Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайците влизат в час!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Китайците влизат в час!

Като кажа, че искам реисрация всеки мисли, че искам за да си го карам в града, а това съвсем не е така, просто не икскам всеки път или да трябва да бягам от куки или да трябва да товаря ремарке/каквото все още нямам/ а живея близо до центъра на София и куки има около нас, в краина сметка ще е без регистрация. За карането в града не бих казал, че е разумно и на мотористите им се чудя при това движение и при толкова много некадърни шофьори /ки най-вече/ как си рискуват живота.

Коментар

Колега, какво стана с тези атв-та могат ли да се пробват някъде?

Коментар

http://lelehai.com/product.asp?csort_id=197 вижте даже как са влезли в час тези китайци

Коментар

не разбирам какво искаш да кажеш с този линк, аз също мога да сложа срещу снимката на кфх 700 - само 999 лв. и кво

Коментар

И аз доста се порових,но изобщо не разбрах каква е идеята на този сайт и изобщо що за измислица е това.. ?
            [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

колеги може ли малко повечи инфо за 350 кубиковите

Коментар

Инфо: 349см3 въздухар двигател Ямаха Раптор350/Уориър350 (всички основни части + всички лагери в двигателя са Японски (без скоростите), 90% от тях могат да се поръчват директно от Ямаха като резервни, отливките са китайски на Зонгшен, които в момента правят двигателите на някои модели Ямаха за азиатския пазар).
                6 скорости+задна, много добро окачване на тайванската фирма Fastace с най-важните настройки, абе като се замисля окачването е направо убиец, нужно е само да знаеш какво искаш от него и как да го настроиш.
                Преден и заден алуминиеви барове, широки нерфбарове, диоден стоп.
                Общо взето в това АТВ по-скоро е важно какво няма, а не какво има. От Шинерай са се постарали да направят нещо като рейс-реди модел и са го лишили от всяко нещо което тежи. Няма калници, няма фарове, няма никаква защита отдолу. Обаче има генерация 46мм полирана неръждавейка от край до край, носачи с нещо като унибали вместо стандартните втулки, много добри спирачки (задната даже е прекалено голяма и не става за офроуд), повдигнато широко кормило и други чисто спортни елементи.
                АТВ-то върви много-повече от досегашните китайци, също така и харчи много-повече. На автокроса в Герман карахме между маншовете с един колега с Раптор350 и общо взето се движехме на равно, той ме дърпаше леко на правите, аз го изпреварвах в завойте и така.
                Като цяло машината дава много кеф, но не е много подготвена за офроуд. Забележките по електрическата система си остават, но поне в този модел жиците и други ел.боклуци са сведени до минимум. Скоростния механизъм е доста прецизен и изисква прецизна работа от водача, не търпи грубости и своеволия с превключвателя.
                Втулки, лагери, шарнири, накрайници са чук, за повече от 6 месеца нямам проблем с тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнение
                  Ето и малко снимки:
                  мн прилича на Хонда трх 450

Коментар

Здравей те,

а нещо читаво китайско което да е автоматик??? тези от шинари май нямат нали???

Мерси предварително

Коментар

Аз имам китаец автоматик с марка zongshen 110cc и се продава...
                      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

може би не съм разбрал но става дума за марката Шинарей нали

Коментар

Искам да попитам за някое ATV 250-300 cc, цената му колко е и ако може снимки

Коментар

С малко закъснение по темата

http://atv.china-direct-buy.com/v/4/...tml#normal_img

http://atv.china-direct-buy.com/

тука може да намериш доста цени и модели

Коментар

От: До: Китайците влизат в час!

Здравейте.
                              Моля някой да искаже мнение за този модел китайче, защото съм се засилил да си взема такова.
                              То ще се кара във града,а не по баирите!
                              Регистрацията е задължителна.
                              Това ще ми е първа такава машина.
                              Моля ви без коментари от рода,купи си дърто японско за тези пари.
                              Въпросът е за конкретно този модел!

ATV Shineray XY350ST-2E Racing 350 кубика

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:shineray-xy350st-2e-racing-02.jpg
Прегледи:1
Размер:269.4 КБ
ID:5184360

Коментар

От: До: Китайците влизат в час!

Аз бих ти препоръчал другата 350-тка http://www.atvvarna.com/atv-shineray...-off-road.html, тя също има регистрация , но е с малко по-добри амортесьори останалата част от окачването май е еднаква. Това което си си харесал за мен е збъркано като идея, пистовите мотори нямат нищо общо като техника на каране с атв. Струва ми се много високо сравнение с другото и много неудобно за каране. За другата 350-тка има много информация, също така е по-търсен модел и по лесно може да го смениш ако решиш някой ден. Единственото предимство на посочения от теб модел /за града/ са гумите, но това също е относително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X