Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за АУДИ А4 1.9 тди 2002-2003 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за АУДИ А4 1.9 тди 2002-2003 г.

Хубаво си се спрял. В крайна сметка е въпрос на личен избор. Това дали ще ти е тясно отзад или не ... Ами иди в някой салон, където има такова Ауди и седни отзад - всеки има различни критерии за "тясно"

Първоначално публикуван от pfoenix94 Преглед на мнение
    ... тъй като той пуска 2-3 автовоза обикалят из европа и търсят, само читави автомобили от 1-ва ръка. ...
    За това ... попитай в съседния автосалон - и там така правят. В по-следващия попитай също - и там от първа ръка, само читави ... Докато всички конкуренти вкарват само от моргите ...

Влез в немското мобиле например. Ще забележиш нещо много интересно. Цените там са същите като тук, само че в евро. Как според теб цените тук са на половина? Сложи и транспорт и печалба ... Просто не се вързвай на такива приказки. Ясно е че тук в БГ всички караме гробниците на Европа. За толкова ни стигат мизерните заплатки.

Дано този да ти е достатъчно добър познат и да случиш на читава бройка.

Ей, и като вземеш, да се похвалиш със снимки!!!
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Ми той ми се пада, нещо като роднина. На един наш познат, му докара един Рексън за 2300 евра, тук хвърли още около 2000 лв. за обслужване вече 4-та година, не е мръднал аз също исках такъв автомобил, но няма да мога да го храня. Ако успеят да намерят, ще се похлява оказателно

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
        Да бе да...

На една помпа са вързани спирачки, хидравлика на волана и регулирането на височина ! Като се скапе и си "неуправляема ютия без спирачки"
        .

Няма нищо вярно в това, колега.
        Така се раждат митовете от поредицата ЕЖК.
        Нищо лично!
        Спирам да спамя темата на колегата.
        Явно е направил избора си.
        Дано намери читава кола!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колега,работя 26г,на улицата(полицай съм0,сам съм докарвал по-някоя кола за тирговия,още от 1991г,имам контакти с безброй джамбази.(все пак в Дупница и Самоков ,всички се познава ме)Ако иская свяссна кола не зависимо от марката,трябва да приготвиш по-голяма сумаа от най-иззгодните обяви.Кола снимана пред хубава къща в Германия не е непременно от там.Но ако човека я дава с още един комплект гуми,с няколко описани дребни дефекти с добра цифра на километража,можеш да си почти сигурен че е горе-долу добра,и най-вече бягай от оферти на турци,българи,грузинци,албанци,сърби и др.А великите приказки че някой праща два ,три автовоза да се раазхождат из Европа за да събират само добри коли е легенда.Майка Тереза,беше само една и почина,всеки джамбазин и на брат си ще продаде нещо не много добро,щото им е изкривен мирогледа(през тех са минали толкова котари че средна хубос кола им се вижда приказка.Имам брат в Англия,от няколко години има собствен сервиз и не смея да гарантирам на никой приятел че ще му намери ме перфектна кола,камо ли някакъв далечен роднина.Забравих да ти кажа,на филма с ъс сервизните книжки също не вярвай много,щото съм виждал в Дупница почти един кашон не попълнени и безброй .печати.Успех,моя автомобил не е АУДИ а-4 но всеки има право на мнение.

Коментар

Прави сте, но аз преди това ще я закарам в оторизиран сервиз, ако от там кажат, че колата си заслужава я взимам. Ако кажат, че не си заслужава 5К изобщо няма да я взема, а ще помисля за друг автомобил за същия бюджет, ако е възможно, ако ли не ще се опитам да кача с още 2-3К , но това е в краен случай. Благодаря на всички които , ми дадоха съвети,препоръки,мнения и т.н.

След като ми се обадят, ако са намерили нещо за тези пари, ще прикача снимки всичко

Коментар

Да кажа и аз.От две години карам А4 2000 г.AVG 1,9 тди 110 к.Взех колата от първи собственик за 2300 е Купих я с теч на помпата,350 е ремонта,след пътуване до родината трябваше и ремонт по предницата,не го броя,аз съм си виновен,загубил съм тренинг с изненадите по родните пътища.Колата е икономична,пъргава и не е толкова тясна,но колегите са прави за тези пари нищо свесно не може да се земе,трябва да е последния дарак.Наскоро се видях с бившия собственик,беше си купил Вагина,помпа-дюза,не е очарован,гори повечко имал един два проблема с електрониката...Моя съвет е да търсите нещо по-старо от 98-2001 и да се влагат само качествени части.За окачването-не е по-чупливо от останалите,ако не се правят експерименти с височини,жанти амове и тн.Имам и 124,300д,автомат,не бих казал,че ауди е по-добрия като качество и надежност,но това е лично мнение.

Коментар

Благодаря, но все пак няма да я карам като някой хамалин, колата ми трябва да ми върши работа, а не да се правя на гЪзар да въртя гуми,дрифт,драг и т.н. Трябва ми кола с която, уикенд/а да мога да се разкарвам из България, а през седмицата да мога да ходя до работа, след това до залата да блъскам и тук таме, некое гадже да кача в колата и да се разкарваме.

Коментар

Двигателя 1,9 на ауди са едни от най-безпроблемните.

Коментар

Искам само да попитам, колко пари ще ми струва всичко? Регистрацията,данък,застраховка и т.н. до края на годината? Живея в малък град, но незнам къде се ходи да се провери.

П.п. Живея в гр. Кърджали

Коментар

Бите:
                      http://www.calculator.bg/all_cities.php

Коментар

Благодаря ти, а за другите неща, ако е възможно да ми помогнеш/те? За първи път, ще си взимам автомобил и искам да знам, още колко трябва да спестя, че да мога да го карам след като пристигне.

Коментар

Първо, още преди да броиш парите, лично сверяваш номера на рамата с този в стария талон и договора. Трябва да се чете ясно. Ако намериш номера на двигателя - също
                          Предварително трябва да си сключил застраховка ГО. Най-евтината е около 170 лв годишно, но може и на четири равни вноски. Тъй като в този момент колата ти няма рег. табели, то след като мине всичко отиваш повторно до застрахователя, за да ти впише новите номера в полицата и да ги вкара в системата.

Тъй като това ще е първата регистрация на колата в БГ, то дължиш и Еко такса -около 240 лева.

Регистрацията КАТ беше към 70 лева. Но от съвсем скоро нова фирма прави регистрационните табели и щяло да е по-евтино (говори се за 30 лв). От КАТ излизаш с минат преглед

После отиваш в данъчното да се регистрираш. Срока беше до 2 месеца от придобиването. Данъка ще си го видиш от линка по-горе. За всяка община е различен. Той не ти е много спешен за плащане, но тече лихва

Не забравяш и винетката - 67 лв за 1 година или 25 за месец.
                          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Благодаря ти, но нали до края на годината остават 3-4 месеца, интересуваме за тези месеци колко ще платя? Значи Еко таксата аз си я плащам?

Коментар

Искам да попитам нещо друго, ако се намери добър екземпляр на това ауди струва ли си 5К? Или да кажа да потърсят някакъв vw passat 1.9 tdi до 3-4К

Коментар

Искам да попитам последно нещо, колата заслужава ли си парите? Или да се ориентирам към нещо по-евтино например; vw passat 1.9tdi дизел/седан/3-4К

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X