Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки на окачване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Настройки на окачване.

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
    Първо да спомена, че този ъгъл на атака, хич не е за пренебрегване(личен опит!)

Иначе, си купих скоро 'ЕЛКА'(за задни), хай и лоу компрешън + регулеруем ребаунд!
    В началото бях разочарован, стария 'FOX' беше песен пред тях, макар да беше само с реглаж-компресия, свалях слагах, проба-грешка и не и не
    Накрая подмених две от пружините и нещата си дойдоха по местата(абе и малко пластмаса поизрязах) , ребаунда ми е на 2/3 натегнат, компресиите на около 1/8!
    Не съм си играл много, че времето малко не предразполага(сцепление и газ)!

Ребаунда ми се струва малко слаб(дори на макс)! Ама 'ЕЛКА', к'о да п'райш, караш и ако нещо не се случва както трябва, ти си си виновен-или настройките(корекциите)!
    Това зависи от къде си купил амортисьорите,ако си си ги поръчвал сам,са те питали за скил левъл,и ако ти тогава си им казал експерт или про ги правят по меки и плавни.
    Аз като поръчвах мойте казах че съм про,и дойдоха едни мекици.Питам ги после защо пак те ми викат нали си про - ами те за туи са ти по меки да ти комфортно навсякъде,ама на скоковете задължително на попивките иначе по корем.Та така ми и помогнаха малко да се поотпусна или пълната газ или опсност нещо да изкъртя и няма накъде.При по нисък скил левъл интермедиейт и бегиннер са напомпени дори повече самите тела.

Коментар

До: Настройки на окачване.

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
      На пистолета на компресора ги показа тия атмосфери. Ами незнам какво точно е, ето снимка на амортисьора. Говоря за винтила в камерката.
      Това е винтила на разширителният съд на амортисьора,налягането е около 140-200 psi
      в зависимост от модела.Оттам не се настройва нищо.Просто когато се обслужват амортисьорите се проверява налягането и ако има загуби се помпи /обикновенно с азот/.

Коментар

От: Настройки на окачване.

Здравейте колеги, искам да Ви попитам за настройките на окачването и тези -30% отзад и -20% отпред. Та въпроса ми е аз ли грешно изчислявам или наистина трябват такива корекции, за което много не ми се вярва? Значи отзад изпъвам амортисьора и меря 86см сядам, меря и излиза 74см (смятам 86-30%=60,2) това ли е вярното измерване? Отпред меря 49см, сядам и излиза 46см (смятам 49-20%=39,2)? Нещо ме разубеждава да пипам пружините, че това са разлики от 10/15см. Става въпроса за сузуки лтр 450.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X