Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв 2din навигатор + мултимедия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв 2din навигатор + мултимедия

И моето е същото. Но дупката отзад е за 1 DIN. Освен ако на последните не са я оставили цяла.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img_20130325_145727.jpg
Прегледи:1
Размер:107.0 КБ
ID:5793275

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03 - DETs.jpg
Прегледи:2
Размер:72.7 КБ
ID:5793276

Не можах да намеря по-хубава снимка. Всеки снимал радиото, но не и дупката зад него
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Аз имам в старата Fiesta 2 DIN мултимедия с Android. Моето е за 200+ лв от Алито с 1 рам. Върши работа и не се замисля особено. Аз го ползвам главно за музика и Bluetooth телефон. Разговорите през телефона са кристално чисти, въпреки, че нямам допълнителен микрофон. Ползвал съм го като навигация с Google maps и върши работа, имам офлайн карти и мога да си шерна връзката на телефона за онлайн навигация. Моето също няма CD, но не ми и трябва. Имам изход за USB и GPS антена в жабката. Още не са го откраднали, смених колата, тази още я имам. Честно казано някой ако пробва само ще строши мултимедиата, но и изглежда фабрично и вероятно за това не я барат.

Коментар

Първоначално публикуван от niggaz_nature Преглед на мнение
        А какъв модел е , много добре звучи . Или може и линк .
        И на мен ми стана интересно.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
          И моето е същото. Но дупката отзад е за 1 DIN. Освен ако на последните не са я оставили цяла.
          Ааа, това ли....

Дупката ще я нагласим. То и без друго е редно да се усили, особено отдясно покрай болтчето. Сега си търся подходящ бутон за аварийни. Имам и резервна централна пластмаса (пунтиращото дърво при теб), тъй че ако омажа нещо ще имам право на втори опит.

Главното е че назад няма какво да му пречи, а отпред дименсиите му са такива че може да се нагласи читаво и да не си личи че е самоделка.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
            И на мен ми стана интересно.
            Отговорих на лични съобщения за да не пускам линкове към китайски сайтове тук.
            "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Първоначално публикуван от prascho
              Отговорих на лични съобщения за да не пускам линкове към китайски сайтове тук.
              Пускай. Аз отговарям ако някой се размрънка.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Пускай. Аз отговарям ако някой се размрънка.
                https://www.aliexpress.com/item/7-Fu...27424c4dR9mFi6

Ето това е мултимедията. Както казах - купих си я преди повече от година и вече има по-нови модели с Андроид 8. Това е фабрично с 6. В описанието има списък с допълнителните екстри - аз писах на търговеца какво искам преди да поръчам и той ми направи цена за всичко, която беше около 300 долара с включена доставка до България. Не бях писал TPMS, но явно са объркали или са решили да ми направят подарък.

Ето това е темата в XDA-Developers, където има много полезна информация за модела:

https://forum.xda-developers.com/and...eased-t3478747
                "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Определено изглежда много добре ако не смяташ да и слагаш приложения като фейсбук, вайбър и тем подобни мисля , че съвсем спокойно можеш да избереш варианта с 4 ядра и с спестените 40$ да си поръчах допълнителни екстри. Определено бих взел видеорегистратора. Задната камера е удобна екстра , но аз съм по доволен от парктроника. Не че не сложих на реното и камера де но това беше да си начеша крастата. Иначе понеже нямам място за двоен дин в колата (Рено Меган Сценик 2006-та година) се вкарах в един филм и рязах изграждах със смоли и накрая вградих един Нексус 7 първа генерация , който е с 1ГБ рам , Quad-core 1.2 GHz Cortex-A9 процесор с 4 ядра и всичко върви без проблеми, но определено иска още малко рам.

Коментар

А за колко време буутва? Щото на мен за многото ядра това ми е дерта. Имаше сравнение някъде между 4 ядрен андроид 6 и 8 ядрен с андроид 8. Втория буутваше значително по-бързо.
                    Последно редактирано от sparkybg; 02-07-18, 22:24.

Коментар

Хм, че не ги ли държат в стендбай или само с изгасен дисплей както е при телефоните / таблетите? Консумацията едва ли ще е кой знае каква по автомобилните аршини...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Хм, че не ги ли държат в стендбай или само с изгасен дисплей както е при телефоните / таблетите? Консумацията едва ли ще е кой знае каква по автомобилните аршини...
                        Не знам. Затова и питам.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          А за колко време буутва? Щото на мен за многото ядра това ми е дерта. Имаше сравнение някъде между 4 ядрен андроид 6 и 8 ядрен с андроид 8. Втория буутваше значително по-бързо.
                          При мен буутва в рамките на 10-15 секунди. Задната камера обаче се включва веднага, независимо дали е стартирала системата. Т.е. като запалиш колата и дадеш на заден веднага имаш изглед.

Има опция да се настрои колко време да седи в Stand By режим след като се загаси двигателя - аз съм го настроил на 30 минути, понеже установих, че ми върши работа из града: спираш някъде, свършваш си работата, палиш колата и веднага си имаш достъп до всичко, а видеорегистраторът е записвал какво се случва. Може да го направиш и час ако решиш.

Коментар

Стоят в стенд бай режим. За съжаление брат ми си продаде колата за да ти направя клип. Китайска навигация 4 ядра по 1 ГХц и един гигабайт рам при подаване на контакт съветваше за не повече от 2-3 секунди. На брат ми си стоеше в стенд бай непрекъснато и нямаше проблеми. За всеки случай му бях инсталирал приложение fast reboot и с него от време на време ако реши ,че започва да му бави си го рестарираше

Коментар

Дискутирането на гигахерци и гигабайти, в тема за автомобилно радио, изглежда меко казано извратено...
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                                Дискутирането на гигахерци и гигабайти, в тема за автомобилно радио, изглежда меко казано извратено...
                                Е, то в раздел УАЗ "климатроник" и "автоматик" биха звучали по същият начин, ама света върви напред.
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X