Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nuvi 660

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Garmin Nuvi 660

Нещата се поизясняват.
    Аз ползвам същия телефон и имах проблеми с блутута. Пробвах с телефоните на жена ми и сина ми- Нокиа различни модели и те работеха без никакъв проблем.
    Според мен или имаше някаква несъвместимост между телефона и гармина (което се е оправило след ъпдейта) или софтуеъра на телефона искаше принсталация.
    Така или иначе направих и двете и сега всичко е ОК.

Коментар

Искам да те питам нещо.
      Можеш ли да изтриеш качена карта в Нуви-то (в GPS-а, не в картата) и как става това ?
      Например качил си топографска карта и искаш да я махнеш. зададох веднъж този въпрос, но нямах приличен отговор.

Благодаря ти предварително.

Коментар

gmapsupp.img е името на всяка карта , качена в гпс-а с мапсорс . Като я изтриеш и готово . Ако качиш нова , той (мапсорса) автоматично я заменя и пак е gmapsupp.img

Коментар

здравеите всички смиатам да купя 660 може ли ниакои даси каже мнението и колко страни садаржа и кои дали може да задаваш с кола или камион и платен или неплатен път искаш да се движеш благодаря предварително

Коментар

да, да и да.

Западна европа цялостно покритие, БГ, Гърция, Румъния, унгария са покрити "колкото да не е без хич"

Ето карта на покритието,

Коментар

До: sabin

мерси много за отговора а нешто да знаеш за избор на кола и камион и платен от неплатен пат дали може да отделиа

Коментар

Да има такава възможност. Друг е обаче въпроса това с камиона дали смята някакви мостове и тунели. Ако знаеш маршрут забранен за камион може да го тестваме.

Коментар

оште веднъш благодаря sabin но мислих доста но не се сештам за такъв маршрут

Коментар

добре купих си този 660 но се оказа без бг мениу дали ниакои знае дали има ниакаде бг и каде мойе да се изтегли благодаря предварително

Коментар

Здравейте колеги (навигатори или гарминисти - както изберете :-) !

Преди 10-на дни си купих Nuvi 660 (заедно с картата на Събин), но до днес нямах възможност да се занимавам с него. Попрочетох ръководствата, поразгледах и какво пише из форумите... В картографията съм лаик, но общите постановки ми се проясниха в общи линии (е-е-е, ще се наложи да почета още доста...). Като всеки абсолютен новобранец и аз пращя от въпроси, но ще гледам да се огранича колкото мога.

Та-а-а, да започвам. Аз съм от гр.Раднево, който за съжаление не е картиран. Намирам се на 250-300 метра от околовръстния път, който е отразен в картата - до него имам точно 3 завоя (пресечки). Доколкото разбрах, Nuvi 660 не може да записва трасета, но може да запомня POI, а аз искам да си стартирам маршрутите от дома. Въпросът ми е - мога ли да си стартирам route от дома и чрез POI да стигна до позиция, която е "известна" на картата (околовръстния път)?

С какво мога да помогна, за да се картира Раднево? Ако е само до POI - няма проблем (и не съм мързелив), но не знам в какъв формат трябва да пращам данните (вероятно на Събин). Ако получа добри инструкции по въпроса, мога да свърша доста полезна работа, още повече, че няколкото пътя през града, показани на картата, са тотално неверни.

В сряда ще пътувам до Смолян и ще пробвам за пръв път Nuvi-то в "реална бойна обстановка". Ако забележа нещо интересно в поведението на машинката и достоверността на картата - ще го споделя във форума веднага след като се прибера.

Поздрави на всички!

Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от gargibg Преглед на мнение
                        добре купих си този 660 но се оказа без бг мениу дали ниакои знае дали има ниакаде бг и каде мойе да се изтегли благодаря предварително
                        колега щом си го купил сега си го и ъпдейтни и избери бг в ъпдейта последната версия на ъпдейта е 4.2 закачващ кабелчето пускаш и си готов
                        S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
                        или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
                        пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Здравейте,

На нуви 660 може ли да се записват тракове? и ако може - как става?

Благодаря
                          Светът на Владо

Коментар

не може за съжаление
                            S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
                            или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
                            пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

благодаря ти много 4 x 4 ще пробвам как става

Коментар

Има нов фирмуеър v. 4.10 !!
                                Свалих го и го инсталирах. Работи си...
                                Ако съм закъснял с инфото - извинявайте!
                                :-)
                                Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X