Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за АУДИ А4 1.9 тди 2002-2003 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за АУДИ А4 1.9 тди 2002-2003 г.

И мойте 2 ст. по въпросите ти-последните.
    Когато си купувам кола,правя проучване,ходя гледам колко вървят, оглеждам окомплектовката на дадения модел и гледам колко се продават по автокъщите и м..илето.Казвам си,че трябва да я купя на цена,такава,че ако се наложи след 2 дена да я продам,да мога да си взема парите с мин.загуба.С други думи ,направи си проучване за даден модел,и сам ще разбереш.Успех.
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

В смисъл, как да направя това проучване? Просто ме интересува, ако намеря това ауди за 5К или 5,5К дали си заслужава? Или да взема нещо по-евтино, също така ми допада и пасат след 99-та , но там бюджета ще е по-скромен, нещо от порядака на 3-4К. Но това е проблема, че това ауди много ми харесва, но не съм сигурен за покупката му. Говорих и с баща ми, той ми каза, че е най-добре аз да си реша, после да не го обвинявам него. Той ще бъде с мен, когато оглеждам/е колата, все пак вече е зад волана 23 години. Затова исках да изкажете мнението си.

Коментар

Първоначално публикуван от pfoenix94 Преглед на мнение
        Благодаря ти, но нали до края на годината остават 3-4 месеца, интересуваме за тези месеци колко ще платя? Значи Еко таксата аз си я плащам?
        Ще платиш данъка за тези 3-4 месеца, а догодина след месец Март ще плащаш данъка за догодина.

Застраховката ГО се сключва за период от една година. Т.е. ако я сключиш на 14.09.2014 то тя важи от 00:00 часа на 15.09 2014 до 23:59 часа на 14.09.2015 г. Повечето компании предлагат разсрочено плащане на 2 или 4 равни вноски.

Екотакса се дължи винаги при първа регистрация на даден автомобил в България. Можеш да я избегнеш единствено ако колата има вече БГ номера. Но ти говориш за нов внос, така че мърдане няма.

Винетката за 1 месец е 25 лв, а за 1 година е 67. Т.е. за повече от два месеца е по-евтино с годишна.

Относно това, дали да не си вземеш Пасат за 3-4 хил. лв или мечтаното А4 за 5к ... Ако всичките ти пари са 5000 лв е много по-разумно да вземеш кола за 3-4000. Сам виждаш че само с регистрацията хвръкват едни 4-500 кинта. Задължителната смяна на ремъци, ролки, масла, филтри - едни 5-6-700 лв. Гумите вероятно ще са за смяна, та и там 4-500 лв. И това ако няма други скрити изненади.

Иначе предното окачване на Пасат В5 и Ауди А4 е почти еднакво - с осемте алуминиеви носача и 2 биалети. И на двете за смяната на ремъци и ролки се разглобява цялата предница. Махат се маска, броня, радиатори и т.н. за да се достигне до ремъците. Водната помпа също се сменя. Та и труда струва повече от колкото да речем на Голф, Октавия, Толедо. Нека запознатите да кажат точно колко.

http://www.youtube.com/watch?v=uPAAvn5B4dc

Мерака е по опасен от диарията. Хване ли те, не те оставя. Просто си направи добре сметката какво можеш да си позволиш.
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Здравейте отново

Значи в понеделник, ще ходя да гледам едно ауди за 8К , но имам няколко питания. Значи, ако се реша да го купя, какви документи,фактури трябва да ми се дадат? Пред нотариус ли се ходи да се прехвърли колата на мое име? Говоря за автокъща, но също така искам да знам какви са процедурите и при покупка от частно лице.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X