Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HR - Лека разходчица! (завръщането)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HR - Лека разходчица! (завръщането)

Браво за хубавата разходка,и Десо мерси за страхотния репортаж все едно съм там.Аз в четвътък счупих задната ос и неможах да отреагирам на време .
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Баща ми, и той се беше навил да идва с Ренегадната машина,по тези хубави земи! Преди това се срещнаха с Пламен в Русе и отидоха на кръчма.Там те доста дълго беседваха......за какво ли са говорили?Като се прибра баща ми,първите му думи бяха,няма да се ходи на Враца. Ако бяхме отишли,какво ли щяха да ми видят очите? Поздравления за водача на бойната група Десо,за Пламен,който е направил върховни "пироети"и към всички останали! Рано или късно ще дойдем и ние да пробваме.
      sigpic

Коментар

След съботното каране, както казах бяхме доста над 25 АТВ и мотори, се събрахме в един ресторант.

Джантов беше доволен че беше качил всички супер сктремни земни пътища по които ги е водил и съжалил Ицо!

А "Келеметора" само ми викаше: Да беше дошъл да видиш как карам, и стига ни подценява, че утре няма да те чакаме!

Наистина доста сериозни "пиачи", оп сори, карачи са и двамата. Още имам мусколна треска от носене и смях!

Коментар

Kолега вместо да ми снимаш задника можеше да гледаш по внимателно как ще караш може би след 1о години
          нали знаеш .... като нема женски, и мъжки задник си е задник :

пък за 10те години ..... то не става само с ядене, еехххх, иска и пиене
          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

И на вашето вниманиеееееееееее Красимир Джантов - Рапана (кръстник Качето)!

И терминатора Ивааааааааааааааааааннн - Келеметора

Добре че се появи Калин - Качето, че щеше да ми е мъка, да ги нося сам!

В супер ореднели редици от съботния ден, за моя радост, вече по нагоре!

И точно след 10 мин.... се започна с тяхната рапсодия!

Калин им показваше как се прави дори и с мотор от 1000лв и 160кг.

И Джантов веднага възприе и тръгна...

По него застрашително се понесе и Келеметора

И стигнаха до там, все пак е 20м по нагоре, имат напредък.

Иван: абе от тук ли минахте?

И веднага влезе в разправии с храстите до него!

... и пак...

... и пак...

с малко помощ успя да се отскубне от коварните камъни и храсти...

Джантов видя и каза: Тои ще пада пък аз не, няма да стане!

... и полегна, бил изморен вече!

???

... ама стигна далеч...

... Джантов: ъъъъъ неща да го карам, ша го бутам ДГ

Тои е в/у мотора, май тов е първата му снимка!

А наклона и гадорииите не свършваха...

... а тои постоянно си търсеше място да полегне...

я вижте к'во става!

...опаааа... 5лв.

...пак ще го бутам...

А Калин се забавляваше, както и аз де!

След около 1-2км. каране и 40-50мин. Спряхме да починем и пием вода че някои се обезводниха!

...

Коментар

...

по нагоре.... Рапана: к'во гледаш бе ДГ, още 5лв. намерих!

ма то пълно с пари из нашия балкан бре, ма ние като караме БЪРЗО не ги виждаме!

А там бяха много пари май?

Калин доиде при мен и каза че онея а вляво а в дясно, събират ли събират!

Викам:Калине даи да се връщаме че онези от алчност няма да се качат и само ще ги чакаме. Вече по друга!

Тук Иван спря за да си преброи колко беше събрал, оказа се че от толкова събиране се беше изморил ( това става на оклоло 2ч. и изминати 5км.)

Викам, аиде по леки...

... и отидохме на по леки

Джантов: ахххх тииии ....

И Джантов се почуства в свои води, и като зараздава оня газ...

... хихихи интересно място с мноооооого петолевки, взимаите пуканките и се забавлявайте!

задно салто:

Джантов: А 7лв. нацело, ебаси!

Иван: и аз намерих, и аз намерих!

Опааа, не така, мотора си е твой. Що го хвъргаш а наляво, а надясно?

Иван: аре стига бе и аз намерих 7лв. нацяло!

: чакай да си ги взема

..... нещо се чу, ма не дочу : .... раст!

Така е които не следи водача...

Келетора: еи Джантов, имам 33лв. моеш ли ми оедриш?

Джантов: Ебати дървото къде е никнало, точно тук ли?

Изхода от двубоя беше счупена маска, ма тои толкова пари беше събрал че моеше нов мотор да си купи!

Иван позира!

Джантов: Немооо мръдна повече...

....

Коментар

...

Тук господата поискаха да се прибираме (това става към 12.30ч. а излязохме в 10.00ч. изминахме към 10км.)

Джантов: Я то било имало и приятни пътечки бре?

Джантов: Връщам си думите назад, назадддддддддд

Тук Иван ни изостави и се прибра по асфалта, Джантов обаче излезе корав, Вече без сили плътно с нас!

Това беше последно, преди пътя и тои се успокои!

Е това беше, колко за 2часа и 10км.? Неможейха да си кажат и имената. Но те са корави!
                Оказа се че са били изморени от съботата и двамата нямали гуми, единя го боляло ръката друг крака, нямали бензин, единя го стягала каската а другия му измръзнали ръцете и непомя още к'во ама изреждаха 20мин.

Коментар

След това бяхме поканени на един рожден ден заедно и от там също имам снимки, много повече от тези на които си личи че са ненадминат в някои дисциплини, а ми се жалват.... хммм до другия път.
                  ... Джантов к'во викаш за ония 1000лв? А с Калин претендираме за % от събраното по трасето!?

Коментар

И две клипчета, не чак толкова интересни:

А това му беше коментара, малко след началото:

Коментар

Привет на всички колеги и приятели . Който не е карал с Деси и компания по техните балкани може само да съжалява , освен това няма нищо страшно , екстремите са перфектни и преодолими, особено ако си с детско КИТАЙЧЕ като неговото. Другият път обещавам да си взема фотото да снимам и аз,за да ви покажа как ШЕВА превзема екстремите . Него го е яд ,че намери по-малко пари от нас , ама ние бяхме на рожден ден и ни трябваха за подарък и оркестър. Иначе всичко беше повече от перфектно и пак отиваме в най-скоро време и дано да се съберем по-голяма дружина.. Незнам защо го е страх да ни похвали как се представихме след това,направо го оставихме замислен.Поздрави и благодарности на всички ,които направиха тези 2 дни незабравими!

Коментар

Това е форум за оффроуд и незанимавай компанията с други неща защото ще ти се скарат господа модераторите. Пази си ги за теб и ми ги прати на имеила, моля ,че другият път ще те пребъркваме за фотото да няма компромати .

Коментар

Деси това не съм Аз. Има някакъв монтаж, наел си актьор-аматьор и си го снимал. Ще ме видиш в истинска светлина другата седмица, по точно няма да можеш защото ще излитам покраи теб като ракета. ОБЕЩАЛ СЪМ ТИ.

Много съм доволен от уикенда, както винаги разбира се. Благодаря на всички допринесли за това изживяване.
                          За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Изчетох и изгледах темата до тук, и много, много Ви завиждам.
                            Съжалявам, че не можах да си позволя да дойдем, но нито за миг не съм се съмнявал, че ще сътворите готина раз*оТкЪ.

Но Враца си е на две педи и кусур по картата ми и затова не Ви дойдохме на гости.

Само не разбрах Десо къде скри онуй музикалното инструментче и лаптопчето.
                            Но за сметка на това се е оборудвал с китайче. Или както народа го е казал "Всяко зло-за дърво!"
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Явно го пази и донастройва тоновете , за места кадето е решил да дава яко гас .

Коментар

Хаха, искрено се забавлявах със снимките и коментарите.
                                Тия пътечки май сме ги качвали с Десо (донякъде), ама тогава беше сухо.. Представям си какво е на мокро
                                Джантов и Келеметора - др. път като чуете, че Десо ще ви води на СМРЪТ - да знаете, че не се базика

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X