До: Новак в затруднение...
аз съм на 15 - 72 килца карам китайка 200 кубика преди седмица ходих да ми чистят двигателя - дадох 45 лева че имаше и ръжда и сменяха всичко (маркучи филтри) от резервоар до карборатура + чистене
еми в момента двигателчето си пее - много хубав звук вади и мноо ме кефи ускорението ... части ... еми частите не са хич скъпи китайските а и с малко акъл и пригаждане от хора разбиращи си от работата става идеално...от както ги дадох тея 45 лева ходя карам дрифтя скачам вдигам на задни ускорявам и качвам бордюри качвам възвишения правим глупости с бандата - ровене в кал и вода и въпреки всичките тези простотии за цялата тая седмица съм дал - 20-30 лева - колкото ми е бензина и нищо повече ! даже ходихме да правим път в една гора - минаваме трака 5-10 пъти докато малко олегне и при възможност въртиме яко за да си личи
и пак казвам само бензин слагам и карам !
вярно имал съм мъки (счупи ми се болта на обтегача и ми падаше веригата...после задната ми ос се изкриви след 1 обръщане и седя малко настрани) но за тея 2000 лева дето съм ги дал вече 2 години и половина карам и за нито лев не съжалявам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и аз искам японско но сега за този момент няма да ме огрее - тази година нито реколтата от лятото е достатъчна нито туристите по морето са колкото миналата година ( казвам го защотот родителите ми с това се занимават)
аз съм на 15 - 72 килца карам китайка 200 кубика преди седмица ходих да ми чистят двигателя - дадох 45 лева че имаше и ръжда и сменяха всичко (маркучи филтри) от резервоар до карборатура + чистене
еми в момента двигателчето си пее - много хубав звук вади и мноо ме кефи ускорението ... части ... еми частите не са хич скъпи китайските а и с малко акъл и пригаждане от хора разбиращи си от работата става идеално...от както ги дадох тея 45 лева ходя карам дрифтя скачам вдигам на задни ускорявам и качвам бордюри качвам възвишения правим глупости с бандата - ровене в кал и вода и въпреки всичките тези простотии за цялата тая седмица съм дал - 20-30 лева - колкото ми е бензина и нищо повече ! даже ходихме да правим път в една гора - минаваме трака 5-10 пъти докато малко олегне и при възможност въртиме яко за да си личи
и пак казвам само бензин слагам и карам !вярно имал съм мъки (счупи ми се болта на обтегача и ми падаше веригата...после задната ми ос се изкриви след 1 обръщане и седя малко настрани) но за тея 2000 лева дето съм ги дал вече 2 години и половина карам и за нито лев не съжалявам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и аз искам японско но сега за този момент няма да ме огрее - тази година нито реколтата от лятото е достатъчна нито туристите по морето са колкото миналата година ( казвам го защотот родителите ми с това се занимават)

А относно това с каква екипировка карам мисля че въз основа на 22 годишният ми стаж като моторист мога да си позволя една фотосесийка без екипировка със скорост от около 5км в час.Случвало ми се е да карам и по бързичко на задна гума без нито една катастрофа или падане през тези години.Лошото в нашата бедна държава е че състезатели стават недотам даровити момчета с богати татковци а много други с големи заложби си остават пред телевизора и така им минават годините.Лично аз а и други момчета сме виждали толко много некадърни (професионалисти)че съм могъл да ги бия и на писта и в супермотото само с една ръка,но пък те са с най новите мотори и АТВ-та и са най големите всезнайковци от всички.
Коментар