Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на ATV - pkrastev

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Направа на ATV - pkrastev

Здравейте на всички след дълго ходене по мъките оста вече е готова.Вчера(събота)беше монтирана и изглежда доста прилично.Монтирах и някой други неща но задният апарат когато погледна към него все ми вади очите и незнам.За здравина е здрав но ми се вижда малко грозничак ама засега ще остане така пък да видим.Монтирах и спирачната помпа но несъм я вързал с апарата,мисля че мястото кадето я поставих е добро.

Първоначално публикуван от ogard Преглед на мнение
    колега може ли да пуснеш някоя снимка на задната ос със фланците преди да я сложиш когато стане разбирасе много ще помогнеш и мерси за инфото за руския пазар ходих да видя гумите
    Приятелю направо забравих и оста е кочих но скоро ще се разглобява тотално и обещавам да снимам детайл по детайл.

хайде да пускам снимките и да чакам коментарите:

ето и помпата

малко изглежда ниско отзад но ще го коригирам с амортисьорите

вади ми сякак очите ама какво да се прави

Коментар

ето имам и още някоя:

то взело да замясва бре

вдигнато на една страна

Коментар

Колегата не си играе и аз малко по малко напредвам другата седмица трябва и аз да съм с готова ос ... Дано ... и ще пускам снимки че нищо не съм снимал .. Карбураторите се угодиха ..все едно са си от него вообще не съм ги пипал напрао запали Иначе браво Скоро Magnata ще покорява баирите айде Успех
        [SIGPIC][/SIGPIC]Не е Важно дали Ще паднеш, Важното е дАли ще Станеш :twisted:

Коментар

Момци днес поработих доста и магната вече се движи.Направих няколко кръгчета по улиците и ми стана доста добре.Ами то било много гот до се кара такова нещо!Мога да кажа само че това чудо има ужасно много сила и го карам само на 1 и 2 иначе скороста става голяма а аз се пак се качвам за първи път -но ще свикваме няма начен.Толкоз му се кефя че направо съм полудял и ще си сипя една ракийка за добре свършената дотук работа.
          За момента не ми харесва предницата и ще трябва малко да се преправя.Предните амортисьори както съм ги поставил немогат да държат твърдо окачването тоест предницата много мека стои и за целта трябва да ти преместя.Проблема е там че няма как да ги сложа на подходящо място на долният носач и ще бъдат монтирани на горният.Според сметките които си правим (с шефа де който разбира повече от менеи ми помага с размислите) трябва всичко да деиства безпроблемно но моля дайте и вашето мнение по въпроса пък да видим какво ще е решението.
          Хайде да пусна да видите някоя друга снимка която имам защото забравих апарата и неможах да документирам ама други го снимаха и ми пратиха.
          на шефа малкия

То било голямо густо

Еми кефя му се де

Ама шефа и той се кефи
          Отзад го направих с централен амортисьор

Завръщане от кратка разходка

Май тук давам газ!

Ухилен до уши

Е кажете вие как е ?

Коментар

Екстра е! Но само задната вилка (като се замисля то няма предна ама така му е думата) та ми се вижда слабичка, след някой друг дрифт ще береш ядове. Но иначе като цяло ми се вижда доста надежна машенка.
            Успех за напред, и ще чакам с нетърпение да се похвалиш с първият сериозен тест в гората!!!

Коментар

Много добре е направено.
              Газ и не се бой.
              Поздрави!

Коментар

Колко тежко стана?

Коментар

Първоначално публикуван от mozak Преглед на мнение
                  Колко тежко стана?
                  За момента приятелю немога да кажа и намене ми е интересно.Вече го покарах около 40-50 км и мога да кажа че според мене се държи доста добре.Тази седмица(ако не се обърка нещо)ще го карам към селото и ще поснимам малко да видите какво замяса вече. Ще пробвам да го притегля при един човек но незнам какво ще стане но ще се разчуе.Междо другото нему работи термо датчика та ако на някой му се намира за хонда магна 750 да свирка ще съм благодарен.

Хайде със здраве.

Коментар

Днеска решихме с идин приятел да отидем до селото и да покараме по една полянка и да разходим малко децата.Времето беше чудесно и много се кефих,а за децата те направо започнаха да кроят планове кой кога ще се вози та дори и по големите да карат ама то аз немога та те каде се бутат между звяра незнам.Този път бях взел фотото и ще ви покожа снимки да кажете вашето мнение.Имам и някое друго клипче за показване та давидим коментарите ви за положеният труд.
                    Ето ги клипчетата:
                    аматьорски - дрифт 2

аматьорски - дрифт 1

13.06.09

13 06 09

Хайде и снимките:

как стой на поланата само а ?

децата го бутат Петко(моат хубосник) шофира

вдигнал е голяма скорост сигорно?

щом иска да кара трябва и да може да бута

трудно се бута уморен е

обсъждаме как се държи АТВ-то

тук вече го подкарва

да го пробва и дружката де

еми това беше за сега .
                    Иначе ми се ще преди да го разглобя да покарам с други хора по преходчета който са с по лек терен пък да видим как ще се държи машинката, ще е доста по весело и удоволствието ще е на доста по голямо ниво.
                    Хайде със здраве, че отивам за рибичка с малкия да се разкараме.

Коментар

Малееее,то много върви бре човек!
                      Поздрави и да не съжаляваш за добре направеното АТВ.
                      Айде и със здравеве да си го караш!!!

Коментар

Браво доста добре е станало

Коментар

Забравих да ви се похваля че притеглих на един голям кантар машината и знаете ли какво показа?

270 кг.с пълен резервар.
                          Ето и документирано но как ще се види!

Тежко ама изобщо неги усеща килограмите и върви като хала ама немога да използвам сичката газ защото става страшно.

Коментар

човече много се радвам за хубавата машина!

и аз се глася да започна един проект... та имам няколко въпроса ако може да ми дадеш някаква връзка с теб, че на форума само чета и не знам как се работи с него? Мерси предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от p_mudev Преглед на мнение
                              човече много се радвам за хубавата машина!

и аз се глася да започна един проект... та имам няколко въпроса ако може да ми дадеш някаква връзка с теб, че на форума само чета и не знам как се работи с него? Мерси предварително!
                              Ами приятелю с каквото мога ще помагам нямам много свободно време ама за такива щуротий си намирам.Така, че не се притеснявай да питаш ако мога ще ти отговоря.Иначе съм от Пловдив.
                              Хаиде със здраве.

Коментар

Първоначално публикуван от pkrastev Преглед на мнение
                                Ами приятелю с каквото мога ще помагам нямам много свободно време ама за такива щуротий си намирам.Така, че не се притеснявай да питаш ако мога ще ти отговоря.Иначе съм от Пловдив.
                                Хаиде със здраве.
                                Значи на кантар съм дали да не си направя бъги. Даже си свалих и плановете, но ме притеснява предното окачване. Виждам че си сложил готови главини и пружини. За тях ако можеш да ми дадеш информация и ако можеш ми драсни на Лично примерно скайп или друго че аз лично съобщение не мога да пиша, а не ми се иска да пиша в твоята тема излишно....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X