Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WildMaps - Карта OFRM за Android и iOS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Карта OFRM за Android и iOS

Сложих друг РОМ за проба, че така ще е по-лесно... От него е било, сега с другия - записва следи. Случаят при мен е затворен.
    Поздрави и благодаря за отзивчивостта!
    Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
    Toyota RAV4 XA10 3S-FE
    Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден

Коментар

Първоначално публикуван от poj160ar Преглед на мнение
      Здравейте, инсталирах програмата на смарт часовник ColMi 511 за проба. Навигирането е добре и всички бутони работят с изключение на стрелката на компаса - стои неактивна, тоест не дава да промениш показването само на север с действителната посока на движение. И да попитам sabin не може ли да има собствена клавиатура приложението, както например igo primo или NextGen. Давам само една идея. На този умен часовник има само английска клавиатура и не може да се изпише адреса за навигиране. Същото предполага и, че при устройствата само с английско меню е същото положение. Поздрави!
      Ориентацията на картата може да се промени чрез настройките, зъбно колело> настройки>визуализация>осеверяване на картата>посока нагоре.

Може да се ползва английска клавиатура като се смени езика на картата на английски. Всички надписи ще станат на латиница.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
        Ориентацията на картата може да се промени чрез настройките, зъбно колело> настройки>визуализация>осеверяване на картата>посока нагоре.

Може да се ползва английска клавиатура като се смени езика на картата на английски. Всички надписи ще станат на латиница.
        Благодаря, sabin. Ще пробвам и ще пиша за резултата.
        След смяна на работа с английско меню и показване на картата на латиница приложението открива адресите, но бутона за осеверяването пак не иска да работи при умния часовник, както и не се вижда бутона за изход от приложението. Излизам принудително от чистачка на използваните приложения.
        Последно редактирано от poj160ar; 07-11-17, 23:45.

Коментар

Благодаря, sabin. Ще пробвам и ще пиша за резултата.
          След смяна на работа с английско меню и показване на картата на латиница приложението открива адресите, но бутона за осеверяването пак не иска да работи при умния часовник, както и не се вижда бутона за изход от приложението. Излизам принудително от чистачка на използваните приложения.
          Като се натисне назад и излиза надпис питащ "Сигурен ли сте че искате да излезете от приложението" - това ли не излиза?

Принудителното излизане не мисля че е проблем.

Относно севера или позицията нагоре, ако се променят в настройките на визуализация работят ли коректно?
          Последно редактирано от sabin; 08-11-17, 13:11.

Коментар

Първоначално публикуван от montecarlo Преглед на мнение
            Има ли развите по версията за Епъл?Нямам вкъщи никаво устройстово на андроид и даже не знам как да работя с него,а много искам да да си купя картата заради офроуд маршрутите!
            Версията за iOS е налична за сваляне.

Коментар

Като се натисне назад и излиза надпис питащ "Сигурен ли сте че искате да излезете от приложението" - това ли не излиза?

Принудителното излизане не мисля че е проблем.

Относно севера или позицията нагоре, ако се променят в настройките на визуализация работят ли коректно?
              Да, не се вижда функцията за назад и излизам принудително. Каквито и настройки да правя за осеверяването стрелката стои неактивна и показва винаги север.

Коментар

Да, не се вижда функцията за назад и излизам принудително. Каквито и настройки да правя за осеверяването стрелката стои неактивна и показва винаги север.
                Ясно. Въпроса е дали стрелката се бъгва или въобще не върти картата когато в настройки>визуализация>осеверяване на картата се избере посоката нагоре?

А този часовник дали има вграден сензор за компас?

Общо взето без да намерим от някъде такъв часовник за проба трудно ще решим този проблем...

Коментар

При запаметяване на ТПИ работи коректно до деветия запаметен адрес. След десетия и на там програмата се бъгва. При опит да избера всички точки или да изтрия някоя от тях ме изхвърля и трябва да де рестартира. Отделно от това изтрива произволна точка, но не и тази, която съм искал. Това става след вкарване на десетата позиция.

Коментар

• Карта OFRM за Android и iOS

Свалих приложението за иос избрах да закупя пълния пакет за 50 лева, но не бях таксуван по никакъв начин, просто започна сваляне на картите. Някакъв бъг ли е или аз не съм направиш нещп както трябва и приложението няма пълна функционалност ? Разбира се бих искал наистина да си платя продукта все пак всеки за пари работи.

Коментар

Да, този път има благоприятен за клиента бъг

Ще пуснем нова версия когато я одобрят от Епъл, което може да отнеме от няколко дни до няколко седмици. До тогава картата ще я оставим да се ползва един вид безплатно за устройства на iOS, тъй като би било тъпо да я спрем при положение, че много хора я чакат с нетърпение.

Коментар

Първоначално публикуван от velizar6507 Преглед на мнение
                        При запаметяване на ТПИ работи коректно до деветия запаметен адрес. След десетия и на там програмата се бъгва. При опит да избера всички точки или да изтрия някоя от тях ме изхвърля и трябва да де рестартира. Отделно от това изтрива произволна точка, но не и тази, която съм искал. Това става след вкарване на десетата позиция.
                        Успях да го възпроизведа. Не е до бройката а до това, че списъка става много дълъг и излиза извън екрана. Ще го поправим, мерси.
                        Последно редактирано от sabin; 09-11-17, 18:50.

Коментар

Ясно. Въпроса е дали стрелката се бъгва или въобще не върти картата когато в настройки>визуализация>осеверяване на картата се избере посоката нагоре?

А този часовник дали има вграден сензор за компас?

Общо взето без да намерим от някъде такъв часовник за проба трудно ще решим този проблем...
                          Нямам представа дали има вграден сензор за компас, но при инсталирана в часовника Igo_Primo_NextGen си навигира както на телефон или нормална навигация.

Коментар

Излезе иОС версия 1.01, в която са поправени дребни неща и вече може и да се купува. Трябва да се изтрие предишната версия и след това да се инсталира тази.

Излезе и ОФРМ 2017q3, но за да се инсталира коректно трябва да се инсталира на чисто WildMaps 1.01. Ако искате да си ползвайте безплатната WildMaps 1.00, не обновявайте на ОФРМ 2017q3, защото няма да работи коректно.

Коментар

Здравейте, имам Гармин Западна Европа за иос и може ли картата да се инсталира в приложението?

Коментар

Здравейте! WildMaps е абсолютно различна технология от Гармин и няма съвместимост между платформите. Когато планирахме WildMaps имахме нужда от технология, която да отключи много нови възможности и придържайки се към формата за карти на Гармин това нямаше как да стане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X