Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спид камери

Първоначално публикуван от vorbara
    Здравейте колеги. Сложих си спийд камерите за БГ в директорията, в която е указано (с копи-пейст). Работят си както трябва. Известяват ме със звуков сигнал, виждат се къде са и т.н. Само че Нувито ми след 1-2 часа работа и угасва. Пълен блокаж. Не може да бъде пуснато по никакъв начин. Оправя се след 3-4 часа почивка. Четох ншкъде че и на други колеги с моя модел (Нуви 765 БГ) се появявал същият проблем. Махат си камерите и всичко е ОК. Реших и аз да ги махна. Да, ама не. Не мога да изтрия файловете. Казва ми че в момента се използва файла и не го трие. Моля ако някой знае как става това, нека сподели.
    Здравей Колега,
    моето не гаснеше, само се рестартираше.След като го ъпдейтнах този проблем вече го няма.Не съм имал проблеми с изтриването на POI.Да не би да се загрява много от парното на колата, ако го слагаш на предното стъкло?
    П.П. По-добре пиши в темата за Nuvi 765, за да могат колегите, които имат повече опит да си кажат мнението по въпроса.
    Пздрави!!!
    Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Мен ме засякоха и снимаха с движеща се патрулка и снимката беше с координати в момента на засичане на скороста.
      Извинявам се но не можах да видя никъде дали има устройство което да лови не само стационарните камери?

Коментар

Първоначално публикуван от martych Преглед на мнение
        Мен ме засякоха и снимаха с движеща се патрулка и снимката беше с координати в момента на засичане на скороста.
        Извинявам се но не можах да видя никъде дали има устройство което да лови не само стационарните камери?
        GPSа не е радар детектор за да "лови" камери.
        Файлът с камерите показва местонахождение на камери и засади /т.е. места на които се знае или се очаква да има такива/.

Коментар

Голяма работа!!! Свалих си версия 050 и я вкарах в папката POI на нуви 255w. Тъй като нямаше как да проверя работи ли - пуснах навигатора на симулация и изпробвах 2-3 маршрута във Варна и Русе, където със сигурност има камери и те са известни на почти всички, т.е. очаквах да са качени. Страшна работа- изпозасече ги всичките! Показва ги визуално и със сиганл, като ако скоростта е по-голяма - сигналът се променя и надписа става червен! Много съм доволен от работата на GPS-а, но исках да благодаря на тези които се занимават да вкарват тези точки.
          БЛАГОДАРЯ ПИЧОВЕ !
          GARMIN nuvi 255W

Коментар

Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнение
            GPSа не е радар детектор за да "лови" камери.
            Файлът с камерите показва местонахождение на камери и засади /т.е. места на които се знае или се очаква да има такива/.
            Това е ясно. Попитах "дали има устройство което да лови камери"?

Коментар

И аз искам да благодаря на всички,които се занимават с тези точки.На Nuvi 215W -работят перфектно.Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от martych Преглед на мнение
                ...Попитах "дали има устройство което да лови камери"?
                На теория-да, на практика-не ! Ето тема по въпроса! И друга!
                LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Тези новите патрулки с камерите могат ли да се ловят с анти-радар и на каква честота?

Коментар

Първоначално публикуван от jujoracing Преглед на мнение
                    Тези новите патрулки с камерите могат ли да се ловят с анти-радар и на каква честота?
                    темата е за Спийд Камери, не за радари, анти радари и радар-детектори !!!
                    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Внимание, на тези координати на всеки 24 часа, по 2 часа стои патрулка с радар и КАМЕРА. Ако не ви спрат значи са в режим на снимане.
                      N 41' 55.561
                      E 025' 38.136
                      ограничение 60км/ч

Коментар

http://www.filefactory.com/file/af1c9b1/n/Speedcam_rar

European POIs
                        • SpeedCams 19-02-2009 - Fix camera
                          Speedcam covering A, AND, B, BIH, BR, CH, CZ, D, DK, E, F, FIN, FL, GB, GR, H, I, IRL, IS, L, LT, N, NL, P, PL, RO, RUS, S, SK, SLO and UA. Furthermore Swedish Road Toll & Austria Road Toll.
                          This one really works (with the right speed limit), and these alerts will sound and become visible once, as you approach the POI location. If you remain under the user specified speed, you will get no more alerts. However, if you exceed that specified speed, a beep will sound every second to remind you of the alert, until either you slow down below the set speed or pass the POI. All use is at your own risk.
                          To install just copy the 6 files into /garmin/POI/ on your device.
                          Based on data from POI Plaza, Poi.cz, Poigps.com, gratispoi.dk and Speedcam.tk
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от jordan1966; 30-03-09, 10:25.
                        [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m20392.gif[/IMG][/URL]

Коментар

абе защо при мен немогат да се качат тези камери.
                          кажете от каде да си изтегля камери и др.

Коментар

Колеги,
                            Искам да предупредя тези, които пътуват през Сърбия. По магистралите им се движат обикновено черни лимузини (най-често VW) с Белградска регистрация (BG ......), без полицейски опознавателни знаци, които представляват "подвижни спийд камери". Те се движат с малко под лимита на скоростта и ако ги задминете, включват сирените и ви гонят.

Коментар

Първоначално публикуван от junak8 Преглед на мнение
                              Колеги,
                              Искам да предупредя тези, които пътуват през Сърбия. По магистралите им се движат обикновено черни лимузини (най-често VW) с Белградска регистрация (BG ......), без полицейски опознавателни знаци, които представляват "подвижни спийд камери". Те се движат с малко под лимита на скоростта и ако ги задминете, включват сирените и ви гонят.
                              Е, това наистина е ценна информация!
                              GARMIN nuvi 255W

Коментар

Здравейте колеги,
                                Внимание! Има камера на пътя Варна-Бургас на местността "Пода",странното е че снимат там (няма патрулка), а спират на влизане в Ст.Оряхово.
                                Следващото ходене до там ще запиша и координатите.Ограничението там е 60 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X