще са ми нужни за смяна на частите? Моля темата ми да не бъде заключвана/местена и т.н. защото няма да знам какво е станало с нея, къде е преместена и т.н.
Малко информация за аудито;
1. Седан
2. Дизел
3. 1.9 тди
4. Скоростна кутия -> ръчна "задължително" -> 6 скорости
Казах да ми намери, автомобил по тези изисквания.
Сега ще чакам вашите мнения,препоръки,съвети. Благодаря предварително

Коментар