Ценита според мен са високи...доколкото гледам и др. сайтове и доколкото съм запознат с тази "материя" 3350 ЛВ са множко пари за 150 ЦЦ
аз имам 200 ЦЦ за 2200 Лв. с 1 год гаранция...
(П.С)"вчера "дрифтвах" с него в нивата и се държа
доста добре...само дето като се стъмни и зех че го обърнах(падна си на кормилото) на една трапчинка (не я видях!) и така де имах само счупен преден спойлер и тва е ! ...после пак си работеше супер! ....и китайското си е добро.."
Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Ценита според мен са високи...доколкото гледам и др. сайтове и доколкото съм запознат с тази "материя" 3350 ЛВ са множко пари за 150 ЦЦ
аз имам 200 ЦЦ за 2200 Лв. с 1 год гаранция...
(П.С)"вчера "дрифтвах" с него в нивата и се държа
доста добре...само дето като се стъмни и зех че го обърнах(падна си на кормилото) на една трапчинка (не я видях!) и така де имах само счупен преден спойлер и тва е ! ...после пак си работеше супер! ....и китайското си е добро.."
Ако спойлера е от този материал с който се правят истинските не се чупи от няколко падания дори като го сгъне на 180 градуса и после го изправиш оставя само по-светъл бял ръб, но не се чупи. Имам наблюдения над АТВ на повече от 10 г. и пластмасите си му стоят, само че е японско, а на сина ми първото му АТВ калниците се изпотрошиха от вибрации и после при падане се счупи и пластмасата под седалката. Това, че едно АТВ бръмчи и върви някакси не е най важното. Трябва да е възможно най безопасно за водача и околните.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
това отгоре са крайни цени, които биха ми покрили разходите /транспорт, мито, ДДС и т.н./ Та мисълта ми е кое от тези /прилагам снимчици/ най-много си заслужава да го внеса за себе си и евентуално за някой познат?
това е наистина полезна информация... а какво АТV /около 200сс СVТ/ ще ми препоръчаш - по-скоро за придвижване/разходка по черни пътища отколкото за спортно каране? и колко струва?
В момента никой не предлага 200 cvt, има 200 със скорости и 150 автоматик. На горе долу еднакви цени са 2200-2800лв. зависи от къде го вземеш. Ако си харесаш някое пусни снимки да го видим, защото някой вносители грам не разбират и ги поръчват само по визия, без да гледат окачване и т.н., а повечето китайски са пълни дървета. От време на време има някой наистина сполучлив модел, за това преди да плащаш се консултирай.
Днес гледахме един китайски ATV-та за подаръци за наша промоция. 150кубика 4-тактови въздухари ги дават по 1750лв за стария и 1850лв за новия модел ( Големи разлики няма освем включването на задна)
Направи ми впечатление че нямат деференциал, така ли е при всички АТВ? С тези като завиваш по остро е много странно усещането... все едно цялото АТВ се носи настрани ( То май си се носи).
Иначе работеха и звучаха прилично, качеството не е супер но все пак за 1750лв толкова.
Та есенцията на въпроса ми е имат ли ATV така от реномирани пройзводители диференциали?
Не би трябвало да има АТВ или картинг с диф. тези, които са са кардан нямат диф и двете задни колелета са твърдо "вързани" "шпернати" 100%.
Колега, аз съм си харесал ей тва АТВ, ама още не съм му събрал кинтите. http://www.yamaha-motor.bg/products/...?view=overview
Та по въпроса - щом има блокаж на дифа, сигурно има и диф! А на морето м.г. карах едно подобно, май Фалкон беше, и то си имаше диф, даже два,като горното, 4х4, бързи, бавни...
Направо ме учудваш - доколкото се сещам и ти имаш жипка, па и аз, и тва с дифа...???
Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
WSBO
Коментар