Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За и против регистрацията на МПС с десен волан

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За и против регистрацията на МПС с десен волан

-"и да ги регистрираме, въпреки, че в другите държави на ЕС са забранени за регистрация."
    Това сигурно ли е?Защото аз мисля,че Великобритания е страна от ЕС,и ние нямаме законово основание да откажем регистрация,след като автомобила отговаря на евростандартите.Друг е въпросът,когато автомобила е внос от страна,която не е член на евросъюза.Тогава се минава през технотест,но това е друга бира.
    0884 987 137
    В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
      Съгласен,но след смяната на дирекцията както каза Борко-Русе за фаровете.Да си сменят и тях.
      Първо - на автора на темата му е скучно. За това и пуска такава анкета - безсмислена е.
      Второ - твърдо ДА на регистрацията на такива коли. Колата с десен волан не е опасна.
      Всеки ден умират хора с "безопасни" коли с ляв волан. Защо въобще не забраните колите?
      Опасното идва с глупостта на хората (безотговорни) да карат самоуверено.
      Опасността идва от безотговорни въпроси.
      НЕ МОЖЕ в КАТ да се регистрира кола с "десни" фарове. Искат смяна при регистрацията.
      Може без смяна само за временно пребиваващи в страната. Тогава им слагат само лепенки против заслепяване. Както е в цяла Европа.
      В Англия регистрират "ЛЯВ ВОЛАН" след същата процедура - смяна на фаровете с правилните.
      Защо проявявате нетърпимост към нормалните хора?
      Застраховките - какво лошо има в това, макар с десен волан човекът да е добросъвестен и да си направи застраховката?
      Направо се чудя, от къде идва омразата и непоносимостта към нормалното - да сме широко скроени и никой да не ни пречи?
      Както и да е.

Коментар

Мдаа, много се пише, малко се чете... За втори пък - това е анкета, а не тема за обсъждане.
        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Твърдо против или ако няма начин да бъдат забранени то поне всичките им застраховки и такси да бъдат увеличени тройно, четворно или толкова пъти колкото ще е достатъчно за да бъде заличена разликата в цената заради която някои хора ги купуват и управляват по пътищата.
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            И аз като Вени и Румен не виждам много смисъл от тази анкета.... ама то щото нищо не разбираме.

И тук за да регистрираш трябва да минеш технически преглед. Фаровете трябва да са правилните. Фаровете от коли с десен волан пречат също толкова, колкото и китайските електрожени дето минават за тунинг...
            Протестирайте срещу качеството на прегледите!!!

Не виждам проблем в това да се регистрират с волан където и да било, ако щеш и без волан, стига да са изправни технически автомобилите!
            +1

Коментар

Има и забавна страна: облЯкъна и натокана бизнес дама, надупена по безобразен начин, протяга тояга с магнитна карта вРъзана с кОнци през левия джам, за да вдигне бариерата на служебния паркинг...
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                Първо - на автора на темата му е скучно. За това и пуска такава анкета - безсмислена е.
                Второ - твърдо ДА на регистрацията на такива коли. Колата с десен волан не е опасна.
                Всеки ден умират хора с "безопасни" коли с ляв волан. Защо въобще не забраните колите?
                Опасното идва с глупостта на хората (безотговорни) да карат самоуверено.
                Опасността идва от безотговорни въпроси.
                НЕ МОЖЕ в КАТ да се регистрира кола с "десни" фарове. Искат смяна при регистрацията.
                Може без смяна само за временно пребиваващи в страната. Тогава им слагат само лепенки против заслепяване. Както е в цяла Европа.
                В Англия регистрират "ЛЯВ ВОЛАН" след същата процедура - смяна на фаровете с правилните.
                Защо проявявате нетърпимост към нормалните хора?
                Застраховките - какво лошо има в това, макар с десен волан човекът да е добросъвестен и да си направи застраховката?
                Направо се чудя, от къде идва омразата и непоносимостта към нормалното - да сме широко скроени и никой да не ни пречи?
                Както и да е.
                Това пък най-малко мие минавало през акъла да тая омраза към някого,до сега не съм видял някой да си регистрира кола с десен волан и да си смени фаровете,и къде слагат лепенки тук или в Англия?

П.п Работил съм в Англия и съм видял колко сме назад в някои неща......
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Твърдо против!И референдум трябва да се направи по въпроса!!! Ама,....няма да стане!!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                    Не мога да схвана, /може би аз съм малко тъп/ как, аджеба е възможно на автомобил с чужда регистрация, била тя английска, испанска, румънска или прочие да се издава българска застраховка. И въпросната застраховка за пред полицаите да важи, а ако удариш някого- НЕ ?
                    Не си тъп,просто не си попитал или не ти било обяснено добре.Застраховката се издава за да може МПС-то да отиде в КАТ и да се регистрира.Някои застрахователни компании изискват БГ регистрация до две седмици,ако няма анулират полицата.Но аз мисля че ти това го знаеш,но това е друга тема.

Коментар

И моя вот е "против" и мога да се обоснова,но тука е анкета.Само да допълня:да внасят "моми англичанки" или "сърове",донори постоянно трябват !
                      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Против,ако има значение.

Да им дадат ако искат специални номера за в гората,до там на платформа обаче.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                          Това пък най-малко мие минавало през акъла да тая омраза към някого,до сега не съм видял някой да си регистрира кола с десен волан и да си смени фаровете,и къде слагат лепенки тук или в Англия?

П.п Работил съм в Англия и съм видял колко сме назад в някои неща......
                          Ами забранете десния волан пък дано се оправим.
                          "Колко мъка има по тоя свят... господи." А на тях десния волан им окривя... браво за тази хубава анкета.
                          И там как е - забранен ли е левия волан ? Или не си забелязал?
                          Или в друга държава (освен Македония и Сърбия)някой да е чул забрана на десен волан ?

Коментар

Спрете да се карате, че ще затворят анкетата и няма да дочакаме логичния резултат. Логичен е, защото все още никой не се е научил да вижда под ъгъл. Мир вам!
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Твърдо ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА!

....вижте само годинките на автопарка с ляв волан
                              .....вижте качеството на новите коли за БГ продажби
                              .....замислете се за начина и нивото на поддръжка, при този тотално беден народ и неграмотен персонал

Ако ги нямаше обратните, щяхте да имате доста по високи цени на старо..
                              Нека има здрав и качествен преглед, като в Германия!...., но тогава броят на МПСтата в БГ ще намалее с две трети най-малко!
                              ....всъщност, на острова имат финансовите възможности да правят най-итинската поддръжка и сервиз , а това за мен е достатъчно условие за преценка, дали .. и кои са опасните возила..
                              СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                                Ами забранете десния волан пък дано се оправим.
                                "Колко мъка има по тоя свят... господи." А на тях десния волан им окривя... браво за тази хубава анкета.
                                И там как е - забранен ли е левия волан ? Или не си забелязал?
                                Или в друга държава (освен Македония и Сърбия)някой да е чул забрана на десен волан ?
                                Никакъв случай не ми е крив десния волан,не искам да споря.Извинявай ако си го приел като заяждане,не е такова

Ела да видиш как се регистрират коли с десен волан в КАТ Бургас,все едно си е с ляв.Никакви по различни процедури.А за смяната на фаровете на кой да разчитаме?На добрата воля на собственика?
                                Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 16-12-12, 19:13.
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X