Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спид камери

Първоначално публикуван от dtmf Преглед на мнение
    ето няколко в сл.бряг
    без пояснение, ограничение на скорост и т.н. са просто няколко точки в далечината

Коментар

Здравейте!Може би не е тука мястото,но искам да попитам едно тъпо вапросче! Имам Garmen Nuvi 760 и ме интересува дали може да ме информира когато карам с превишена скорост(понеже когато изляза изван града ми показва с къква скорост трябва да се движа,както и когато влизам в дадено селище)???Трябвали ми няква допалнителна програма или ....??? А колкото за камерите са супер!Качих си ги и даже и работят! Благодаря предварителнио!!!

Коментар

Колеги днес сутринта пътувах до Созопол и се натъкнах на две новоизлюпили се камерки.Едната е малко след "Отмънли".Точно на спирка "Моряк",а другата е,точно на входа на граничарите в "Атия",където огръничението е 60км/ч.
        Поздрави!
        Последно редактирано от cyklon; 12-06-09, 11:09. Причина: Правопис
        [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
        [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

От онзи ден има две камери на Хепи-тата/Shell на магистралата преди Пловдив ( откъм София ), разположени са да снимат в гръб, незнам дали вече работят.

1 - N42 11.905 E24 38.295
          2 - N42 11.888 E24 38.009

Коментар

Ето малко камери в София по тунелите на магистрала Хемус и Тракия и в Слънчев бряг както и някой полицейски засади.
            Прикачени файлове

Коментар

забравих за Кюстендил да добавя
              Прикачени файлове

Коментар

Благодаря на колегите!!!!!Ако не сте вие, от къде ще ги вземаме тия работи.ЗЛАТНИ СТЕ!!!!!!!!!

Коментар

Още едно място което забелязах снощи в София е на кръстовището на пл. Света Неделя и бул. Ал. Стамболийски на светофара. http://koli.bg/bg/autoextras_7.html
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от alexmitrany; 13-06-09, 11:20.

Коментар

Файловете от сайта на рено работят ли и на garmin mobile XT (symbian). Ако да как мога да настоя приложението, че да ме предупреждава за наличието на камери и също така изписва ли колко е ограничението на дадена отсечка, където има камера.

Благодаря предварително

Коментар

Нова на Цариградско, срещу Shell от страната на Бриколаж, в средата на платната, гледа лява лента пътуващи към Младост.

N42 39.667 E23 22.728

Коментар

версия 051 допълнена с някои нови точки от колегите. само на кирилица.
                        Прикачени файлове
                        последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

От много време се каня да дам някои корекции. Сега намирам време, не знам дали е подходящо
                          Ето и корекциите :
                          N 43* 9' 22.7" E 26* 10' 27.0" - "274-Антоново, засада" - във файла (последния - 051 допълнена, кирилица) е зададено като 80 км/ч , реалното ограничение е 60 км/ч;
                          N 43* 9' 31.2" E 25* 58' 32.6" - не е отбелязана във файла, ограничение 60 км/ч, често има полиция (разклона за с. Кесарево и гр. Стражица, има и опасен завой, особено при хлъзгав път);
                          N 43* 20' 19.7" E 26* 53' 10.0" - "164-Шумен, след града разклона за Русе и Търговище след табела ..." - ограничението е 50 км/ч, а не 60 км/ч;
                          N 43* 19' 47.5" E 26* 53' 37.0" - "308-Белокопитово, засада" - отбелязано е като 50 км/ч, реално няма ограничение;
                          N 43* 4' 27.0" E 25* 40' 47.1" - "260-В.Търново, Шереметя" - във файла 90 км/ч, реално 60 км/ч;
                          N 43* 5' 3.3" E 25* 34' 32.7" - "138-В.Търново, на входа - посока града засада" - във файла 50 км/ч, реално 40 км/ч, често засичат и в двете посоки;
                          N 42* 28' 31.7" E 25* 52' 2.1" - "105-с.Подслон" - във файла 50 км/ч, реално 60 км/ч. На 500 метра от тази има зададена друга точка - N 42* 28' 32.3" E 25* 52' 25.9" - "399-с.Подслон, камера" - отново с 50 км/ч;
                          N 43* 2' 8.6" E 25* 5' 28.6" - "100-Севлиево, постоянен пост КАТ" - във файла 60 км/ч, реално е 50 км/ч;
                          N 42* 21' 35.7" E 25* 39' 21.8" - "238-Ст Загора, Е85 входа на града от юг" - във файла 60 км/ч, реално 50 км/ч;
                          N 43* 2' 51.0" E 24* 53' 14.8" - "297-Севлиево, засада" - във файла 50 км/ч, реално 60 км/ч; (отделно мисля на това място ограниченито е "плаващо" - при хлъзгав път е 50 км/ч, при нормални условия - 60 км/ч, ако не се лъжа);
                          N 43* 2' 25.5" E 24* 42' 22.6" - "273-Абланица, засада" - във файла 80 км/ч, реално е 40 км/ч;
                          N 43* 2' 27.5' E 24* 43' 16.1" - "253-Е772, София-Варна преди Севлиево засада" - във файла е 60 км/ч, реално е 50 км/ч, мястото е разклона за Ловеч и Троян;
                          N 43* 2' 11.7" E 24* 26' 52.8" - "269-Е772, на изток от Сопот" - във файла 60 км/ч, реално няма особено ограничение (т.е. 90 км/ч е - иначе е вярно че понякога там застават полицаи);
                          N 43* 2' 12.6" E 24* 7' 12.9" - "255-м-ла Хемус, изхода към Варна преди завоите" - във файла 60 км/ч, реално е 50 км/ч;
                          N 43* 13' 53.4" E 27* 36' 39.0" - "256-м-ла Хемус, преди разклона за Девня посока Шумен" - във файла 90 км/ч, в тази посока няма ограничение, в обратната има 100 км/ч;

Данните са събирани в доста дълъг период от време, и е възможно да са настъпили и други промени.
                          Последно редактирано от gr_kanev; 14-06-09, 21:39.

Коментар

Днес пътувах от София за Бургас и забелязах на 3 места от новите стационарни камери с радар на бензиностанциите на Шел до Пловдив от двете страни, на село Подслон м/у Стара и Нова Загора от двете страни и след Нова Загора на село Съдиево до бензиностанциите от двете страни. Бях с радар детектор и на трите места нищо не засече, което ме води до мисълта че още не са активни, но може би скоро ще бъдат активирани, така че е добре при следващия ъпдейт да се отбележат.
                            Прикачени файлове

Коментар

Колеги, и мойте пет стотинки към Вашият труд. От Царево съм и маршрута до Бургас го знам наизуст. Места, които не са маркирани във вариант 050 са:
                              Стационарни НОВИ камери:
                              От Бургас, посока Созопол, поделение АТИЯ – ограничение 60км/ч
                              N 42˚26.621’
                              EO 27˚35.178’

От Бургас, посока Созопол, Спирка Моряк – ограничение 80км/ч
                              N 42˚15.723’
                              EO 27˚44.567’

Поста на КАТ , Моста на р. Караагач-тези дни ще бъде монтирана камерата.
                              Ограничение 60 км/ч в посока от Царево към Бургас и ограничение 40 км/ч в посокаот Бургас към Царево
                              N 42˚13.406’
                              EO 27˚46.689’

Любими места на подвижната камера, монтирана в Опел Астра, бяла, без полицейски знаци.

От Бургас, посока Созопол, където поставят мантинелата, след завоя, малко преди краят на мантинелата: ограничение 80км/ч
                              N 42˚26.648’
                              EO 27˚34.201’

Вход на Бургас от Созопол, след поста на КАТ ограничение 60км/ч
                              N 42˚28.324’
                              EO 27˚26.175’

Любими места на полицейска кола с радар.

От Бургас, посока Созопол, след бензиностанция ЛУКОЙЛ ограничение 80км/ч
                              N 42˚26.001’
                              EO 27˚33.471’

На околовръстното, Меден Рудник посока Бургас, пред магазин ХОНДА ограничение 60км/ч
                              N 42˚29.468’
                              EO 27˚26.878’

Дано да съм Ви полезен. Още повече, че и идва летният сезон.
                              Камерите са монтирани преди няколко дни и всички минават като самолети покрай тях. Много изгорели ще има!.
                              На този, който е започнал тази работа, благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от kirilmanika Преглед на мнение
                                Файловете от сайта на рено работят ли и на garmin mobile XT (symbian). Ако да как мога да настоя приложението, че да ме предупреждава за наличието на камери и също така изписва ли колко е ограничението на дадена отсечка, където има камера.

Благодаря предварително
                                Файловете от сайта на Рено не се препоръчват за GARMIN все още, заради някои проблеми.
                                Използвайте последните версии от тази тема.
                                Във файловете от тази тема има вградени знаците показващи ограничението на отсечките с камери.
                                Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                                GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X