До: Geocachе в България - играта започна 
http://handheld.softpedia.com/get/GP...PX-59662.shtml
Това ти е единия вариант. Аз като бях с Нокиа ползвах него.
Проблема е, че работи само offline. Т.е. ако имаш Premium membership на geocaching сайта, можеш да си правиш "Pocket queries" - в определен ден от теб на мейла ти идва готов gpx файл с всички кешове намерени по зададен от теб критерий (примерно всички кешове в България). Този файл си го качваш на телефона и започваш да търсиш.
По този начин във файла ще имаш пълната информация за кешовете - описание, хинтове, последните 5 лога от търсилите го преди теб и т.н.
Друг вариант са online клиентите, но не знам за Symbian има ли такъв. На Iphone например има - когато искаш инфо за даден кеш, трябва връзка към сайта. Неудобно ако си на място без обхват примерно. А и генерира трафик.
Ако се спреш на първия вариант и имаш някакви въпроси с радост ще помагам

Първоначално публикуван от popaaa
Преглед на мнение
Това ти е единия вариант. Аз като бях с Нокиа ползвах него.
Проблема е, че работи само offline. Т.е. ако имаш Premium membership на geocaching сайта, можеш да си правиш "Pocket queries" - в определен ден от теб на мейла ти идва готов gpx файл с всички кешове намерени по зададен от теб критерий (примерно всички кешове в България). Този файл си го качваш на телефона и започваш да търсиш.
По този начин във файла ще имаш пълната информация за кешовете - описание, хинтове, последните 5 лога от търсилите го преди теб и т.н.
Друг вариант са online клиентите, но не знам за Symbian има ли такъв. На Iphone например има - когато искаш инфо за даден кеш, трябва връзка към сайта. Неудобно ако си на място без обхват примерно. А и генерира трафик.
Ако се спреш на първия вариант и имаш някакви въпроси с радост ще помагам
Тревата ми беше до кръста. Съмнява ме че някога я косят. Хората, които са слагали тези кешове възнамерявали ли са да бъдат намерени? Грешката на GPS-a е 5-10 метра. Като съберем грешките на моето устройство и на този, който е слагал кеша излиза грешка от 10-20 метра. Сериозно - в тази трева, ако не знаеш точно къде търсиш до метър - няма начин да намериш каквото и да е.
Коментар