Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За и против регистрацията на МПС с десен волан

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За и против регистрацията на МПС с десен волан

Пак да ви кажа-изхождате от убеждението, че колите с десен волан са опасни. Което съвсем не е вярно. Ако беше-отдавна да е решен проблема. Но хората от които зависи какъв да бъде режима на внос и регистрация на коли от Англия слава Богу мислят с главите си. Не всички във властта са корумпирани и ламтящи за пари или власт. Ако нямаше кой да мисли-държавата се скапва за няколко месеца. Щом не сме закрили държавата-значи все пак тя функционира що-годе правилно.

Призовавам колегите да внимават какво пишат, защото от "измекяри" на предната страница ме заболя. Карам машина с десен волан и не се имам за такъв. Приемам го като обида. И още нещо-в жив разговор не вярвам някой да ме нарече в очите измекяр. Ама в нета е лесно.

Та като пишете-първо мислете.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ама защо продължават коментарите на тема "забрана"? Някой оспорва ли, че цигарите, алкохола и хазарта са вредни? Не! Ама не ги забраняват, нали? Слагат им акциз и толкоз. И за десните волани един 80% акциз плюс тройна застраховка и такси и готово. Тарикатите сами ще ги изоставят. А за временно пребиваващите 20% застрахователна премия по задължителната застраховка + тройна винетка и те са сготвени. Кой каквото иска да си кара оттам нататък.
      Последно редактирано от elbgt; 17-12-12, 17:43.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
        104 на 40. Е това е действителното положение в тази държава.
        40 % мислят Европейски, но са принудени да спорят със 104 човека с Бай Ганьовско мислене.
        За жалост така е и в управлението на Евро парите и в управлението на държавата. А бе така е в цялата държава.
        Нормалните са по-малко и не могат да се преборят с инерцията "отричане на различното".
        Хубава анкета, тъжен резултат, реалната действителност.
        Благодаря на автора!
        Кой си пък ти да даваш оценка на хора които не познаваш а!!!!!!!
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от vladko754 Преглед на мнение
          На калпавият водолаз, водораслите му пречили....Същото е и с набедените шофьори,които не могат с ляв волан да шофират,камо ли с десен.
          Ако се забрани значи един англичанин трябва да си остави автомобила на границата и да си вземе такси за да посети нашата Българийка.
          Да беше прочел цялата тема, преди да пишеш такива глупости.
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            А ти кой си да решаваш какво мога да регистрирам и какво не ?
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
              Ама защо продължават коментарите на тема "забрана"? Някой оспорва ли, че цигарите, алкохола и хазарта са вредни? Не! Ама не ги забраняват, нали? Слагат им акциз и толкоз. И за десните волани един 80% акциз плюс тройна застраховка и такси и готово. Тарикатите сами ще ги изоставят. А за временно пребиваващите 20% застрахователна премия по задължителната застраховка + тройна винетка и те са сготвени. Кой каквото иска да си кара оттам нататък.
              Ами така като гледам - да поискат 80% акциз на двигателите над 100 коня и си сготвен и ти.

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              Аз съм част от Бай Ганьовщината. В един момент съм от по-добрата част, в друг момент съм от по-лошата част, но съм част.
              Имам мнение, споделям го и смятам всеки който иска забрани да излезе от анонимност.
              Да каже колко е изряден с колите си. Да докаже колко са неизрядни другите и едва тогава да заклеймява.
              Ако ПЪРВО заклеймява - направо си е престъпник.
              Ама кой съм аз.....

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                А ти кой си да решаваш какво мога да регистрирам и какво не ?
                Не, не решавам, просто изразявам мнение без да обиждам някой!Даже не съм и коментирал,само гласувах.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

За и против ,сложно е , ще сменили фарове ? СЛОЖНО Е ,Няма да гласувам ,щото не съм карал такава и не знам ,дали пречи при изпреварването .
                  Все пак яко правителство вземе решение , и реши да спре тези автомобили ,гратис-период ,и възможност да се преоборудват на ляв волан

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
                    ...
                    Все пак яко правителство вземе решение , и реши да спре тези автомобили ,гратис-период ,и възможност да се преоборудват на ляв волан
                    Е, утре ако на жените им писне да гледат брадати горили по трамваите, минат в болшинство и ревнат че има тук-таме изнасилвачи - да не ревнеш ако правителството реши да спре мъжете и да им даде гратис период и възможност да се преоборудват на жени

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      Е, утре ако на жените им писне да гледат брадати горили по трамваите, минат в болшинство и ревнат че има тук-таме изнасилвачи - да не ревнеш ако правителството реши да спре мъжете и да им даде гратис период и възможност да се преоборудват на жени
                      Че кой вече се вози на трамвай или влак?
                      Всичкото с някой лев се е метнало по самостоятелни превозни средства. Никой не ще да го бутат в ребрата.

Коментар

Против. Десния волан си е за тракторите.
                        Или само след монтажа на там огледала, могледала, шнорхели или както там се водят плюс правилните фарове с последващ контрол при проверка на пътя.
                        Пък който е за регистрация без тези условия да обясни на роднините на загиналите по причина - ситуация създадена поради десен волан на колата, колко това е безопасно за движението. Особено когато пострадалия е преподавател по кормуване в техникум.
                        ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
                        Е250 1998-продаден
                        Субару Пустош

Коментар

Първоначално публикуван от krismarg Преглед на мнение
                          ...
                          Или само след монтажа на там огледала, могледала, шнорхели или както там се водят плюс правилните фарове с последващ контрол при проверка на пътя...
                          Именно ! Можело значи и без забрана...

Не само шнорхели-морхели - камери и радари да им направят задължителни, през пет километра да ги проверяват, на място да се спират от движение ако не отговарят на условията - няма проблем, стига да може да се регистрират спазвайки именно някакви условия...

Просто е тегаво това автоматично "да се забранят !!!" без коментар, без алтернатива, от форум на хора срещу които голяма част от населението е по дефиниция против, именно на принципа "Всичките са маскари, всичките мачкат еделвайси по парковете, значи всички да си седят на асфалта !".

С тези скръбни слова ще заключа тази амнайсета поред тема по въпроса, с молба към автора и да не обръща повече форума на полигон за експерименти, били те и интересни. Той си знае за какво иде реч

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X