Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kарта на Турция за Garmin - последна версия 2015 Т1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Kарта на Турция за Garmin

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
    новата карта на Турция за мапсорс 06.2009:

Код:
    http://rapidshare.com/files/277177648/200906ingilizcekilitli.rar
    Странна работа...предната версия 2009.02 е 132 МB, а новата 2009.06 е едва 97,7 МБ като се има напредвид, че и новата не е NT версия?
    P.S. Големината на версиите се отнася за IMG версиите, а не за Мапсорс.

Коментар

Ами тя и OFRM се свива (и не само тя) , но това не значи , че става по-зле. И още по-добре , че е английския вариант - IKLTL.
      И май е NT версия , защото "Include route calculation" не е активно.

П.П. И в GarminMobilePC вече си работи нормално търсенето по градове без да се затваря програмата. Проблемът е обсъждан тук:
      Последно редактирано от milstan; 09-09-09, 22:38.

Коментар

• NEW NavCity 2009.06

Garmin Navcity Turkey 2009.06 MapSource Original Locked

Garmin Navcity Turkey 2009.06 Unlocked Mapsource IKLTL (Eng) Version

Garmin Navcity Turkey 2009.06 Unlocked .img only IKLTL (Eng) Version

Navcity Turkey 2009.06 (NT - ENG a.k.a IKLTL)

NT version, 97,7Mb.
        IKLTL version = latin, international (no Turkish letter)

Unlock ID: 848

Info: http://tinyurl.com/lb2z7s

Коментар

Здравейте, аз съм от най-големите новаци, но поне успях да разгдая как се правят ключовете за моето Нуви(765). Но до тук. И сега вече имам нужда от вашата помощ. Сложих си картата, сменям държавата на Турция и когато иска да избера щат или провинция, избирам Истанбул. След това като иска града и опитвам да въведа отново Истанбул, не става, не намира нищо. Или аз нещо не правя като хората, или не знам какво става. Малко помощ ако обичате...

Коментар

Най-новите първо най-назад в постовете. В твоя случай само няколко поста по-назад има точен отговор.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ако имаш точен адрес в Турция след град (както ние го разбираме) има и нещо като райони (махали). В картата на Гармин те се избират отделно и няма да те пусне до улица. Така че трябва да знаеш и района. Или натискаш "Търси във всички и пишеш улицата и гледаш коя е в Истанбул.
              При IGO8 и другите навигации не е така , задава се само Истанбул като град и пита веднага за улица.
              Прикачени файлове

Коментар

Май турските мераци към Българските територии не се проявяват само в картата им за Garmin :
                Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Здравейте колеги, имам проблем с картата на Турция 2009-06. Пробвах да я сложа на два телефона Нокиа Н95 ,единия с 8ГБ вградена памет , другия с СД карта. Когато сложа турската карта самостоятелно или обединена с друга карта ,и на двата телефона ефекта е един и същ. Гармин Мобиле ХТ не иска да тръгне . Когато махна турската карта и оставя само европейската и българската , и на двата телефона няма никакви проблеми и всичко работи перфектно. Някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем на този модел телефон и дали има решение на този проблем? Благодаря предварително.

Коментар

Колеги, може ли някой да даде актуален линк към 2009.06, но за MapSource, не към img-то. Защото img-то го имам, но след инсталирането му в MapSource виждам, че функцията търсене по адрес не е активна, въпреки че в картата има улици и номера (разбира се, в по-големите градове).
                    Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                      Колеги, може ли някой да даде актуален линк към 2009.06, но за MapSource, не към img-то. Защото img-то го имам, но след инсталирането му в MapSource виждам, че функцията търсене по адрес не е активна, въпреки че в картата има улици и номера (разбира се, в по-големите градове).
                      Navcity Turkey 2009.06 - Mapsource (ENG) Original

последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Благодаря. Всичко е точно. Картата е най-добрата досега.
                        Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

• До: NEW NavCity 2009.06

Някои от линковете не са валидни вече. Мен по-специално ме интересува готовия IMG файл с NavCity 2009.06.
                          Някой да помогне?

Коментар

Първоначално публикуван от bombata
                            И аз моля за имг
                            Код:
                            http://hotfile.com/dl/14010191/b451d10/gmapsupp.img.html
                            последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Много благодаря Гадев нещо не мога да се справя да си правя сам img от exe а и не успях да намеря как да се справя с мапоса

Коментар

значи имам карта на турция 02.2009 по добра ли е от тази новата да знам дали да си качвам новата или не благодаря предварително

Какво имате против главните букви и препинателните знаци?
                                Последно редактирано от Pacific; 11-11-09, 23:53.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X