Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски ATV-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайски ATV-та

GAD кажи кои китайски ATV -та са добри? Ние сме вносители на китайска транспортна техника и имаме на разположение доста видове, но не знаем кое ще се харчи и ще е атрактивно за нашия пазар. Нямаме намерение да внасяме боклуци, а сериозни неща. Китайците твърдят, че са най- големия износител на ATV на американския пазар, т.е. означава ли, че нашият пазар е по-взискателен от американския?
    Хвали старо, ама карай ново

Re: Китайски ATV

Първоначално публикуван от papybg
    GAD кажи кои китайски ATV -та са добри? Ние сме вносители на китайска транспортна техника и имаме на разположение доста видове, но не знаем кое ще се харчи и ще е атрактивно за нашия пазар. Нямаме намерение да внасяме боклуци, а сериозни неща. Китайците твърдят, че са най- големия износител на ATV на американския пазар, т.е. означава ли, че нашият пазар е по-взискателен от американския?
    1.Аз не съм някакъв капацитет по АТВ-та, нито по автомобили.
    В форума има хора, спрямо знанията на които, моите са на ниво детска градина.
    Мога да дам мнение, като потребител, който разбира малко повече от това да запали и кара и за това мнението ми ще бъде най-общо и доста посредствено.
    Но не може да не ми направи впечатление това , как е огъвана(с чука) рамата, какви са заварките(добри за сега), и от каква стомана са изработени частите(Пекин 10 ).

2.Предполагам, че АТВ-то което имам е от третокласен производител, защото скоро разглеждах едно, пак китайско, при което си личеше, че не е правено в някоя текезесарска работилница, т.е. има различни нива на производители и на пазара.
    И АЗ СЪМ ЧЕЛ ТОВА, ЧЕ СА НАЙ-ГОЛЯМ ВНОСИТЕЛ В САЩ,
    но според мен, те са и най-голям производител в света,
    пускаш една търсачка за Китай "АТВ,производство" и ти се взима ъкъла. Има и икономически данни по темата, но да не цитирам по памет, защото не обичам да съм неточен.

3.Дали нашият пазар е по-взискателен?!- ДА
    Ако на американеца не му пука, че ще даде 750$ за играчка на детето, то българите, които могат за си позволят да дадат развностойността на една кола на старо(3000лв), първо не са много и второ искат да купят нещо, което няма се счупи след една година, или ще хвърлят когато на детето му омръзне.

И последно Г-н П.Петров,
    моля,
    ако сте същият, човек с когото говорих миналата седмица, за едно АТВ на "Тотлебен", да си кажете, за да не излезе , че ме провокирате
    да участвам в дискусията, за да ви(или 'си') правите реклама.
    Нямам нищо против всичко това, но държа на откритите карти.
    Просто предпочитам бриджа, пред белота.
    С ИЗВИНЕНИЕ, ако не сте същия човек
    и при всички случаи С УВАЖЕНИЕ!
    ПОДПИС

Коментар

Както споменах, ние сме вносители на китайска автомобилна
      техника- от скутери и ATV до тежки прицепи и специализирани
      машини. Проявява се голям интерес към ATV-тата, но проблема
      е , че трябва да вкараме поне десетина бройки (един
      контейнер), за да е изгодно. Лошото е, че не знам кое ще се
      търси и ще е атрактивно на пазара. За това Ви моля за помощ.
      Изпращам Ви сайта на китайските ни търговски партньори
      http://www.vehicle-china.com/index1.htm На него има някои от моделите.
      Имаме техническа информация и за други. Не съм същият човек
      с който сте говорили. Офисът ни се намира в Сливен и целта
      не ни е да правим бързи пари за чужда сметка, а да доставим
      нещо добро за парите си и условията на отрудения ни пазар.
      Изпраща Ви и някои от офертите ни. Интересувам се каква кубатура би се търсила най-многа. Въобще ще съм Ви благодарен за всякаква информация. Това го публикувам и във форума, за да прочета и други мнения.

Коментар

Не знам как е с АТV-тата (тук има капацитети да си кажат), обаче най-отговорно заявявам че на тези китайци (не всички а конкретната фирма) ама хич не им е чиста работата, защото JEEP е търговска марка, официално патентована и регистрирана, понастоящем бранд на Даймлер-Крайслер, а както всички много добре знаем концерна такива извращения не произвежда

Въпреки това навсякъде се мъдри надписа JEEP, и в главната страница и в съответната с измишльотините.
        Ето за справка:http://www.vehicle-china.com/Jeep.htm

Ако Бат Бойко се пали от нашите пирати дето размножават дискчета, не знам защо на нашия пазар трябва да толерираме много по-сериозно пиратство, което освен икономическите последствия уронва престижа на една истинска и уважавана марка.
        Така че ако съответните органи не се самосезират мисля че е редно да бъдат сезирани.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

нещо за цени на атв знае ли се?
          Disco II td5
          2" OME,Safari snorkel, front D44bumper, 9500winch,chip, Fedima 265/70/16
          planed: air locker, rear D44bumper

Коментар

Всички кандидат продавачи показват именно тези снимки и се хвалят че са единствените!!!
            Но май никой не оцелява че да ги продава по дълго и да им предлага резервни части!
            Ако има някой да се обади
            ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
            Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

Защо, бе?

Момчетата много коректно си казват какви са им идеите, не лъжат и сигурно ще дадат цени нормални за тази техника!
              С такива търговци нещата са наред, за бесене са мошенниците които лъжат за произхода на стоката и прибират разликата в цената!

Пример - на околовръстното има магазин ЕСТЕТИКО, тези отрепки почти щяха да ми продадат китайско джакузи, което нормално би трябвало да струва не повече от 1000 лева, за 7000 - на цената на скандинавско!!

Добре че накарах продавача д влезе в него и то изпращя, та чак му падна дисплея...Щях да го удавя, ама нямаше вода в крановете!!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                Защо, бе?

Момчетата много коректно си казват какви са им идеите, не лъжат и сигурно ще дадат цени нормални за тази техника!
                С такива търговци нещата са наред, за бесене са мошенниците които лъжат за произхода на стоката и прибират разликата в цената!

Пример - на околовръстното има магазин ЕСТЕТИКО, тези отрепки почти щяха да ми продадат китайско джакузи, което нормално би трябвало да струва не повече от 1000 лева, за 7000 - на цената на скандинавско!!

Добре че накарах продавача д влезе в него и то изпращя, та чак му падна дисплея...Щях да го удавя, ама нямаше вода в крановете!!
                Нямам предвид представителите а самия китайски завод - защо легално ще се внасят ментета? !!!

Да си пишат там каквото си искат, ама да пишат JEEP е върха на наглостта. Ти би ли си купил такава простоия с надпис Ланд Ровер? Не, и аз не бих, ама някой Путьо Маринкин от с. Кучегъзово ще си купи, и после ще разправя надълго и нашироко какви боклуци са тези Ландровери (или в нашия случай Джипове)...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не виждаш ли, че това са тунинговани Ленд Круйзъри, за какви JEEP-ове говориш?
                  Предполагам, че знаеш моята любов към всичко китайско, ама дай да не пречим на колегите да си направят проучването..Щом са честни, не пречат на никой и не насилват никой, може да ощастливят някой оптимист, само дано не се взривяват в движение, /като лаптопите/ иначе при разпадане на конструкцията в движение, няма страшно, най-много да се ожулят!

Коментар

Ми да пишат Ланд Круйзер тогава, що пишат Джип? Ментето си е менте, а най-страшно е когато няма собственно име, а се крие зад известна марка и по този начин я компроментира.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                      Ми да пишат Ланд Круйзер тогава, що пишат Джип? Ментето си е менте, а най-страшно е когато няма собственно име, а се крие зад известна марка и по този начин я компроментира.
                      Не я компрометира, а я рекламира!
                      Защо не правят ментета на "Land Wind" - китайския джип?
                      Страшното е когато не го разпознаеш, като китайски Ролекс или оптика за пушка Сваровски!
                      Джипа се имитира много по-трудно, забрави ли как карахме москвичи с табелки Опел?
                      Аз затова предпочитам по-неизвестни класически марки, за големите имена вече жълтия брат се е погрижил!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                        ... Ментето си е менте, а най-страшно е когато няма собственно име, а се крие зад известна марка и по този начин я компроментира.
                        Ми нали затова му викаме МЕНТЕ

Коментар

Абе по-хитрите променят по някоя буква, нещо друго правят така че да прилича ама да не е същото, но когато е същата търговска марка си е страшно. По-идиотското е че в Китай наистина се произвеждат JEEP-ове, но те нямат нищо общо с тези ужасии.

Коментар

Голямо недоразумение

Искам да внеса някои уточнения:
                            1. Това е сайт на търговски износител и той не разполага с друга марка освен неговата- в случая KENT- пише я отпред
                            2. Всичкйи оферти, които имаме са само с номенклатурни номера или оригинални (на завода производител) наименования- например модел Freeka- съвместна разработка с Mitsubishi global appearance design- справка http://www.soueast-motor.com/en/04.htm- ориентировъчна цена- от 28000 до 45000 лв крайна;
                            модел FUQI- номер едно на китайския пазар за миналата година- http://www.hxfqmotor.com/english/index.htm Впрочем предлагаме ги по-евтино от колегите в София.
                            Апък това дзверо- http://www.wfauto.com/chs/products/index.asp си е направо без пари- 36 бона барабар с VCD и оригинални двигатели.
                            Показаните машини са нещо непретенциозно и са пуснати като промоции -от 20 до 23 000 лв крайна.
                            Впрочем ако човек се порови задълбочено в интернет, ще разбере, че почти всички японски машини се правят в Китай. Не напразно се пише - произведено под контрола на Toyota, а не произведено в Япония. Да не пропусна, онова по-старото- ръбатото паджеро китайците направо са си купили лиценза.
                            В случая (малко неуместно) думата Djeep я използват в смисъл на вид автомобил, а не като марка. То и в България си викаме "виж оня джип", а не "виж оня SUV"
                            3. Никой не твърди, че автомобилите, като приличат на японските си аналози са същите по качество, но пък и цените им си съответстват- Fiqi-то е два пъти по-евтино от LAND CRUISER 100. Изобщо ако министрите ни си купят последен модел мерцедеси (не че го одобрявам) всички викаме "УУУУУУУУУУУ гадове, що не взеха нещо по-евтино", а като ни предложат нещо евтино и прилично да си купим, казваме мани тоя боклук- не е ли мерцедес или БМВ не става (типичен пример за двоен стандарт). Питам се толкова ли сме богати, че имаме най-много мерцедеси на човек.
                            Смятам, че нашите клиенти не трябва да са фукльовци и мутри, а практичните хора, които си ценят парата.
                            4. Моделите, които ни се предлагат за дистрибутиране според китайските ни партньори са съобразени с европейския пазар и стандарти и в това вече успях да се убедя. Моделът SHK6470SD2 SUV вече се продава в Италия и Холандия, е вярно като пикап, но все пак...
                            5. Моделите ATV ги изпратих на GAD с цените и чакам отзиви, за които ще бъда благодарен. Като разбера как се качват снимки, ще покажа всичко което имам като информация.
                            И последно ние не сме единствени на пазара, но сме с амбицията да сме честни с клиентите и да печелим почтено. В момента разработваме и собствена сервизна мрежа. А за това колко сме сериозно мога само да посоча, че всеки модел си идва при нас с пълна спецификация на възлите и детайлите и техните аналози- естествено японски, американски, немски и др., а 1,5% от стойността е под формата на консумативи и резервни части. Някой да си е купувал нов автомобил барабар с резервните части?

Коментар

и все пак какви са цените за АТВ?
                              Disco II td5
                              2" OME,Safari snorkel, front D44bumper, 9500winch,chip, Fedima 265/70/16
                              planed: air locker, rear D44bumper

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X