Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зима е! А аз заредих скапана нафта. Сега какво?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зима е! А аз заредих скапана нафта. Сега какво?

ъъъ, аз само да вметна - сигурни ли сте че иде реч за парафин? Щото аз съм трошил помпа не от парафин, а от "добавка", сложена на бензиностанцията, с консистенция на гъст сопол.

Вальо, филтъра сваля ли? С ръчната помпа пробва ли да видиш какво идва до него? Това в момента не са температури, при които да има чак такива грижи даже с калпава нафта. Да беше поне -5 - -10, а то днеска беше +10, поне тук.

Карал съм с ужасни боклуци с неизвестен произход и преседяли някъде си неизвестно дълго време. Чак такова чудо не е било никога. При леко минусови температури най-напред въртели ми е правила водата, а чак после нафтата. Имал съм случай да сваля филтър и той да е на каша вътре например.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

След час съм в сервиза.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

Aре бе. Още те няма. Само ме разкарваш.

ПП Сетих се.
        Отивам да търся камера за боядисване.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Че тя докато те стопли ще изгори три пъти повече нафта от колкото имаш в резервоара
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Като стана реч за газта за горене, което си е керосин(или поне би трябвало да бъде) искам за пореден път да кажа, че тази газ мноооого отдавна е всичко друго, но не и това, което очакваме да бъде!Затова при такъв проблем, или доказан керосин(авиационен) до 30% без да има нужда от 2Т масло, или до 10% бензин с добавяне към налятото количество бензин на 10% 2Т-масло(при мерак синтетично)
            Няма добавка, която бих могъл да препоръчам от личен опит, още повече, че се сипват при положителна температура-инак белята става по-голяма
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Каква "зима е", на мен днес ми се размръзна чешмата в гаража без да се отоплява.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                ... Няма добавка, която бих могъл да препоръчам от личен опит, още повече, че се сипват при положителна температура-инак белята става по-голяма
                А бе за какви проблеми със "замръзнала" нафта говорим?!? Днес в София според термометъра на колата беше +8*. В Пловдив едва ли е било по-студено ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  А бе за какви проблеми със "замръзнала" нафта говорим?!? Днес в София според термометъра на колата беше +8*. В Пловдив едва ли е било по-студено ...
                  Тук ни продават заводски замръзнала нафта...Еле на някои бензопродавници....

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    Тук ни продават заводски замръзнала нафта...Еле на някои бензопродавници....
                    Сега остава да кажеш че и с лопата си сипвате нафтата в резервоара.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не всички - само Вальо, дето уцели от чувала с бензиностанциите....
                      На километър по-назад има истинска бензостанция, ама това, да си се натресеш сам, има един особен чар - по-дълго, по-звучно, и по-цветно се псува.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Днес по обяд в Пловдив беше около 12 градуса някъде, ама вчера и завчера сутрин си беше по-студено от София
                        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Вчера по обед си се прибрах от Хисаря почти като пич. Днес сутринта пробвах. 70км/ч мак. И е едно прекъсване, едни пушеци на моменти. Весело.
                          Камера която да работи и да е загрята не намерих. И филтър ме домързя да ида даа си купя.
                          Празници са еееееей.
                          Честита Коледа.
                          Наздраве.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Ае, ти таковата, да не ти е заминал дебиломера? ЧЕ те симптомите са същите.

Весела Коледа
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                              ...филтър ме домързя да ида даа си купя.
                              То не смениш ли филтъра, опити за какво да е друго клонят към безсмислие.

Коментар

След първи декември спазвам простото правило- 60 литра нафта 2.5 литра бензин, това за МБ-С250ТД, а за джипа 80 литра нафта, 5литра бензин и така до началото на март, проблеми не съм имал с години!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X