Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За и против регистрацията на МПС с десен волан

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За и против регистрацията на МПС с десен волан

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    ...и че на 50м от дискотеката вече тази жертва няма смисъл...
    Е това е добро.
    Винаги се чудя, защо някой, който го тресе тежкарлъка си купува S-класа с десен волан (като по този начин от далеч се вижда, че няма пари за нормална), като за тази сума може да има много прилична (и престижна) кола с нормален волан от малко по-нисък клас...

Коментар

За да си купи някой десен волан означава, че проблемът е финансов... И за да се стимулират колегите да карат с лява дирекция /уж за по-сигурно/, вместо да се забранява трябва да плащат по-висок данък. И като видят, че пак опира до пари ще се върнат пак у ляво.

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
        Признавам си,че от 9 г карам с десен волан и ще карам докато е РАЗРЕШЕНО !Купих си колата заради евтинджоса и душевната и материална мизерия,в която тънат всички- и ние и вие..
        И с'я к'во ? Станах ли мъж,поне колкото тези с левите волани ?
        Да, поне в моите очи стана! А не да ми развиваш теории колко по-убави са колите в UK примерно от не знам къде си!
        Честноста е качество, което аз уважавам и подкрепям, макар, че тарикатите си мислят че е глупаво. В това отношение съм старомоден и не смятам да се променям!
        Затова и получи положителна оценка от мене!
        Друго за съжаление не мога да направя за тебе.
        Последно редактирано от D-MAX; 17-12-12, 16:23.
        ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
          Е това е добро.
          .......... от далеч се вижда, че няма пари за нормална)..
          Някои имат, но просто не им се дават. А и човек, който иска да прави поза, много добре осъзнава, че виждайки го с МПС с десен волан, няма да впечатли никого, а може да предизвика обратния ефект-както например коментарите тук. Според мен, просто на хората не им пука, отворила им се е възможност за по-нова или пък по-желана кола от съответната марка или модел за по-малко пари и това е.
          SUV

Коментар

Ей, ама като чета тая тема - страхотни сте направо

Форума дето се води уж най-свободолюбив, най-"офф", най-най - "...абе най, ама да е това което ми изнася на мене..."

Значи решението е "да се забрани", а не "да се урегулира" ?

Ама после на вас като ви забранят нещо щото някой друг не спазва съществуващите разпоредби - вой до небесата, "...'баси държавата...", нали ?

Значи аз ако искам да си внеса примернo Скайлайн GTR, или Паджеро рали Мивек или някой колекционерски Colt от облите, ама 4х4 рали версията, дето са продавани само в Япония и прочее страни с десен волан, и ако съм готов да си я внеса, да си и сложа EC блокиращите лепенки на фаровете, за да не заслепявам всички ония с левите волани дето фаровете им ВСИЧКИТЕ са регулирани на шест и НИКОЙ не си е монтирал китайски електрожени - ниц, да не мога да я регистрирам, щото ви дразни десния волан на съседа с изтърбушените фарове че ви заслепява в тъмното ?

Паля свещ че не сте зъболекари или хирурзи. Единствените ви инструменти щяха да са клещите и триона...

Ама иначе не забравяйте да се оплачете че ви ограничават свободите де. И утре като забранят всякакъв офроуд заради една шепа нарушители - не забравяйте да се обадите колко е несправедливо да се забрани нещо на общо основание заради частни случаи.
            Последно редактирано от Goblin; 17-12-12, 17:11.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Да добавя към горното: Може да не ви грее в момента, но в България се срещат по улиците машини които не можете да видите почти никъде другаде в Европа, да не кажа и по света.

Колегата от Пловдив преди няколко седмици продаваше Паджеро Рали Мивек забравих му пълния педигрей и пълното заглавие - това нещо е колекционерска рядкост и гордост за всеки автомобилен парк !

Показателно за страната е че вместо въпросната перла да стои в лъскав шоурум или музей, край който глутница колекционери с тлъсти пачки да вие към Луната пред табелата "АВТОМОБИЛЪТ Е ИЗЛОЖБЕН ЕКСПОНАТ И НЕ СЕ ПРОДАВА !!!", машината стои обявена за продан на цената на амортизирано немско такси Мерцедес.

Но това не я прави по-малко колекционерска гордост, нито по-малко гордост за родния автомобилен парк. Наличието на разнородни по марка, модел и предназначение автомобили е предпоставка и основа за по-широка техническа визия и за по-широк спектър мечти при малките, а от това по-добро няма. Иначе ще станем като французите дето от малки мечтаят за Сафран дизел, щото няма друго по улиците, докато съседчетата им в Люксембург виждат по улиците сто различни марки и модели на ден. Можете да сравните до къде са я добутали едните и до къде - другите.

Спомнете си каква тръпка беше като малки като минеше по улиците нещо различно от лада или москвич. От всичко по малко трябва за да се направи Свят.
              Последно редактирано от Goblin; 17-12-12, 17:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Ей, ама като чета тая тема - страхотни сте направо

Форума дето се води уж най-свободолюбив, най-"офф", най-най - "...абе най, ама да е това което ми изнася на мене..."

Значи решението е "да се забрани", а не "да се урегулира" ?

Ама после на вас като ви забранят нещо щото някой друг не спазва съществуващите разпоредби - вой до небесата, "...'баси държавата...", нали ?

.
                За нищо не е късно.
                Аз, като изключим Испания, Южна Италия, Гърция и Нашенско, не се сещам къде из Европата дават с рошавите гуми по къра, а после по хасфалта.
                За през гората и ряката, да не питам.

Коментар

Против! Онзи ден един с Пежо 407, с дясна дирекция, така се изнесе и щеше да ни блъсне, че после бях настръхнал 15 минути.
                  Дясната дирекция- в Англия!
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                    Против! Онзи ден един с Пежо 407, с дясна дирекция, така се изнесе и щеше да ни блъсне, че после бях настръхнал 15 минути.
                    Дясната дирекция- в Англия!

Аз пък веднъж настръхнах от едно пиянде с джип дето избръмча през поляната и щеше да ме блъсне.
                    Джиповете - на асфалта !!! Всичките, без изключение !!! Ще ми бръмчи по поляната той...
                    Последно редактирано от Goblin; 17-12-12, 18:16.

Коментар

• От: За и против регистрацията на МПС с десен волан

На калпавият водолаз, водораслите му пречили....Същото е и с набедените шофьори,които не могат с ляв волан да шофират,камо ли с десен.
                      Ако се забрани значи един англичанин трябва да си остави автомобила на границата и да си вземе такси за да посети нашата Българийка.

Коментар

Първоначално публикуван от vladko754 Преглед на мнение
                        На калпавият водолаз, водораслите му пречили....Същото е и с набедените шофьори,които не могат с ляв волан да шофират,камо ли с десен.
                        Ако се забрани значи един англичанин трябва да си остави автомобила на границата и да си вземе такси за да посети нашата Българийка.
                        Нека си кара, ама да не я регистрира като Българска, та да плаща една десета от таксите на острова.

Коментар

Против,но тази държава я управляват все некъдърници и гледат само за собственния си интерес,така,че не ми се вярва да послушат гласът народен....

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
                            Против,но тази държава я управляват все некъдърници и гледат само за собственния си интерес,така,че не ми се вярва да послушат гласът народен....
                            Да му пикая аз на гласа народен ако реве да се забрани нещо на другите защото на него не му изнася. Гласът на тълпата не е гласът народен.
                            Последно редактирано от Goblin; 17-12-12, 18:20.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Да му пикая на гласа народен ако реве да се забрани нещо на другите защото на него не му изнася.
                              Goblin,та нали конфронтацията е горивото на политическото перпетуумобиле...
                              Как шъ го спреш...

Коментар

104 на 40. Е това е действителното положение в тази държава.
                                40 % мислят Европейски, но са принудени да спорят със 104 човека с Бай Ганьовско мислене.
                                За жалост така е и в управлението на Евро парите и в управлението на държавата. А бе така е в цялата държава.
                                Нормалните са по-малко и не могат да се преборят с инерцията "отричане на различното".
                                Хубава анкета, тъжен резултат, реалната действителност.
                                Благодаря на автора!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X