До: Достъп на чужденци до ФТП-то за карти
На мен ми беше трудно още от самото начало да измисля критериите за даване на парола. Може би сега ще помогнете и вие. До анкета няма смисъл да се стига, смятам, че самите критерии ще отговорят на въпроса "дали" и "на кой".
На мен ми беше трудно още от самото начало да измисля критериите за даване на парола. Може би сега ще помогнете и вие. До анкета няма смисъл да се стига, смятам, че самите критерии ще отговорят на въпроса "дали" и "на кой".

да пиша заедно с утвърдените такива, но ми се ще все пак да споделя няколко мисли. Първо да направя уговорката, че поради късното ми сдобиване с ГПС и недостатъчното ми свободно време не съм от най активните във форума. Може би по тази причина нямам и достъп до ФТП-то и събирам трохички от различните теми за да си подредя макар и малка, но рабтеща картотека. Разбира се, че ограниченията на форума досежно мадшите участници не винаги ми харесват, но досега винаги съм получавал помощ от другите участнци по нужните ми въпроси. За мен е абсолютно наложително картния материал, който е събран до момента с усилията на много хора да бъде съхранен, защитен и умножен. Това може да стане единстено при въвеждането на строги правила за достъп и стриктно им спазване.
) - приветствам го.
...Да не говорим,че общо взето "колекцията от карти на фтп-то" е просто сбор,от това което се намира в нета,но разпръснато.Не знам дали идеята ми ще бъде одобрена,но аз предлагам цялата "колекция" да бъде качена примерно на "thepiratebay",да кажем на два или три,или повече торента.Така че всеки,който търси това което му е нужно,по напълно легален начин да си го свали.Като се замисля цялата идея за разделение,класификация,на хората за достъп до тези карти,и изобщо за криенето и съхранението на тези карти, е чисто и просто глупост...
Коментар