От: Списък с подходящите за работа с олио дизелови автомобили
Авенсис 1998 ТД от 5 мес. на олио 50/50 ,6000 км няма проблеми за сега . Наливам ресторантско , понички и рибно ! Успех на всички в економията и икономията с алтернативни и артелнативни горива 

Авенсис 1998 ТД от 5 мес. на олио 50/50 ,6000 км няма проблеми за сега . Наливам ресторантско , понички и рибно ! Успех на всички в економията и икономията с алтернативни и артелнативни горива

В семейството имам е едно пежо 106 1,5 96' чист дизел, което ме сърбят ръчичките да го пробвам на олио но в момента температурите са доста ниски. До колкото разбрах е подходящо и с механична помпа (с жила )
 В семейството имам е едно пежо 106 1,5 96' чист дизел, което ме сърбят ръчичките да го пробвам на олио но в момента температурите са доста ниски. До колкото разбрах е подходящо и с механична помпа (с жила )  Въпроса ми е дали мога да я карам с използвано олио, утаено и прецедено на 100%? Става въпрос за лятото и то предимно дълги преходи. Също така каква друга мазнина е възможно да се използва? Защото напоследък по заведенията и хотелите използваното олио е станало доста рядко за намиране...
 Въпроса ми е дали мога да я карам с използвано олио, утаено и прецедено на 100%? Става въпрос за лятото и то предимно дълги преходи. Също така каква друга мазнина е възможно да се използва? Защото напоследък по заведенията и хотелите използваното олио е станало доста рядко за намиране...

Коментар