Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Въпроси и дискусия по Навигационна Карта на България

Да аз го активирам всеки път, ама нещо не се получават нещата, в началото имах проблем и XP-то но след един ъпдейт на картата всичко си дойде по местата.Предполагах че и с 8.1 ще е така, но след като обнових днес картата и пробвах нищо не се получи. За това почнах да питам

Коментар

А има ли на картата файл с разширение .gma?

Ако няма, може да е от това.

Коментар

Здравей и такъв файл има,ако успея да кача няколко снимки ще видиш какво има в папката на GPS-а,и как изглежда картата в BaseCamp-а.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141210_180826.jpg
Прегледи:1
Размер:117.4 КБ
ID:5628555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141210_180910.jpg
Размер:107.8 КБ
ID:5628556Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141210_180857.jpg
Размер:153.7 КБ
ID:5628557

Коментар

Първоначално публикуван от SAINT Преглед на мнение
          Здравей и такъв файл има,ако успея да кача няколко снимки ще видиш какво има в папката на GPS-а,и как изглежда картата в BaseCamp-а.
          Може би има значение как качваш картата на gps-a. При мен на Oregon-а, ако кача картите ръчно, файловете са ми същите като при теб и в Basecamp изглежда по същия начин. Ако ги кача с автоматичния ъпдейт с plugin-а на сайта, на gps-a картата се качва с разделени слоеве в различни файлове, изолиниите със сигурност бяха в отделен файл/не е в мен gps-a в момента и пиша по спомен/ и тогава в Basecamp се вижда и растителността.

ПП Всъщност ето това са файловете:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$8EBC5662511A87D.jpg
Размер:9.8 КБ
ID:5628668
          Последно редактирано от connann; 11-12-14, 10:37.

Коментар

Колега качвам ги автоматично с plugin и все още не мога да се справя.

Коментар

Първоначално публикуван от SAINT Преглед на мнение
              Колега качвам ги автоматично с plugin и все още не мога да се справя.
              За някои модели сайтът не пуска слоевете разделени в отделни файлове. При мен на Zumo-то файловете са ми същите като при теб и на Basecamp изглежда по същия начин без растителност. Може би при по-старите модели да е така.

Коментар

Мисля че не точно така защото при стария компютър нямах проблеми, аз вече писах за това.

Коментар

Току що тествах. Сайтът пуска картите според модела, независимо дали ръчно или автоматично се ъпдейтва. При едни модели разделя изолиниите в отделен слой, при други не. Ако кача на GPS-a вариант с разделени слоеве в Basecamp се вижда растителната настилка, ако не са разделени - не се вижда.

Това, че преди ти е работело на XP-то, може да е било, защото е била стара версията на Basecamp, а сега новите версии да не са съвместими. Няма да е за първи път на Гармин нещо да не е съвместимо. Защо не пишеш на съпорта да ти пуснат една карта с разделени изолинии.

Коментар

Сабине, Извинявай за безпокойството тук, но натисни хората си да изпращат фактури навреме. Звъня на Явор - не се обажда никой.
                    Благодаря предварително и хубави празници.

Коментар

Фактурите за закупени през сайта карти или удължения на абонаменти са на разположение за сваляне от потребителския профил в www.karta.bg чрез "Моят профил" > "История на плащания" в горния десен ъгъл на страницата.
                      OFRM Team
                      Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Коментар

Калеги,скоро ще излезе ли ОФРМ 2015 Q3?

Коментар

Началото на Август планираме да я пуснем.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                            Началото на Август планираме да я пуснем.
                            Планирате ли да бъдат въведени пътни знаци, или най-малкото ограниченията на скоростта в и извън населените места? Това е една много полезна екстра която не бива да се подценява.

Коментар

Пътните знаци не е възможно да ги въведем поради технически причини. Ограниченията се обновяват постоянно.

Поради отпуските във фирмата се оказа, че Q3 ще излезе по-скоро ще е втората половина на Август.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                                Пътните знаци не е възможно да ги въведем поради технически причини. Ограниченията се обновяват постоянно.
                                Предполагам че това е шега... Може поне да направите опит да ги въведете в по-голямата си част (поне 80%). Също така ми прави впечатление че изоставате по още един показател спрямо европейския производител а именно наименованията на улиците в малките населени места (села, махали) тук не говоря за номера на имот/къща а улица ... еди коя си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X