Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HR - Лека разходчица! (завръщането)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HR - Лека разходчица! (завръщането)

Леле, ако знаете, колко се кефих и смях на коментарите и снимките, пък представям си, какво е да караш там! Яко хард, наистина. Просто страхотно е било! Евала !
    Последно редактирано от Desislav Cekov; 02-11-09, 15:19.
    [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Браво, Браво, страхотен репортаж от страхотно каране, кфх 700 е герой/машината, райдара е терорист/. Иван какви задни салта прави, направо е джедай

Коментар

Да, бяхтам и бе ненормално. За жалост не попаднах при АТВ-тата и бях единственото АТВ в групата на моторите.
        Последно редактирано от Desislav Cekov; 02-11-09, 18:20.

Коментар

От къде мога да си взема такъв трион като вашия и как се казва, много компактн и удобно?

Коментар

Дай да видим некоя снимка на мАторите, че и там май е имало смях яд ме е само че не можахме да останеме вечерта да се напиеме ама пусти ангажименти на кой по сериозни на кой по малки.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Десо БРАВО, в интернет пространството само тебе и Ксавиера Холандер ви чета с КЕФ.
              Благодаря за страхотните репортажи.

Коментар

Първоначално публикуван от plamen chularski Преглед на мнение
                Да, бяхтам и бе ненормално. За жалост не попаднах при АТВ-тата и бях единственото АТВ в групата на моторите.
                Така си и помислих че си ти Добре дошъл във форума Пламене
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Десо БРАВО, в интернет пространството само тебе и Ксавиера Холандер ви чета с КЕФ.
                  Благодаря за страхотните репортажи.
                  +1, но и снимките на г-н Chinela не са за изхвърляне (да не скромничи).
                  Десо ти не си човек, а желязо бе, съвсем сигурен съм, че нарочно ги правиш тези екстриими за да не ти идваме на гости..... често Кефиш!!!
                  0887 246718

Коментар

петък вечер, прибирам се от софия на витиня прехвърча сняг, макар, че не, дори не прехвърча, ами направо си вали .... бреее си викам, събота верно ще е мазало ако пак вали така и е такъв студ ... прибрах се, ама нещо ме не свъртва, все си го мисля трактора много ли бой ще яде утре разходих се до гаража, свалих му фаровете за всеки случай и отидох да дремна .....

..... събота сутрин, какъв ти фотоапарат, какви снимки такъв психологически тормоз от терен още не съм изпитвал .... а враца ни посрещна така

врачански балкан си врачански балкан - нема такова второ място .... то не е каране с малко екстрими, а екстрими с малко каране ... и общо взето след всеки такъв задължителната операция е вдигане на увисналите гащи

но колегите наистина бяха на ниво и винаги помагаха и със съвет, и с морална подкрепа, и по всякакъв изобщо начин, ето ги и тях:

ТРИ ПЕРА

JAM

и организатора на празника ДЕСИ

ах даааа и нашия си хубавец Жорката

еееехххх, хубава машина е ктма, ква задница има, как копае .....

лъскавки работи по тях, олинси жълтички, направо да се влюбиш в тях

а пък какви са хубави отдолууууууу ктмчета

а какви стойки правят като видят че някой ги снима, блондинките направо ряпа да ядат

а пък балкана беше доста контрастен, хубаво, тихо и дори на места слънчево долу, и истинска зима горе

тук като гледам Десо гледа странно този баир, за първи път му се налага да бута мотора май днес

но нищо, горе вече се налага и помощ от приятел - две човешки сили, определено са повече от една

а с две думи може да се каже така: прекрасен ден

и малко триперекстрийм:

и пак да кажа едно благодаря на всичките момчета
                    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Ника ми както е тръгнало ще стане термин за търкал, примерно- днес карах и направих два Трипера (нещо като двоен аксел) за по добрите и по Три.

п.п. Мани, мани резил.
                      шефе аре давай моторите да им гледаме и на тех сеира. Иначе много приятно каране стана и групата беха пичове и другия път при мене да Ви научим как се пада
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Абе paksss, ти си бил талант бре. И снимки и супер коментари си направил. Пишеме те в групата и за следващите издания.
                        Чинел, найстина недеи скромничи че и на тебе езика ти е пиперлив и имаш е.ати фотото!
                        Трипер, човек като тебе нема! Според мен ти си феномен, страшно много си задобрял и това ме изпълва страшно! Гледам и ученика е на супер ниво.
                        Моторите утре, вдругиден, че се оказа че май съм заснел некви компроментиращи снимки и некви 1000лв се въртят в пространството и немогат да си намерят място!

Коментар

Да ама не само за падания може и да стане като оффроад термин за изкачване на нещо стръмно и опасно,без значение колко обратни трипера са включени в това изкачване ...Иначе от всичките снимки гошко и неговия хубавец доста се отъркаляха,ама пък това доведе до "аеродинамичните" пластмаси който не се продават никъде и са уникални по рода си
                          [B]Honda 450R
                          Kawasaki 450R -продава се!
                          Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                            петък вечер, прибирам се от софия на витиня прехвърча сняг, макар, че не, дори не прехвърча, ами направо си вали .... бреее си викам, събота верно ще е мазало ако пак вали така и е такъв студ ... прибрах се, ама нещо ме не свъртва, все си го мисля трактора много ли бой ще яде утре разходих се до гаража, свалих му фаровете за всеки случай и отидох да дремна .....
                            Kолега вместо да ми снимаш задника можеше да гледаш по внимателно как ще караш може би след 1о години
                            Последно редактирано от Desislav Cekov; 03-11-09, 08:51.

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                              ...Иначе от всичките снимки гошко и неговия хубавец доста се отъркаляха,ама пък това доведе до "аеродинамичните" пластмаси който не се продават никъде и са уникални по рода си
                              Ааааа започвате да ме ядосвате. Другия път, като дойда и ако падна на тея места където сега паднах освен на ТРИПЕР ЕКСТРЙМА(там е позволено един, два пъти) си продавам атвто.
                              Последно редактирано от gosho_hubavene6; 02-11-09, 23:04.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                                ...

Писна ми и ги поведох нагоре. Между другото само Гого с тролея успя да се качи по някаква страшна случайност!

Десо, другия път пак ще трябва да ти покажа, че мога ако ще и 3 часа да седим там, а тролея според мен там си има предимство каквото и да говорите
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X