Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Достъп на чужденци до ФТП-то за карти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Достъп на чужденци до ФТП-то за карти

Здравейте,

Имам чувството,че ако започне да се раздават пароли до страницата с карти за GPS-и на чужденци нещата наистина могат да започнат да загрубяват...Кажете си и вие мнението по въпроса...
    Последно редактирано от asterix85; 14-05-09, 15:38.

До: Достъп на чужденци до ftp.domain.com/karti/

Ако допринася за обогатяването на колекцията, не виждам проблем.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

До: Достъп на чужденци до ftp.domain.com/karti/

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
      Ако допринася за обогатяването на колекцията, не виждам проблем.
      Още повече, че можеше да става дума за Иванов, Минчев, Николов, Петров, Попов, Стефанов и т.н.

Друг е въпросът с IP и ...

Коментар

До: Достъп на чужденци до ФТП-то за карти

IP-то му е Казахстанско, ако правилно съм разбрал записа от Ripe. Освен ако не е някой прокуден от тук, който за да вземе паролата за фтп-то е отишъл в Казахстан.......

Коментар

А и всеки чужденец, който знае български, може да получи достъп, ако учавства във форума.

Коментар

Ми аз що нямам достъп? Не че съм искал, ама?
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
              А и всеки чужденец, който знае български, може да получи достъп, ако учавства във форума.

Въпросът беше риторичен . Още повече, че gromov (МОЖЕ БИ) предлага повече карти отколкото са на ФТП-то

Коментар

... а и паролата може да се чейнджва много лесно от Пасифик.

Спорен мен, по-големият проблем ще е ако от Гармин разберат. Защото напоследък яко следят ППСварез и трият на поразия от рапидшарето и мегаъплоуд картите. Така че, давайте на кирилица имена, описания (нещо, което и аз не правя).

Коментар

Първоначално публикуван от kksnick Преглед на мнение
                  Въпросът беше риторичен . Още повече, че gromov (МОЖЕ БИ) предлага повече карти отколкото са на ФТП-то
                  Ако говорим за броя на картите - добре, ако говорим за качеството им - повече от зле! Всичко това го имаме като материал в оригинали, а при него има доста карти от гугъла/безплатните/ - не представляват никакъв де факто интерес! Абсолютно с нищо не съм впечатлен от гръмките изяви! Имаше една карта , която съм пропуснал и ми пусна линк...Благодарих!Знам картите ,които ние притежаваме - само една липсваше и я поисках... Обаче той няма и 80% от нашите! Това , че се старае всякак е добре, но струва ли си да отваряме крана за чужбина?...
                  Довечера ще си кажа твърдото мнение по въпроса...

Коментар

Хм, вече се разбра , че Громов е получил достъп до ФТП-то.... Дали не сбъркахме???!!! може да е добро момчето, но..... И така крана е отворен до най-голямата колекция на карти по света , събрана на едно място/за Гармин/ и някои други.... Учете езици, момчета!

Коментар

Поздно, очень поздно уже....

Коментар

Въпреки че и аз повече свалям , отколкото качвам , да си кажа , че и у мен възникна опасение - остави достъпа на много хора , ами ако така проникне агент на гармин и срине всичко . Вярно , че изглежда параноично , но си е така.

Коментар

Предлагам в спешен порядък да се направи анкета - за и против за да не се сърди никой!!! Моля Пацифик да я организира!

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                            Въпреки че и аз повече свалям , отколкото качвам , да си кажа , че и у мен възникна опасение - остави достъпа на много хора , ами ако така проникне агент на гармин и срине всичко . Вярно , че изглежда параноично , но си е така.
                            Изобщо не е параноично...

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
                              Предлагам в спешен порядък да се направи анкета - за и против за да не се сърди никой!!! Моля Пацифик да я организира!
                              абсолютно поддържам, стига да не е късно

въобще не е параноя опазването на труда на толкова хора, въобще...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X