Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HR - Лека разходчица! (завръщането)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HR - Лека разходчица! (завръщането)

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
    Не трябваше да пускам горе качените линкове! Впечатлени от тях Троянската група е респектирана и пожела да отиде да потренира първо в средногорието преди да се яви на изпита за мазохизъм! Въпреки обещанията за съпорт и много бира след това, новия председател и мениджър на HR Миро Дочков отказа окончателно да се срамува пред останалите участници!
    Десо, тия дето се плашат, ще ги организираме през "Спомагателни Обхождащи Пътеки за АТВ-та Тип Автобуси", съкратено СОПАТА.

Коментар

Tази вечер на общото събрание имаше санкции по мой адрес. При така развилите се обстоятелства, няма как да не дойда, освен ако от КТМ не ме изпързалят пак.
      Последно редактирано от Desislav Cekov; 29-10-09, 09:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
        Не трябваше да пускам горе качените линкове! Впечатлени от тях Троянската група е респектирана и пожела да отиде да потренира първо в средногорието преди да се яви на изпита за мазохизъм! Въпреки обещанията за съпорт и много бира след това, новия председател и мениджър на HR Миро Дочков отказа окончателно да се срамува пред останалите участници!
        Пазят си машинките за Шумен че освем троянци ще има още двама-трима , а пък и не могат да пият толкова, па и това бирата пиене ли е ? Иначе честито на Миро Дочков за председателското място (а бе сега требе ли да му викаме БАТЕ) иначе той е човек който няма музикални наклоности и е скаран с музиката за което напълно го подкрепям, иначе все пак ако дойдат лично ще ги почерпя с един чувал моркови, може и да стават за мезе не съм пробвал
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
          Tази вечер на общото събрание имаше санкции по мой адрес. При така развилите се обстоятелства, няма как да не дойда, освен ако от КТМ не ме изпързалят пак.
          Ще дойдеш ще дойдеш, този път няма измъкване. Тази сутрин ми се обадиха да пътвърдят и двама трима човека от Кнежа.
          За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

В събота от колко часът ще започне мероприятието. Че тук двама трима сме се надъхали да се раздадем.

Коментар

Аз доколкото си спомням, Десо остава направление "музикални инструменти", а Chief Executive ще бъде г-ца Христова. Най накрая да въведе малко ред в клуба, щото почнаха някои хора да проявяват еретичното желание да карат асфалт и подобни лигавщини, понеже немало кал и прах... Специално за шефа на музикалната катедра в HardRiders, предлагам да сформираме оркестър. Нека всеки който има идеи, да даде предложение за името му. Аз ще тренирам пясъчни трасета в Средна гора, щото GPS игра ми звучи като "вид екстремен спорт - кърлинг"! Пък да опитаме и тамошните разхладителни/сгряващи питиета.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
                Аз доколкото си спомням, Десо остава направление "музикални инструменти", а Chief Executive ще бъде г-ца Христова. Най накрая да въведе малко ред в клуба, щото почнаха някои хора да проявяват еретичното желание да карат асфалт и подобни лигавщини, понеже немало кал и прах... Специално за шефа на музикалната катедра в HardRiders, предлагам да сформираме оркестър. Нека всеки който има идеи, да даде предложение за името му. Аз ще тренирам пясъчни трасета в Средна гора, щото GPS игра ми звучи като "вид екстремен спорт - кърлинг"! Пък да опитаме и тамошните разхладителни/сгряващи питиета.
                Програмата на ръководството на клуба за следващата година предвижда всички привърженици на лигавщините да бъдат зачислени на шефа на музикалната катедра, като новото й наименование да бъде в тясна връзка с името на клуба. Като за начало предложението ми за име е Hard Pipers.
                Piper - [´paipə] - 1. Свирач, гайдар, кавалджия !

Коментар

Първоначално публикуван от МАРИЕЛА ХРИСТОВА Преглед на мнение
                  Програмата на ръководството на клуба за следващата година предвижда всички привърженици на лигавщините да бъдат зачислени на шефа на музикалната катедра, като новото й наименование да бъде в тясна връзка с името на клуба. Като за начало предложението ми за име е Hard Pipers.
                  Piper - [´paipə] - 1. Свирач, гайдар, кавалджия !
                  +1 За освещаването на новото име да се покани Милко Кавалджиев
                  0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от BEAST1 Преглед на мнение
                    +1 За освещаването на новото име да се покани Милко Кавалджиев
                    Само дето е Калайджиев

Коментар

Хммммм, очертава се да бъде дъждовно
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
                        Ще дойдеш ще дойдеш, този път няма измъкване. Тази сутрин ми се обадиха да пътвърдят и двама трима човека от Кнежа.
                        Сигурно единя от Кнежа е Пламен.
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

утре го дават да спре да вали, така че ще е приятно за въргаляне
                          Последно редактирано от klenbuterol; 30-10-09, 15:49.

Коментар

Определено беше спряло да вали и беше много приятно за въргаляне, всички с дребни изключения се отчетоха, а някои и заради другите! Най-важното е, че нямаше инциденти и технически проблеми възпрепятствали някои от жертвите по време на разходката!
                            Днес се бяхме разделили на АТВ и мотори и специално на първите им беше доста вълнуващо, аз ги водих.
                            Има много снимки, но тях ще ги кача в понеделник - дерзайте!
                            Последно редактирано от Desislav Cekov; 02-11-09, 13:43.

Коментар

ОЧАКВАЙТЕ ....

репортера - не го плашат нито дъжд, нито сняг, нито здрач, нито работни атвта , нито агенти на Еди

..... вече идва

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

До вчера си мислех че сме направили една тежка разходака, но уви не съм прав, днес беше наистина тежка поне за гостите . Днес с много ореднели редици, без нито едно АТВ, само 3-4 мотора се получи супер тежкда разходка. Е.а им се майката на Джантов и Келеметора, включително и аз се позатрудних. Само за 30мин. всичко беше свършило при тях и поискаха да се прибираме. Един от тях се прибра по асфалт, респектиран от тежкитекални екстреми. Имаше много пребивания, впрочем те не караха, а бутаха,носиха,тикаха,пушеха и др. Имаше задни салта и куп други фрии стаил елементи. Очаквайте уникалните снимки...
                                Последно редактирано от Desislav Cekov; 01-11-09, 20:17.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X