От: За и против регистрацията на МПС с десен волан
Аз съм против. Особено за фаровете им- как изобщо минават ГТП. На моменти ми идва да спра някой, който ме заслепява насреща и да му счупя двата фара с чук.
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
При условие, че в България може да регистрираш Ламборджини като товарен, Тойота Ярис като товарен, Деу Матис, в което трудно се побират двама да го регистрираш 4+1 и да върви такси- що на не ги регистрират и без волан - даже имаше мнения, че било по-удобно отдясно
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Против. Аз не бих купил кола с обратен волан. Случвало се е да се стряскам, като видя човек отпред на лявата седалка да прави нешо си, или да спи...докато включа къде е волана.
За! Но!!! Единствено, след това да смениш с лява дирекция!!! А ако не, да се ползва само в гората и по състезания където няма да пречи и застрашава никой!
ПРОТИВ ! Крайно опасни са, движейки се по пътищата, още повече когато ги карат новобранци без опит взели мечтаното возило за 1000 лв.
Поздрави !
Защо в Англия, Австралия и др. страни с дясно движение не карат коли с лява дирекция ?!
-Щото е опасно и ирационално, изпреварването си е на късмет
За! Но!!! Единствено, след това да смениш с лява дирекция!!! А ако не, да се ползва само в гората и по състезания където няма да пречи и застрашава никой!
Съгласен,но след смяната на дирекцията както каза Борко-Русе за фаровете.Да си сменят и тях.
Категорично против! По пресен личен опит от вчера-при преминаване покрай спрял в насрещната лента автомобил,иззад него "изскочи" супер "наточен" "Голф 5". Успях да спра на по-малко от 1м от него. "Колегата" в Голфа,доста пребледнял повдигна рамене за извинение-не ме беше видял,ама нямаше и как,защото беше с десен волан.
Аз съм против. Особено за фаровете им- как изобщо минават ГТП. На моменти ми идва да спра някой, който ме заслепява насреща и да му счупя двата фара с чук.
Коментар