Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nuvi 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Garmin Nuvi 660

4x4 не можах да намеря бг меню дане говориш за гласова навигация? 2 когато работи работи перфекно поне за западна европа но понякога забива и иска да се изкючи от захранването и да се включи пак и така поне 3 пъти за 1200 км имали някои с такъв проблем и как да го реша? 3 какво означаеат цифрите в долния ляв ъгъл при рутиран маршрут? благодаря на всички.

Коментар

До колкото ми е известно БГ меню за сега не може да се сложи на 660.
      Някой вървят със БГ аудио а други не(може да се добави).

Аз лично имам 660( Т ) от преди 4месеца,сега не съм сигурен точно за кой вид версия говорите но моята е:

Software Version 4.60
      GPS SW Version 3.0

Нещо не ми се вързва да имам някакви по нови версии от вас при положение че моят гпс не е от вчера.

Коментар

Здравей народе,викам и аз да се включа в тоя форум след дългото ми четене из всякакви страници из нета,и аз да дам моя принос и мнение.

Четох някъде тук дали може да се инсталира кирилизатор на нувитата които нямат.Засега отговора мисля че е твърдо не(освен ако не сте фенове на руския).Нещото което ме притеснява мене лично е че вие приказвате за версия на нувитата 3.10;3.30;4.10 любопитно ми е как така моето е 4.60 фабрично.И едно малко уточнение-Garmin Nuvi 660 ( T ) ползвам,версиите са ми следните,които изписва без да съм ъпдейтвал какаото и да е било:

Software Version:4.60
        Audio Version:2.00
        GPS SW Version:3.00
        Bluetooth Version: 0.00 --> интересно защо е 0

П.С моля дайте директен линк от където си подновявате версиите на нyвитата да прочета и сравня версиите.

Благодарности от GALAXY

Коментар

Ъпдейт се прави с програмката WebUpdater. Иначе тук има архив на всички версии:
          http://www.gpsinformation.org/perry/nuvi/

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            Ъпдейт се прави с програмката WebUpdater. Иначе тук има архив на всички версии:
            http://www.gpsinformation.org/perry/nuvi/

Благодарско,но ме притеснява как от преди 4 месеца мога да имам упдейт който реално е излязъл на пазара преди седмица две.Това супер много ме обезпокоява

Коментар

Нещо бъркаш? Последната в сайта на гармин е 4.70 (поне за която има линк). А за версията 4.60 - ъпдейтвщият файл(GUPDATE.GCD) е с дата 12.08.2008.

Коментар

здр. отново.
                Мога ли тук да пиша малко инфо за трафик контрола за нуви?
                Ако не може да ми пуснете линк ,че немога да намеря каде
                Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X