Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HR - Лека разходчица! (завръщането)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: HR - Лека разходчица! (завръщането)

Чудя се аз защо Джантов напъва толкова да кара на Враца. Елементарно било. Ми на тази публика и аз не бих устоял

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Чудя се аз защо Джантов напъва толкова да кара на Враца. Елементарно било. Ми на тази публика и аз не бих устоял
      Геца, другият път идваш с нас няма измъкване. Десо ме пита за теб и съм му обещал ,че ще те заведа да покараме заедно. Няма нищо страшно просто снимките изглеждат по така. Но ти си идвал и знаеш, за жалост не оцелихме тогава на време и група. Тази седмица отиваме да покараме на състезанието в Шумен, но другата седмица се стягай за Враца.
      За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Няма да закачаш главния герой в нашия сериал! ... че те уредим и ти да станеш голям герой!

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
        Геца, другият път идваш с нас няма измъкване. Десо ме пита за теб и съм му обещал ,че ще те заведа да покараме заедно. Няма нищо страшно просто снимките изглеждат по така. Но ти си идвал и знаеш, за жалост не оцелихме тогава на време и група. Тази седмица отиваме да покараме на състезанието в Шумен, но другата седмица се стягай за Враца.

Ооо определено ми е мъчно за Жорката, особено както ни метна последния път!
        Джанта, к'ва пътечка имам само за сериозни карачи като теб! Очаквам те, и ти пожелавам успех в Шумен!

Коментар

Първоначално публикуван от kelemetora Преглед на мнение
          Това са само слухове. Виж ето това са доказателства. Шефа освен че е мнооого добър с музикалния инструмент и китаеца бил добър и в танците . Ама то с такава кючекиня издържали се.
          Манерката нещо е увисил нос,дръште го да не падне от стола.
          Последно редактирано от Desislav Cekov; 17-11-09, 09:35.
          [SIGPIC][/SIGPIC] Branko Matich

Коментар

БРАВО ДЕСО УНИКАЛНИ СТЕ.

Коментар

По лични наблщдения ще споделъ нещо.
              ГРУПАТА ОТ ВРАЦА Е УНИКАЛНА.
              Браво момчета продължавайте да ни радвате с готини преходи и със следпреходни мероприятия,независимо от общият им характер.
              Много безаварийно и приятно каране във Врачанският балкан.

Коментар

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
                По лични наблщдения ще споделъ нещо.
                ГРУПАТА ОТ ВРАЦА Е УНИКАЛНА.
                ...
                А ти от къде си? Пише че си от Враца!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  А ти от къде си? Пише че си от Враца!
                  Да от Враца съм но не карам тук,чул съм в какви приключения ги вкарваш и не ми се рискува да тръгна с вас,не съм готов напълно като напредна в карането ще се присъединя към вас,с голямо удоволствие.

Коментар

Първоначално публикуван от Branko_80 Преглед на мнение
                    Да от Враца съм но не карам тук,чул съм в какви приключения ги вкарваш и не ми се рискува да тръгна с вас,не съм готов напълно като напредна в карането ще се присъединя към вас,с голямо удоволствие.
                    То или го можеш или не. Няма напредване и изоставяне. ТАкива дето не го могат, си стоят като мен в къщи и гледат снимките

Коментар

То или го можеш или не. Няма напредване и изоставяне. ТАкива дето не го могат, си стоят като мен в къщи и гледат снимките
                      Аз съм тъп и опорит и изпъвам байрите.

Коментар

Ще ме прощаваш, ама няма как да се родиш научен. Всеки е бил новобранец.

Коментар

Първоначално публикуван от bulhomes Преглед на мнение
                          Ще ме прощаваш, ама няма как да се родиш научен. Всеки е бил новобранец.
                          И ти си прав, но нямах в предвид точно буквалният смисъл.

Коментар

Тук са идвали и доста опитни карачи, и са виждали доста голям зор при първото си посещение. Освен опит като цяло си трябва и опит с нашите екстреми!

Жоро, няма измъкване вече. Разбрал съм се тайно да ти натоварят мотора в буса и да те напият и да те качат да те закарат уж на дискотека и право тук.

Коментар

това е от мене,с малко закъснение. поздрави за това,което правите случайно минах от там
                              Прикачени файлове
                              HUSGVARNA 630 SMR
                              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                                Тук са идвали и доста опитни карачи, и са виждали доста голям зор при първото си посещение. Освен опит като цяло си трябва и опит с нашите екстреми!

Жоро, няма измъкване вече. Разбрал съм се тайно да ти натоварят мотора в буса и да те напият и да те качат да те закарат уж на дискотека и право тук.
                                Аз заради това не пия, даже Враца я заобикалям на минимум 100 км. (Само заради Десо и компания). А иначе с интерес следя всяка "разходчица"
                                0887 246718

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X