Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски ATV-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз и 1+1 без пари взимам...!!!

Коментар

До: Китайски ATV-та

Ценита според мен са високи...доколкото гледам и др. сайтове и доколкото съм запознат с тази "материя" 3350 ЛВ са множко пари за 150 ЦЦ
      аз имам 200 ЦЦ за 2200 Лв. с 1 год гаранция...

(П.С)"вчера "дрифтвах" с него в нивата и се държа
      доста добре...само дето като се стъмни и зех че го обърнах(падна си на кормилото) на една трапчинка (не я видях!) и така де имах само счупен преден спойлер и тва е ! ...после пак си работеше супер! ....и китайското си е добро.."
      Няма кал - Няма кеф !!!
      Suzuki Samurai LJ410 1984
      Suzuki LTZ400 2008
      Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
        Ценита според мен са високи...доколкото гледам и др. сайтове и доколкото съм запознат с тази "материя" 3350 ЛВ са множко пари за 150 ЦЦ
        аз имам 200 ЦЦ за 2200 Лв. с 1 год гаранция...

(П.С)"вчера "дрифтвах" с него в нивата и се държа
        доста добре...само дето като се стъмни и зех че го обърнах(падна си на кормилото) на една трапчинка (не я видях!) и така де имах само счупен преден спойлер и тва е ! ...после пак си работеше супер! ....и китайското си е добро.."
        Ако спойлера е от този материал с който се правят истинските не се чупи от няколко падания дори като го сгъне на 180 градуса и после го изправиш оставя само по-светъл бял ръб, но не се чупи. Имам наблюдения над АТВ на повече от 10 г. и пластмасите си му стоят, само че е японско, а на сина ми първото му АТВ калниците се изпотрошиха от вибрации и после при падане се счупи и пластмасата под седалката. Това, че едно АТВ бръмчи и върви някакси не е най важното. Трябва да е възможно най безопасно за водача и околните.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Може ли някой да намери KTJ 400 и на каква цена е сега?Някой ако има мнение за тази машинка да споделя!
          Бъди винаги това което си!!!

Коментар

ATV-200 /5speed/ - 1600$

ATV-200-shaft /5speed/- 2110$

ATV-250-5speed /chain/ - 3600$

ATV-400-4WD /shaft, CVT/ - 5850$

това отгоре са крайни цени, които биха ми покрили разходите /транспорт, мито, ДДС и т.н./ Та мисълта ми е кое от тези /прилагам снимчици/ най-много си заслужава да го внеса за себе си и евентуално за някой познат?
            Прикачени файлове
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

изпуснах последното... то е и с водно охлаждане, задна скорост и т.н.

идеята е дали ще ни излезе по-изгодно, отколкото да си купиме аналогични от "вносител"... всичките имат СЕ сертификат...

иначе чрез мой агент питах за АЕОН 300сс и ми забиха една цена... ФОБ Тайван 5000 долара...
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Тедо /LJ73/; 23-01-08, 21:30.
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Никое. На същите пари, че и по-тънко се намират и у нас. Да не говорим, че повечето които ти предлагат са стари модели отпреди 3-4 години.

Коментар

това е наистина полезна информация... а какво АТV /около 200сс СVТ/ ще ми препоръчаш - по-скоро за придвижване/разходка по черни пътища отколкото за спортно каране? и колко струва?

Коментар

В момента никой не предлага 200 cvt, има 200 със скорости и 150 автоматик. На горе долу еднакви цени са 2200-2800лв. зависи от къде го вземеш. Ако си харесаш някое пусни снимки да го видим, защото някой вносители грам не разбират и ги поръчват само по визия, без да гледат окачване и т.н., а повечето китайски са пълни дървета. От време на време има някой наистина сполучлив модел, за това преди да плащаш се консултирай.

Коментар

Днес гледахме един китайски ATV-та за подаръци за наша промоция. 150кубика 4-тактови въздухари ги дават по 1750лв за стария и 1850лв за новия модел ( Големи разлики няма освем включването на задна)
                      Направи ми впечатление че нямат деференциал, така ли е при всички АТВ? С тези като завиваш по остро е много странно усещането... все едно цялото АТВ се носи настрани ( То май си се носи).
                      Иначе работеха и звучаха прилично, качеството не е супер но все пак за 1750лв толкова.
                      Та есенцията на въпроса ми е имат ли ATV така от реномирани пройзводители диференциали?

Коментар

А къде ги гледахте, ако не е тайна?
                        Иначе има и с диф, но обикновено са с кардан.
                        Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
                        WSBO

Коментар

Едно селце след Орландовци.
                          Тел. На човека: 0888 453 976.
                          Имаше доста на склад и чакаше още.

Коментар

Първоначално публикуван от Twisted Преглед на мнение
                            Едно селце след Орландовци.
                            Тел. На човека: 0888 453 976.
                            Имаше доста на склад и чакаше още.
                            Ако ходиш пак направи някой снимка да видим за какво става въпрос
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от pat66 Преглед на мнение
                              А къде ги гледахте, ако не е тайна?
                              Иначе има и с диф, но обикновено са с кардан.
                              Не би трябвало да има АТВ или картинг с диф. тези, които са са кардан нямат диф и двете задни колелета са твърдо "вързани" "шпернати" 100%.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                                Не би трябвало да има АТВ или картинг с диф. тези, които са са кардан нямат диф и двете задни колелета са твърдо "вързани" "шпернати" 100%.
                                Колега, аз съм си харесал ей тва АТВ, ама още не съм му събрал кинтите.
                                http://www.yamaha-motor.bg/products/...?view=overview
                                Та по въпроса - щом има блокаж на дифа, сигурно има и диф! А на морето м.г. карах едно подобно, май Фалкон беше, и то си имаше диф, даже два,като горното, 4х4, бързи, бавни...
                                Направо ме учудваш - доколкото се сещам и ти имаш жипка, па и аз, и тва с дифа...???
                                Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
                                WSBO

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X