Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HR - Лека разходчица! (завръщането)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HR - Лека разходчица! (завръщането)

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
    Хаха, искрено се забавлявах със снимките и коментарите.
    Тия пътечки май сме ги качвали с Десо (донякъде), ама тогава беше сухо.. Представям си какво е на мокро
    Джантов и Келеметора - др. път като чуете, че Десо ще ви води на СМРЪТ - да знаете, че не се базика
    Оооо знаем Брато и друг път сме воювали по тези места, но ти много добре знаеш, присъствал си. Ще има и други битки бъди сигурен. ха ха ха
    За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
      Оооо знаем Брато и друг път сме воювали по тези места, но ти много добре знаеш, присъствал си. Ще има и други битки бъди сигурен. ха ха ха
      Да, и между другото се вижда осезаем прогрес в карането ти в сравнение с миналия път. А и келеметора се справи много добре.
      Иначе жалко, че в събота нямаше кой да снима, защото стана готино каране и при моторите. Бях се наканил да правя репортаж, но в студа батерията на телефона ми изведнъж падна наполовина, и реших да не рискувам да остана без връзка.

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
        Деси това не съм Аз. Има някакъв монтаж, наел си актьор-аматьор и си го снимал. Ще ме видиш в истинска светлина другата седмица, по точно няма да можеш защото ще излитам покраи теб като ракета. ОБЕЩАЛ СЪМ ТИ.

Много съм доволен от уикенда, както винаги разбира се. Благодаря на всички допринесли за това изживяване.
        Опа има свидетели за които забравяш май а?Не стига че не даде нито лев от събраното ами се и отхвърляш.В събота ще се видим на пътеката и ще се разберем кой какво казал па кво станало после.
        СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнение
          Опа има свидетели за които забравяш май а?Не стига че не даде нито лев от събраното ами се и отхвърляш.В събота ще се видим на пътеката и ще се разберем кой какво казал па кво станало после.
          Доста са добри и страшно силни, ама в друга дисциплина. Видях и потвърдих така е... На масата са много силни и с големи надежди и силни приказки...

Коментар

Супер беше в събота, за съжаление в неделя късно се включих в разходката.

Коментар

Десо благодарско за отделеното време, Учителя каза че пак ще ме доведе ако слушам.
              А ако ти остане време за гостита, няма да те оставиме на сухо и равно.

п.п. На неделния репортаж хвърлих огромен смех, а как завидех че немах моторче, оуу..

Коментар

На вниманието на всички фенове УТРЕ пак сме на Враца и ще взема фото. Ще има организирано каране .

Коментар

Първоначално публикуван от kelemetora Преглед на мнение
                  На вниманието на всички фенове УТРЕ пак сме на Враца и ще взема фото. Ще има организирано каране .
                  Вие идвайте, тренирайте и после ще ви проверя колко сте напреднали! Но не се разхождайте като предния път, и си почивайте че лесно се уморявате.

Коментар

Е дойдохме, потренирахме и сме готови за проверка. Показахани страшните екстреми и разни тайни пътечки ама пак ние с Каплов взехме че ги превзехме , нали за това сме дошли (нема да се излагаме пред чужденците я ) пък и тази седмица не-бяхме на рожден ден и не-ни трябваха парички, та за другият път да измислите нещо по-страшно че няма да има интересен снимков материал .

Коментар

• До: HR - Лека разходчица! (завръщането)

Е дойдохме, потренирахме и сме готови за проверка. Показахани страшните екстреми и разни тайни пътечки ама пак ние с Каплов взехме че ги превзехме , нали за това сме дошли (нема да се излагаме пред чужденците я ) ...
                      Говорих с нашите, казаха че пак са ви разхождали че ги било страх от това колко сте се мъчили предния път. Водили са ви по обичайните пътечки където загряваме...
                      Пак е имало гладни, мокри, жадни, сърбежи и т.н. пък и доколко се носи като слухове някои не са можли да се качат на трудовашката чешма!?

Коментар

Това са само слухове. Виж ето това са доказателства. Шефа освен че е мнооого добър с музикалния инструмент и китаеца бил добър и в танците . Ама то с такава кючекиня издържали се.
                        Прикачени файлове

Коментар

Е дойдохме, потренирахме и сме готови за проверка. Показахани страшните екстреми и разни тайни пътечки ама пак ние с Каплов взехме че ги превзехме , нали за това сме дошли (нема да се излагаме пред чужденците я ) пък и тази седмица не-бяхме на рожден ден и не-ни трябваха парички, та за другият път да измислите нещо по-страшно че няма да има интересен снимков материал .
                          Интересно каде се бех загледал та не видех каде и дога са качихте а?Особено онова момче с кадриците дето едвам се повъргаля цел ден и покоряваше НЕКОИ друг екстримеЦ от енти път мисля че му викаха Рапана.Ама как си захвърля моторчето,все едно го е намерил в двора.Обаче не спира за секунда еи,докато другите почиват/го чакат/той си рови и си рови и.......така докато не обиколи.Ама каза че му е хванал цаката,по завоите-по завоите и горе на ветропоказатела!Стига с бъзиците че ще ми се расърди и на Шумен нема с с кой да карам.Беше доро каране ама малко,в петък ще се видим на Шумен на големото нанагорно ха ха !
                          СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Първоначално публикуван от RYSIA69 Преглед на мнение
                            ......в петък ще се видим на Шумен на........
                            Калине те тука си вкара автогол, тея момчета в петък вечер най-вече са във форма, били носели и на пиене. Ммммммааа не ми се верва много затова сметам да дойдем и да проверим па ако е така да взема и да ти помогна ако нещо се запънеш.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

ехо Русия , за това момче ли става на въпрос. тук се вижда кои каде е .
                              аз за Пламен , внимавай и тък е мнооого силен.
                              Прикачени файлове

Коментар

ехо Русия , за това момче ли става на въпрос. тук се вижда кои каде е .
                                аз за Пламен , внимавай и тук е мнооого силен.
                                Трипер знае, ма вие мотористи (друга напаст), не се ебаваите че другия път без душа, без мотори, в 00.00ч. прибиране, обезводняване и умрели от глад! Ще взема и камерата и фотото че ще заснемаме IV епизод от Сървайвър! Наще ви жалят, а вие на главата им се качихте...
                                Джантааааа, другия път "смрт" ще ти се стори като в рая! Обещавам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X