Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайците влизат в час!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Китайците влизат в час!

Продадоха ги, ама на едро. Мисля, че имат само няколко мостри. Следващата пратка е през април, тогава ще има и 300сс.

Коментар

Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнение
      Продадоха ги, ама на едро. Мисля, че имат само няколко мостри. Следващата пратка е през април, тогава ще има и 300сс.
      Добре дай някакъв тел. за връзка.

Коментар

[quote=АНТИМ;172798]абе незнам за сглобката ама на третата от снимките си личи как са ви дали две леви гуми[/q

Да бе верно са леви!

Коментар

а с регистрация има ли и колко ще струва ориентировачно

Коментар

В момента си търся ATV и още проучвам пазара.Не съм вещ в тези машини.Китайци ама май им дишаме вече праха.Мисля да си купя нова и по класна машина.Като гледах това което представя Jojo се замислих.Раздвоен съм в избора.По добре е да дам 5-6000 лв.отколкото 15000. А и съм се докосвал до китайска стока тъй като през 2004 година си купих китайски скутер 125 куб.см. и то този момент е минал 10000 км.без да му пипна една гайка.Само наливам бензин и масло и карам.Двигателя му не се чува като работи.Само суперлативи за машинката.Ако намеря четириколка която да е здрава като скутера няма да се чудя.Истината е неоспорима-китайците действително влизат в час.

Коментар

има ли такива или подобни атв (пак хубави) в наличност с каква скоростна кутия са ?

Коментар

Дойде и така дълго чакания следващ модел. Вчера го сглобявахме. Сега тръгвам към пистата в Бистрица. Довечера ще има снимки и първи впечатления.

Коментар

Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнение
                  Дойде и така дълго чакания следващ модел. Вчера го сглобявахме. Сега тръгвам към пистата в Бистрица. Довечера ще има снимки и първи впечатления.
                  Аре де колега нямаме търп. ,,,дай и снимки моля !

Коментар

Малко снимки. Утре ако имам малко време ще напиша и няколко реда, че сега едвам гледам.

още в кашона

някаде по малките часове на ноща, започва сглобяване

вече на гуми

на следващия ден на Бистрица

тука започвам да го уча да скача

с повечко газ в завой

бърза мивка

Това е за сега.

Коментар

Предполагам че това няма регитрация? Пиши за впечатления когато имаш време.

Коментар

..Дай малко тт данни на това последното ...
                        и..цената разбира се

...ааа и как стои въпроса с частите !!!!!

Коментар

Един приятел преди 2 месеца си взе АТВ от същата марка и до сега не се е оплакал, но още не го е тормозил... т.е. за сега го кара само по асфалт.

http://www.a1-trade.net/atv-quad-ima...g/IMG_0822.jpg

Коментар

ти кво искаш с тези гуми по каманаците ли
                            Няма кал - Няма кеф !!!
                            Suzuki Samurai LJ410 1984
                            Suzuki LTZ400 2008
                            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Калине а някакви отзиви относно 350цц. Аз и Иван сме доволни от първото каране с нея
                              [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Извинявам се за забавянето, ама много неща са ми на главата.

KVV, няма регистрация, то и не е направено за движение по пътната мрежа. Това с регистрацията на АТВ-та си е ташак работа. Едно време и аз бях полудял да си регистрирам машините, имал съм и регистрирани, но се осъзнах навреме и сега съм твърдо против. Тези машини са направени с цел да те изкарат от цялата гмеч на града и да те отведат на места кадето само те могат, хората напоследък обаче (повечето и идея си нямат що е то АТВ и какво е неговото истинско предназначение), точно наобратно се мъчат да се заврът с АТВ-та в гмечта.

Като впечатления за сега мога да кажа съм много доволен. Миналата година като карахме предишния модел много му се радвах, защото за първи път се сблъсквах с нещо китайско което беше евтино, но ставаше за нещо. Тази машина сега направо ми обра точките, всички дефекти и бъгове са отстранени. Има и редица подобрения: предпазители на двигателя и задния шарнир, спирачките вече са нормални, карбуратора е с ускорителна помпа и много лесни настройки, амортисьорите имат повече настройки и са по-здрави и с по-голям ход, окачването и втилките са много по-солидни и добре измислени, фаровете са два и съвсем не са декоративни. Има и куп други глезотии за които до сега не се бях замислял, но сега като ги има и работят се кефя.
                                Като забележки: на места заварките по рамата са недодялани, няма пропуски или прогар, обаче са грозни. Задния спирачен диск е безумно голям и с този апарат спира прекалено силно, на асфалт става, но по черно блокира задната ос още при слаб натиск, ама се свиква. Предните спирачки обаче са уникално добри (направо ми напомнят за Хонда).
                                Като плюс може да се каже и цената, която е с около 1000лв надолу от миналата година.

mitkov, ето ти данни (в повечето случаи, технически данни за китайците са доста абстрактно понятие), тези учудващо са доста коректни:

XY250ST-8
                                Engine
                                Engine Type: 167FMM,Air cooled,Singal cylinder,Four stroke
                                Displacement (ml): 229
                                Bore X Stroke (mm): 67×65
                                Compression Ratio: 9.0:1
                                Max. Power (kw/r/min): 11.5/7500
                                Max. Torque (N.m/r/min): 14/6500
                                Max. Speed (Km/h): ≥75 (на равен асфалт развива 85)-тествано.
                                Lubrication: Pressed/Splash
                                Clutch Type: Manual
                                Ignition: C.D.I
                                Starting System: Electric start
                                Transmission System: Chain drive, Rear wheel drive
                                CHASSIS
                                Front Suspension: Independent double-wishbone with gas adjustable shocks, featuring adjustable spring preload, rebound and compression damping
                                Rear Suspension: Pro-Link with single shock featuring adjustable spring preload, rebound and compression damping
                                Front Brake: Hydraulic disc
                                Rear Brake: Hydraulic disc
                                Stationary Brake: Hydraulic lock
                                Front Tire: 23×7-10
                                Rear Tire: 22×10-10
                                Battery: 12V 14Ah

Цена в България около 3800лв.

BoYkO, 350-тката я разцепих от каране, ама за нея друг път.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X