Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Спид камери

Първоначално публикуван от nickkkkk Преглед на мнение
    Някой ще качи ли версията на латиница?
    мога да го направя по-късно тази седмица ако някой не ме изпревари
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Внимание поставени са камери на нови места!

1. Камера на кръстовището на Околовръстното (Южна дъга) и Самоковско шосе ограничение 50км/ч в близост има и пост на КАТ. Координати N 42* 37.350' E 023* 24.297'

2. Камери в гр. Самоков на кръстовището на Софийско шосе и Македония от към страната на реката 3 камери координати
      N 42* 20.216' E 023* 33.178' ограничение 50км/ч.

Коментар

Още камери и засади

1. София Камера на бул. Цар Борис III до обръщалото на трамвай 5 . Ограничение 50км/ч координати:
        N 42* 39.569'
        E023* 14.541'

2. След с. Драгичево на разклона за Кулата. Камера, пграничение 50 км/ч координати:
        N 42* 36.078'
        E023* 07.731'

3. Село Долна Диканя Радар ограничение 50 км/ч координати:
        N 42* 26.715'
        E023* 07.189'

4. Камера от южната страна на тунела между Симитли и Благоевград , ограничение 60 км/ч координати:
        N 41* 56.049'
        E023* 06.189'

Коментар

Привет колеги. Бях си направил тема относна питането ми, но след като цял ден тя не беше публикувана ще си позволя този път да напиша питането си тук, дано това не е проблем!

Имам навигация Garmin nuvi 200w, вече си свалих подробна карта на България, и въпроса ми:
          - Възможен ли е ъпдейт на тази карта и как точно става?
          - казаха ми, че картата имала и опция да показва ограниченията на пътя и speed camera, но аз не намирам подобни екстри, а вече имах опит с навигацията на път. Трябвало да се направят някакви настройки от навито за да ми ги показва тези опции? Все пак попрочетох това онова и си свалих ето този файл - bgspeedcams 049bg.gpi . Сега какво трябва да направя с него? Къде трябва да го сложа и какво точно прави тази опция? Много съм объркан, чета от няколко дена, но като нямам пряка помощ ми е доста трудно и объркано.
          Имам и един последен въпрос.
          - Свалих си карта на Европа- Garmin City Navigator Europe NT 2009 (Mapsource Version) от ето тук - www.thepiratebay.org !
          Картата е 3.6 GB. Дали навито може да я хване с оперативната си памет или е хубаво да си купя микро сд- карта? И как да я накарам да тръгне на навигацията си?
          Моля ви за подробно описание на проблемите ми, в чудо се видях, чета, чета и все о никъде не стигам.
          Благодаря ви предварително за помощта и съдействието!

Коментар

Първоначално публикуван от Plam86 Преглед на мнение
            Привет колеги. Бях си направил тема относна питането ми, но след като цял ден тя не беше публикувана ще си позволя този път да напиша питането си тук, дано това не е проблем!

Имам навигация Garmin nuvi 200w, вече си свалих подробна карта на България, и въпроса ми:
            - Възможен ли е ъпдейт на тази карта и как точно става?
            - казаха ми, че картата имала и опция да показва ограниченията на пътя и speed camera, но аз не намирам подобни екстри, а вече имах опит с навигацията на път. Трябвало да се направят някакви настройки от навито за да ми ги показва тези опции? Все пак попрочетох това онова и си свалих ето този файл - bgspeedcams 049bg.gpi . Сега какво трябва да направя с него? Къде трябва да го сложа и какво точно прави тази опция? Много съм объркан, чета от няколко дена, но като нямам пряка помощ ми е доста трудно и объркано.
            Имам и един последен въпрос.
            - Свалих си карта на Европа- Garmin City Navigator Europe NT 2009 (Mapsource Version) от ето тук - www.thepiratebay.org !
            Картата е 3.6 GB. Дали навито може да я хване с оперативната си памет или е хубаво да си купя микро сд- карта? И как да я накарам да тръгне на навигацията си?
            Моля ви за подробно описание на проблемите ми, в чудо се видях, чета, чета и все о никъде не стигам.
            Благодаря ви предварително за помощта и съдействието!
            за картата съм ти отговорил в другата тема. за bgspeedcams 049bg.gpi - копираш го на паметта на нувито в папка POI. ако нямаш такава си създай - това е всичко.

Коментар

Zdraveite.Eto oste nqkolko posta na policiq v gr.Pomorie

Izhoda na Pomorie za Burgas ograni4enie 50
              N 42*33,898
              E 27*36,386

Burgas-Varna;Izhoda na Pomorie za Nesebar ograni4enie 60 radar
              N 42*33,946
              E 27*37,298

KPP mejdu kv.Sveti georgi i kv.Svoboda ograni4enie 50 radar
              N 42*34,577
              E 27*36,464

i edna nova benzinostanciq SNG
              N 42*34,141
              E 27*37,039

i edna molba kato gi vkarate molq da e ima i na latinica

Коментар

ето линк към последния файл за euro speed cameras- февруари 2009
                http://thepiratebay.org/torrent/4700...2009_update_02

Коментар

Тунела Дупница посока София-Полицейска засада-60км/ч
                  N42.26822 E23.11364

Околовръстното на Благоевград-Полицейска засада-60км/ч
                  N42.00732 E23.07652

Изхода на Дупница посока Самоков.!Големи рекетьори.Обикновено на радара е скоростта на някой друг!Погледнете си часа на спиране!
                  N42.28599 E23.15769
                  [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m20392.gif[/IMG][/URL]

Коментар

ето и вариант 049 на латиница
                    Прикачени файлове

Коментар

Много Ви благодаря за всичко което правите.

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                        новата 49 версия на кирилица
                        10000000000 благодарности.....

Коментар

На вниманието на колегите във форума,които не са го видели това:

Супер радари ще дебнат по пътищата от 1 март

В. "24 часа" публикува карта с обозначение на местата, където ще бъдат поставени супермодерните уреди
                          23.02.2009
                          Супермодерни радари ще дебнат денонощно на 30 места по най-натоварените пътищата от 1 март и ще "ловят" всеки шофьор, каращ бясно, съобщава в. "24 часа".
                          "Неподкупните полицаи" ще заснемат за по-малко от секунда колите, които се движат с превишена скорост.
                          За да изненадат повече нередовни шофьори, от КАТ ще монтират два пъти повече кутии - 30, за 15-те радара и ще ги местят постоянно, обяснили от службата.
                          Местата са подбрани заради многото катастрофи със смъртни случаи, станали там.
                          "24 часа" цитира експерти, според които само за 12 месеца устройствата ще спасят поне 100 души от смърт на пътя.
                          В началото се очаква радарите да заснемат поне по 1500 нарушители дневно. Около месец по-късно шофьорите, престъпващи закона обикновено намалявали 10 пъти, категорични били френски специалисти с опит в ползването на техниката.
                          От Пътната полиция се надяват до края на годината да успеят да купят още 20 радара, с които ще бъдат обхванати всички международни трасета през страната ни.
                          Всяко устройство струвало около 30 хил. евро, а парите за модерната техника били осигурени от Гаранционния фонд на застраховките "Гражданска отговорност".

.new_container {border:1px solid #dcdbdc; background:#f1f1f1; padding:4px;margin-right:145px;margin-top:1px;} * html .new_container {float:left; margin-right:5%;} .in img {border: 3px solid #fff;} .in { border: 1px solid #dcdbdc; } .anketa {background:#e0e0e0;width:100%;border-top:1px solid #fff;border-bottom:1px solid #cbc9cc;} .anketa .title {padding:10px 10px 16px 0px; font-weight:bold;font-size:11px;} .anketa .stulb {padding-bottom:6px;} .anketa .stulb img {height:4px;background:#fff;} .video {background:#f6f7f0 !important;} .video td {vertical-align:top;} .video .arr {padding:10px 4px 0px 10px;} .video .t {padding:5px 4px 0px 0px;} .video a {font-weight:normal;} .video .l {font-size:10px;white-space:nowrap;} .nvgn { border-bottom: 1px solid #cac9cc; border-top: 1px solid #fff; height: 23px; background: #dcdbdc; text-align: center; color: #fff; margin: 2px; } .nvgn div { padding-top: 4px; } .nvgn img { margin: 0 4px; vertical-align: middle; } .nvgn a { font-weight: bold; color: #fe6700; } .nvgn a.ced { font-weight: normal !important; color: #000; cursor: default; }

Карта: "24 часа"

От октомври 2008 г. шуменските полицаи разполагат с патрулна кола, оборудвана с модерен мобилен радар с камера. Снимка: БГНЕС

1 | 2

Къде ще бъдат поставени радарите:
                          - два ще има в София - на бул. "Цариградско шосе" и на бул. "Н. Вапцаров"
                          - на пътя София - Варна - на разклона за пътя за Бургас, край с. Микре, край с. Малиново преди разклона на Севлиево, преди и след Велико Търново, преди Варна.
                          - на пътя София - Бургас - преди Ихтиман, между Пазарджик и Пловдив, между Чирпан и Стара Загора, край с. Подслон, край с. Съдиево, след Сливен
                          - на пътя Бургас - Варна - след Поморие, след Несебър
                          - на пътя Варна - Балчик - след Варна
                          - на пътя Враца - Видин - преди и след Монтана
                          - на пътя Ботевград - Враца - край Скравена
                          - на пътя Бяла - Русе - два радара преди Русе
                          - на пътя Благоевград - Кулата - след Благоевград и преди Сандански
                          Преди две години от компанията "Роуд ейнджъл мобайл" (Road-angel-uk.co.uk) съобщиха, че са създали приложение за мобилни телефони, което измерва скоростта, с която се движи автомобилът ви, и ви известява по телефона за контролни камери по трасето.
                          [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m20392.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Вместо да слагат радари, по-добре да строят магистрали. Никъде не съм видял статиска на съотношението на произшествията по магистрала и междуградски пътища.

Коментар

Някой знае ли с какви вълни ще работят тези радари?
                              Последно редактирано от alexmitrany; 23-02-09, 20:31.

Коментар

Казват, без лазери...засега. Даже не били сертифицирани. Най-вероятно, докопали са втора употреба от някъде...за без пари! Щели да ги слагат високо, за да са по-защитени. Как биха снимали номерата?! Абе и това е само приказки май. Ще видим.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X