Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nuvi 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бизнеспарка София Младост и гр Лом са бели полета....засега
    S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
    или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
    пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Въпрос към Сабин....мога ли с това Нуви да записвам трасета с помоща на Джипиеса за да ти давам инфо за пътища които ги няма в картите ??? Ако да....някакъв пример възможно ли е да ми дадеш...поне начален ?

Коментар

4x4

4x4, ако затриеш гарминския City Navigator NT v.9, мисля, че мога да помогна с v.8, че v.9 я чакам да дойде още (ужким всеки момент). Все пак ти препоръчвам преди опита да го свалиш и запишеш на нотбука. Ползвай MapSource на Garmin (recive from device). Поне на Nuvi 350 ставаше.
        Аз ползвам една BG карта на Георги Йорданов, за нея ли говорите? Имам доста забележки към нея, но все пак човека се е постарал и аз съм го насърчил с това, че си я купих, а не я изкопирах пирадски...

П.С. Нищо не пречи да запиша един малък отрязък от версия 8 и да ти го пусна на имейла да видим дали ще работи при теб...
        Стига да имаш желание разбира се....
        Кара: Santa Fe DM, 2.2CRDI AT, 197HP, 436 Nm

Коментар

Първоначално публикуван от 4x4
          Въпрос към Сабин....мога ли с това Нуви да записвам трасета с помоща на Джипиеса за да ти давам инфо за пътища които ги няма в картите ??? Ако да....някакъв пример възможно ли е да ми дадеш...поне начален ?
          ами то нюви-тата май не може да записват тракове ама не съм 100% сигурен...

Коментар

Re: 4x4

Първоначално публикуван от PinochetBG
            4x4, ако затриеш гарминския City Navigator NT v.9, мисля, че мога да помогна с v.8, че v.9 я чакам да дойде още (ужким всеки момент). Все пак ти препоръчвам преди опита да го свалиш и запишеш на нотбука. Ползвай MapSource на Garmin (recive from device). Поне на Nuvi 350 ставаше.
            Аз ползвам една BG карта на Георги Йорданов, за нея ли говорите? Имам доста забележки към нея, но все пак човека се е постарал и аз съм го насърчил с това, че си я купих, а не я изкопирах пирадски...

П.С. Нищо не пречи да запиша един малък отрязък от версия 8 и да ти го пусна на имейла да видим дали ще работи при теб...
            Стига да имаш желание разбира се....
            Няма да работи. Тя е отключена замо за твоят ГПС и не става да се копира. V9 DVD-то го имам, но няма да помогне на никой който нямам жълтото листче което идва с GPS-а ти. То е уникално за всеки GPS и чрез него отключваш версията за която е ключа. т.е. ако имаш листче за 8ма версия с която ти е дошъл GPS-а примерно не може да отключиш 9-та, но има един пиниз. Ако не си си регистрирал продукта на гарминският саит и го направиш сега, ще ти дадат ключ за 9та версия. това са го направили за хора дето са си купило застояли ГПС-и, че да не са прецакани.

Коментар

Re: 4x4

Първоначално публикуван от PinochetBG
              .... мога да помогна... Nuvi 350
              даи ми фаила за воис на БГ че имам двама ама толко сериозни приятели че и двамата са в провинцията за дни наред и няма откъде да я взема за да я кача и видя ще тръгне ли 660 с говор от 350 и ако...какво няма да изчита примерно ???

така че ще те моля да ми метнеш фаила....остави ми на лично някакви координати на ICQ моля те...

ако имаш разбира се БГ воиса....

Коментар

Сабине привет,
                Имах предвид друго, но явно не съм се изказал правилно. Това за уникалния номер на Гармин е така и е нормално. Номера от версия 8 не става за версия 9 в това никой да не се съмнява .
                Имах предвид ако случайно 4х4 си затрие версия 9 да му направя имидж на версия 8 (казах, че още чакам версия 9) и да му го дам да си го качи. Това съм го правил от моя c320 на nuvi 350 на един приятел. Стана без проблем. Затова предположих, че и на 660 няма да е по различно. Изобщо не става въпрос да правя копие на двд-то. Не е редно най-малкото. Просто беше резервен вариант, ако съвсем случайно се сгафи нещо.
                Под "да му направя имидж" имам предвид да селектирам всички европейски зони през Мап Сорса и като "изплюе" готовия .img файл да го качи на nuvi-то, както вече казах съм го правил преди на 350.
                Затова предложих да направя един малък файл (само една зона, Гърция примерно) и да пробваме.

4х4,
                нямам аудио файла, но ако пишеш до геотрейд би трябвало да ти го пратят безплатно, поне така твърдят (ако е закупен от тях gps-а). Съвсем скоро трябва да се появи и на сайта на гармин като ъпдейт.

Коментар

Ха. много интересно. Значи казваш, че си качил карта отключена за твоя ГПС на ГПС-а на приятел без да я отключваш за неговият(т.е. не си въвеждал никакви номера които идват с неговият ГПС в твоят мапсорс) така ли? Това не трябва да е възможно, защото всеки гпс си е със собствен код за отключване. Много интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                    Ха. много интересно. Значи казваш, че си качил карта отключена за твоя ГПС на ГПС-а на приятел без да я отключваш за неговият(т.е. не си въвеждал никакви номера които идват с неговият ГПС в твоят мапсорс) така ли? Това не трябва да е възможно, защото всеки гпс си е със собствен код за отключване. Много интересно.
                    Мап Сорса прави файл за моя gps (c320), качвам този файл на sd card, слагам тази sd card в nuvi-то и са бачка без проблем, програмата не прави разлика, защото го прави за моя garmin c 320. Скоро ще си купя nuvi 360 и смятам да запазя продуктите (копия) и ще пробвам изцяло, но съм убеден, че не би трябвало да има проблеми. Ако се слагат нещата на sd card, а не във вътрешната памет няма как да хване на какъв gps (garmin) се слагат. Ако се опитваш да слагаш в паметта на продукта, може би детектва самия продукт и затова да не е ставало при вас.

Коментар

Не работи така системата. Гарминската карта е заключена на само на PC-то но и самата карта на SD-то е кодирана и може да работи само на ГПС-а за който е отключена с 25 цифровият код. Ако при теб това нещо работи, то това е изключително интересно как точно се получава, защото досега не съм чувал подобен случай. Изтествай го и ще видим.

Това е говорим са City Select картите нали? Защото Metro Guide-а не е заключен и с него проблеми няма да се копира.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                        Не работи така системата. Гарминската карта е заключена на само на PC-то но и самата карта на SD-то е кодирана и може да работи само на ГПС-а за който е отключена с 25 цифровият код. Ако при теб това нещо работи, то това е изключително интересно как точно се получава, защото досега не съм чувал подобен случай. Изтествай го и ще видим.

Това е говорим са City Select картите нали? Защото Metro Guide-а не е заключен и с него проблеми няма да се копира.
                        Да за city select-a говорих, толкова си убедителен, че чак започвам да се съмнявам , какво съм правил. Ще му звъна на моя човек, че е от провинцията и го правихме преди около година близо, да не би аз да бъркам нещо...
                        Но мисля че така беше, ще му звънна и ще пиша пак, а сега се сещам че имам още един приятел с nuvi 350, тези дни ще му го взема и пак ще пробвам...че ми стана интересно и на мен даже да ли не бъркам аз, а мисля и на 4х4 да му пусна едно файлче да пробва, стига само да потвърди че е навит....

Коментар

да от Геотреид е купен , но имат воис БГ безлатно само за nuvi 350 а за моя 660 нямало изобщо....невиждам къде е разликата като машините са идентични....да в 660 има повече неща но те са блутът и дрън дрън + по голям дисплей...затова исках от БГ Войс за 350 да го метна в папката на 660 и да видя кво ще стане...ще ли тръгне или не...99 % гарантирам че ще проговори...

от нета си изтеглих воис Руски и го качих ...работи си отлично.

Коментар

Изтегли си воис за 350 и го качи на 660 да видиш дали са съвместими. Иначе този воис дето е за 350 е бета версия и се доизкусурява. Щом го направят фаинал ще се появи и за другите, но дето викаш ти най вероятно са съвместими.

Коментар

Привет,
                              значи от по-предните ми постове грешката е моя, правил съм наистина запис, но това не е било през мап сорса, а директно copy на .img файла на българската карта. Заблудил съм се, защото беше отдавна и мислех, че е било на Eвропа. Това, което съм направил наистина си бачка на nuvi-то без проблеми, но не е това, за което говорех. Все пак ще пробвам тия дни да запиша един малък .img файл на v.8 и да го кача на nuvi-то, за да видим каквo ще стане, но резултата май ще е този, за който говори Сабин.
                              Ще пиша пак...
                              Поздрави!

Коментар

Сабине немога да си дръпна войса за 350...защото като се подкача и ми познава че модела ми е 660 гадинката !!! а там опция да го флашна в 350 няма....единствения вариант е моите двама любими приятели на които аз казах за БГ воис на 350 да ми го дадат да си го копна в лаптопа и от там да го метна в папката на моя....

а ни един от двамата скоро няма да е в София...макар че и двамцата са от тук...

малшанс !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X