От: Първи проблем с Renegade 800X
Колко бяха шарнирите на моркова че забравих?! Иначе Кан-ама е разходкаджийска машина със хубав двигател, издевателствата над него са доста скъпи. За усилване на рамата трябва цялостно разглобяване. Пепи има хубави снимки за това в темата за подкотовка за Дакар.
Колко бяха шарнирите на моркова че забравих?! Иначе Кан-ама е разходкаджийска машина със хубав двигател, издевателствата над него са доста скъпи. За усилване на рамата трябва цялостно разглобяване. Пепи има хубави снимки за това в темата за подкотовка за Дакар.

)
. А тия момчета дето карат китайчета и викат че са здрави и издръжливи ако подкарат твоя Ренегад ще го карат 20 години без да мръдне.
,идеята ми беше че машината можеше да е перфектна още като излиза от завода.Когато някой като мен който не е милионер си купи Гад да знае за какво е платил,плащаш скъпо но получаваш най-доброто и то наистина си струва парите.А в момента караш нещо което хем е по добро от всичко друго,хем не е толкова добро че да си заслужава парите.Имам чувството че нарочно са ги направили така,то ако нямаше какво да му се чупи щеше да е вечната машина с този двигател и гресьорки навсякъде.Някой колега който е правил тази втукла на предния диф може ли да даде малко повече подробности по въпроса,в момента има един такъв звук все едно вибрира ламарина отпред и се получава само при определени обороти,сякаш изпада в резонанс.Дали наистина вибрира нещо или това са първите симптоми че трябва да се прави тази втулка?И още един въпрос към знаещите,нормално ли е валът който задвижва предния диф да има аксиален луфт,става дума да валът на който е хванат кардана с един болт,мърда навън и навътре 6-8мм.Поздрави на всички!!!

Коментар