Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски ATV-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Като разбера как се качват снимки, ще покажа всичко което имам като информация.
    -няма проблем
    прати ми снимки на атв тата които предлагате аз ще ги кача

като ги докарате мога и да ги тествам и да напиша обективно мнението си
    това поне ще мога да го направя

между другото бях пробвал едно китайско атв
    и останах приятно изненадан не толкова от качеството а че наистина имаше FUN и си дърпаше доста добре

ето снимка от "теста" режеше се доста добре особенно като се има предвид кубиците и супер затапеният ауспух,с едно леко тунинговане може да вдигне още доста само не знам рамата и окачването ще издържат ли
    със сигурност в китай се правят и що годе по свестни АТВ та само че сигурно идват по скъпичко и за това не ги носят

Коментар

До papybg
      Ако искаш прати ми снимките и ще ги кача .....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Mойто е същото, като това на снимката по-горе, 120кубика.

Коментар

Помощ

GAD за колко си го купил? Дадох ти изчерпателна информация за моделите и цените. Коментирай и качвай. Не ни щади
          Клиенти се печелят с доверие!
          А какво ти е мнението за по-горе изложеното за ментетата? Разгледа ли и другите сайтове?
          Хвали старо, ама карай ново

Коментар

цени

карам по ред както са на сайта http://www.vehicle-china.com/ATV.htm

KTJ 150- 3350 lv
            KTJ 125- 3200 lv
            KTJ 400- 5000 lv
            Цените са крайни и могад да паднат, ако се вкарат повече.
            Другите съм ги изпратил на GAD и CarTest. Разчитам на тяхната помощ и мнение.

Коментар

Изпълнявам обещанието си да пусна ... каквото ми е изпратил papybg само си позволих да го конвертирам за да може всички да го виждат ....

ATV1
              ATV2
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Перфектно

Благодаря, всичко е точно. Чакам отзиви!

Коментар

Цените FOB China са оклоло 500 до 750 USD, на бр.,
                  за 40- футов контейнер.
                  Колко трябва да печели един български търговец,
                  за да е доволен...?!
                  Въпроса е риторичен.

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
                    Цените FOB China са оклоло 500 до 750 USD, на бр.,
                    за 40- футов контейнер.
                    Колко трябва да печели един български търговец,
                    за да е доволен...?!
                    Въпроса е реторичен.
                    GAD, не че разбирам, ама няма ли големи масрафи по транспорта вътре в Чайната и до тук? Там разни застраховки, мита, ДДС, а и като добавиш това че за половин година блокираш сума ти пари, а и трябва нещо да остане?
                    А и контейнер китайски тракторчета не се продава като топъл хляб!

Иначе знаеш мнението ми за китайската стока - всичката е контрабандна, защото не минава през техническата лаборатория за сертифициране.........

Коментар

GAD на теб съм готов да ти го продам на цена FOB Шанхай+100 лв, а ти се оправяй нататък. Най -малкият модел е с цена 550 usd фоб Шанхай (не говоря за ментаци) и то при положения, че взема минимум 12 парчета- толкова се събират в контейнета. Нататък всеки може да смята. Да не забравя, че гаранционния сервиз го поемаме ние!
                      Който желае при тези условия му поръчвам контейнер. Аз не съм мутра, та да купувам митничари, а си плащам масрафите изцяло. Така съм правил цял живот и за това спя спокойно!!! :x

Коментар

Ами, аз написах вече, че въпроса е РИТОРИЧЕН!
                        Аз го задавам постоянно, на себе си, щото се налага.
                        Колега ПЕПИБГ, нали търсим някаква истина в тази дискусия?
                        Тя май целеше да ти помогнем, за маркетинга?!
                        Защо си , при положение, че каквото и мнение да чуеш,
                        ще ти е от полза. Ако исках да се занимавам с внос на АТВ,
                        вече щях да го правя. Мои приятели за два сезона(летни),
                        продадоха 4 контейнера, от тях купих и моето, за 1270 долара,
                        но го платих в моя стока, така че ми излезе доста по-евтино.
                        Понеже не мога, не искам и не ми е изгодно да правя маркетингово проучване, за чужд бизнес,
                        ще ти пусна в отделен пост, моето виждане, като клиент, за цена, кубатура и т.н., на АТВ-то за което бих дал 3000лв..
                        Ако се съберат повече такива мнения, може би ще ти помогнем наистина.

Коментар

Не съм на мненията, а на това, че не ги четем внимателно и не казваме цялата истина. По -рано писах, че при внос на по-голямо количество цените ще паднат. Това са цени за единичен внос по заявка. И добре ще бъде, като написа цената за която си го взел, да дадеш сравнение и по технически характеристики. Мен ме интересува, дали стоката си заслижава парите и хамалогията. Вярно, че докато не се пипне не може да се каже, но поне техническите характеристики...
                          Мога и така да го кажа- на всеки 6 (шест) закупени едно се дава без пари.

Коментар

Колеги, надявам се да не ви досаждам с едно мнение вповече по въпроса..

Тая работа така не става!
                            Китайската стока, ако има нещо положително е,че лесно се разхвърля..
                            Това не е часовник Лонджийн с рубини, че да търсите предпочитания и единични клиенти /още повече, че форума е най-неблагоприятното място за това, тук мненията са много, но парите и сделките - малко!/.

На ваше място бих спретнал преди сезона една яка доставка от най-евтините що-годе вървящи модели, наемате мощна рекламна агенция да ви спретне нещо футуристично, малко мис "мокра фланелка" върху АТВ то и като си сложите 30 %, няма да усетите как ще опразните контейнерите!
                            Давам ви пример - като влезнеш в празен автобус се чудиш къде да седнеш, а като има само едно място - сядаш веднага! И хич няма да се разправяте за цвета и дизайна на огледалото, айде брате на евтинията, че следващия контейнер чака!

Това е само мое мнение и понеже казахте да не ви жалим - ето!
                            Айде, пък да не забравите да пием по бира като тръгне бизнеса!

Коментар

Значи, мойте хора направиха така, както пише ВОЛК, само, че без реклама и "мис мокра фланелка". Продадоха ги за нула време, особено първата година и то като заложиха 100% върху цената FOB,
                              колко им е останала печалба, те си знаят.
                              Както бече писах, мойто АТВ е същото, като онова синьото от снимката по-горе, на външен вид. Понеже книжката му не е пред мен, характеристиките ще ги дам "около"- 120/125сс, 6/8кw,
                              тегло 110/120кг., размери(влиза в Партнера). Това последното, бе най-важната причина, поради която го купих, ЗАЩОТО....
                              Ако е по-голям клас АТВ-то, е и с по-гоеми размери, което налага слагането на теглич и купуването на колесар или ремарке, а те са допълнителни разходи, както и место(за съхранение на колесара).
                              Мойто семейство е тричленно и като сложа АТВ-то, при свалена облегалка на двойната задна седалка, пътуваме всички нормално, а и мястото за багаж, не отнема съществено. Мога да го закарам където си искам и то без да ми се отразява на скоростта на предвижване, лятото на море и балкан, зимата на ски.
                              Колега ПЕПИБГ, твоите машини изглеждат много добре,
                              не знам как са "зделани", но ако качеството е прилично, мисля, че няма да имаш проблеми с реализацията и сервиза, при този рабат. Може би ще ти се наложат някои леки доработки, но това може да го покаже само експлоатацията.
                              Тия дни взимаме бус (Пежо "Боксер") така, че току виж съм ти станал клиент един ден

Коментар

Благодаря за съветите. Както споменах, започнахме да внасяме много по-сериозни неща и когато остане място по контейнерите ще се обаждам за някоя поръчка. Сигудно и аз ще си докарам едно, макар да не знам за какво ще го ползвам, ама да го пробвам.
                                Пък ако има мераклии за 6+1 без пари, нека се обадят. Контейнера идва за месец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X