Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новак в затруднение...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новак в затруднение...

Първоначално публикуван от nane7o Преглед на мнение
    Keeway-a пък в момента само се кара,без нищо да му се пипа,само маслото сменяме и това е.Пък уж ''китайско атв'',явно нещо тия китайци се справят добре напоследък.
    Колега Keeway не е китаец . Май беше корейско и няма нищо общо с китайското . Аз съм имал драгон 250 и никакви проблеми , но и никаква мощност
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Изяжте се сега на кой АТВ-то е по-бързо, на кой по-скъпо и кой ще ставал шампион в РШЕ.
      Към колегата по избора: Аз направих своя избор и не съжелявам. Начинаещ съм и си купих Микилон 250. Има си нерф барове, 3 дискови спирачки, водят го 16 коня, но много ме съмнява, мисля че е повече. Карал съм КФХ700 и Аутлоу 525 ИРС, харесват ми, но цената ми е висока. Купих си китайското, купих си и екипировка(ризница каска и ботуши) и ми излезе около 3400лв. Не казвам, че моето е НАЙ, но на първо време ми е добре. И аз съм новак.
      '05 Suzuki RM 250

Коментар

Ако ще ставаш механик си купи китаец , ако ще ставаш карач си купи японец .
        С тоя китаец винаги нещо ще се чупи ако го купиш . Той даже не е 250 сс . Те китайците го нямат тоя двигател . Мисля , че имаше нещо бутано по цилиндъра . Просто не си заслужава бе човек . Виж кой ти казва , че китайците стават - тезо които карат сега , а не тези които са карали 250 сс (уш) китаец и 250 сс истинско .
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
          С тоя китаец винаги нещо ще се чупи ако го купиш . Той даже не е 250 сс . Те китайците го нямат тоя двигател . Мисля , че имаше нещо бутано по цилиндъра . Просто не си заслужава бе човек . Виж кой ти казва , че китайците стават - тезо които карат сега , а не тези които са карали 250 сс (уш) китаец и 250 сс истинско .
          Почвам много да се нервирам от твойте коментари вече, честно.
          Ти като имаш японско отивай да си ставаш карач ама не те виждам.
          Въобще не знам как ще си карач като не знаеш маслото или втулките как да си смениш.
          Ако ти се счупи нещо случайно на "трудно чупещото се" японско атв
          как ще го оправиш бе пич ?
          Човека не е тръгнал да става "карач" още е нов в тоя спорт не е запознат къде го хвърли в дълбоките води !?
          Шайнрая НЕ е най-доброто атв, което може да се купи на пазара, но определено е най-удачното за изискванията и възможностите на човека.
          Спрете се с това като си вземеш китайче ставаш майстор!
          Еми да ще стане и като си вземе после японско ще е много по-напред от тебе дето не си си сменял втулките или лагерите на твойто атв, така че тези коментари са вече напълно излишни.
          Човека си каза изискванията ние си му казахме какво е най-удачното (някой де други само си чесаха езиците, че тяхното е по-добро).
          Стига с тъпи коментари!
          [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

От китайските стоки в къщи ползваме само клечки за зъби поне като ми се чупи не ме е яд зимам си друга струват стотинки. А на собствениците на китайчтета тайванчета виетнамчета корейчета (само без япончета те са друга бира дано някой днен да опитат от нея) мога да им пожелая приятно и безаварийно извинявам се за неуместния хумор ама мен темите за китайчета и японци много ме разсмиват как може да сравняват арабски кон с куцо магаре а а човека има 4000 лв с тях поне жребец ще си земе не магаре Големия въпрос е спортно или работно за каква цел ще ти трябва ако ще караш по утъпкани патеки си земи спортно било то и китайче ама ако ходиш там куде друг не е минавал ти трябва определено работно и японец. Успех с избора и да ти харесва на тебе е най-важното че бая мнения се дадохано да знеш че не винаги новото е по-добро от това класното на 3-4-5-6 години

Коментар

Добре да си купи каквото иска . Ако иска и най - големия боклук да си купи . Но ако си купи китаец ще съжелява и то много . Сега някой хора ги е яд щото те карат шинерай . Яд ги е щото тяхното атв китаец и повечето хора казват че е боклук . Абе оправяйте се аз повече в тази тема няма да пиша ....
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Добре де само немога да разбера какъв ти е проблема ,кой кво атв иска/може да си позволи/и иска да кара?Ти като си с така наречения ЯПОНЕЦ да не би да си станал карач?Неможе ти да налагаш мнението си на всички и да се правиш на най-велик!!!Всеки чу мнението ти ,великите ти лафове и хваленето на твойте стари машини ,които искаш да ги пробуташ на всеки нов в форума ,който иска да си земе атв !!!!

Коментар

Стари .. ? добре де ако ти на декември 2008 викаш старо .. абе оправяйте се . И стига спамове .
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Добре да си купи каквото иска . Ако иска и най - големия боклук да си купи . Но ако си купи китаец ще съжелява и то много . Сега някой хора ги е яд щото те карат шинерай . Яд ги е щото тяхното атв китаец и повечето хора казват че е боклук . Абе оправяйте се аз повече в тази тема няма да пиша ....
                    Абе да ти кажа мене въобще не ме е яд, ама ти ше си блъснеш г*за в тавана щото някой нов не ти е купил умрелия Поларис.
                    Нищо против нямам към марката, ама просто тоя който ти продаваш е в нищожно състояние.
                    [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Аз пък мога да ти кажа че ти си нищожния .
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Стига сте се карали !!! Източих що годе няква информация. Вече почват великите ми размисли какво да правя.
                        [B][I][U]Нашият въздух има едно предимство – виждаме какво дишаме![/U][/I] [/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X