Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Colorado 300

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Garmin Colorado

Мисля че е въпрос на време да почне да поддържа кирилица. Най малкото че има руски

Някой който има повечко свободно време може да изтества дали работи на кирилица с някоя руска карта.

Коментар

Първоначално публикуван от ynopum;344820[SIZE=1
      А аз излъгах момичето да си купи такъв, че бил най-добрият? [/SIZE]

Че той си е най-добрия, ако ще го ползваш и извън колата.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
        Мисля че е въпрос на време да почне да поддържа кирилица. Най малкото че има руски

Някой който има повечко свободно време може да изтества дали работи на кирилица с някоя руска карта.
        Забелязах, че някои от имената на върховете в Пирин OFRM ги показва на латиница и на кирилица.Става въпрос за COLORADO +OFRM4.40 с меню на руски

Коментар

Двамата колеги с превода..... Докъде го докарахте?

Ще взема най накрая да свърша работата, и 2 дена след това да се види че и друг я е свършил....

Неприятно малко ще се получи.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Има още доста работа по това файлче май? Повечето при мен ми излиза на руски...

Коментар

Направих карта само на кирилица и се вижда идеално на колорадото. Проблема е обаче че изборът на символи при търсене е само на латиница, и няма как да се търси, дори и когато си на руски език. Явно само менюто е на руски, а картата си се предполага че е на латински. Ако някой измисли нещо да сподели.

Коментар

Забелязал съм че като има инсталирани 2 версии на картата, търси и по двете, независимо че едната съм я изключил да не я показва. Даже търси и по базовата, а и нея съм изключил.

Не може ли да се сложи кирилската, и освен нея такава само за търсене, която да не се показва, и да е на латиница?

Коментар

Има идея, мисля че ще стане. По базовата търси, но по изключена карта - не мисля. Топо картата обаче винаги ще се показва отгоре, така че не е проблем. Ако разкарам и всички обекти от горните нива, ще имаме двойно изчертаване (т.е. забавяне) само на мащаб под 120м, което няма да се осети толкова. Трябва да се комбинират старата, OFRM Bulgaria v4.50 и топо на кирилица, което ще направя за теста, защото в момента има направена само нормална (не 3D) карта само на кирилица. Ще пиша като съм готов, до ден-два надявам се...

Коментар

Въпросче: Как да търся малки населени места? Например Kovachevtsi, или Chuypetlovo. Пробвах през Cities, All POI, и още няколко варианта, и нищо. А на картата си ги има. В каква категория попадат?

Друго: Взех си Colorado-то с инсталирана вътре OFRM Topo 4.40. Трябва ли да се регистрирам, и как ще се получават ъпдейтите? Изобщо каква е процедурата. За стария вариант, дето беше на CD е ясно, ама с тоя каква е хавата, тъй като не е качен на SD-то, а в паметта на самото устройство? Ъпдейта доколкото знам още не е готов.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Въпросче: Как да търся малки населени места? Например Kovachevtsi, или Chuypetlovo. Пробвах през Cities, All POI, и още няколко варианта, и нищо. А на картата си ги има. В каква категория попадат?

Друго: Взех си Colorado-то с инсталирана вътре OFRM Topo 4.40. Трябва ли да се регистрирам, и как ще се получават ъпдейтите? Изобщо каква е процедурата. За стария вариант, дето беше на CD е ясно, ама с тоя каква е хавата, тъй като не е качен на SD-то, а в паметта на самото устройство? Ъпдейта доколкото знам още не е готов.
                        През Cities трябва да работи. Ще тествам.

Нямаш ли книжка на картата? Там има лицензен договор, и под него пише процедурата за регистрация.
                        OFRM Team
                        Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Моето Colorado дойде с малка брошурка където пишеше да се вземе серийния номер на картата от паметта на GPS-а и да се регистрираш на email: karta маимунка offroad-bulgaria.com

Аз вече получих новата версия 4.50 за Colorado
                          Последно редактирано от OFRM_Team; 01-04-08, 21:00.

Коментар

Нещо съм се заплеснАл. През Cities работи. Не знам какво съм бил объркал. Уж правих същото.

За картата ще видя.

Съжалявам за заплесията ми.

Коментар

Ха! То могло да се инсталират карти и на SD-то.

Просто в МапСорс-а се избира вместо устройството, SD-то. При включване на GPS-а към USB-то, ако има SD, излизат 2 устройства. Просто се избира второто. Аз си го кръстих "Colorado SD".

Правейки тия неща е добре предварително да си архивирате някъде gmapsupp.img и gmapsupp.unl, за да не се затрият случайно, понеже в избора на устройствата вътрешната памет на колорадото излиза обикновено преди SD-то.

Друг вариант е да преместите оригиналните gmapsupp.img и gmapsupp.unl на SD картата, и да и цъкнете копчето, дето забранява писане и триене. По тоя начин оригиналната карта седи на SD-то и е защитена, а всичко друго се качва в самото устройство.

Пробвах и двата варианта. Работи като песен.

Получих и новата карта 4.50, почти веднага след като се регистрирах. Поздравления за добре свършената работа.

Коментар

Извинявайте но ме мързеше да прочета всички коментари до тук..Та въпросът ми е с какъв приемник е Colorado 300?Май не е със sirf3...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X