Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайците влизат в час!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Китайците влизат в час!

здравей без да те познавам ти имам доверие ще чакам да пуснеш инфо кога ще са в BG машините и естествено цената

Коментар

Към sharkdata, колега тази тема е за това АТВ за което пиша, за други прегледай целия форум и ако не намериш отговори пусни нова тема с конкретните въпроси на които търсиш отговор, успех.
      Към aiv, машините вече пътуват насам, до 2 месеца ще са тук. През това време завода би трябвало да получи сертификат и цената докато дойдат може да се вдигне. Машина със сертификат и всички документи за регистрация ще струва някаде около 5500лв. Другата седмица със самолет ще пристигнат още няколко машини, които ще се продават на бъдещите представители на фирмата за зарибяване, на преференциални цени. Ние сме си поръчали 2 бр. за нас да си бръмчиме от време на време, защото определено АТВ-то си е добро и е кеф да го караш.

Коментар

Бе, то и аз мога да вляза в Операта. Даже съм го правил нееднократно. Обаче не станах диригент.

Коментар

Първоначално публикуван от sharkdata Преглед на мнение
          Попаднах на това,каков ще кажете колко пари е?И някой тук внася ли от Китай атв-та и кое е по добре ново китайско или 2-ра ръка марково?http://www.bestarscooter.com/product...&250S-11A.html
          Такова видях да се продава тук в Пазарджик, но не попитах за пари. Ако искаш ще ида да ги питам.
          Не знам на колко години си, но това ми се видя доста детска история.
          Беше много готино, праснали го на един тротоар и до него спира Брут Форс 750. Продавачите ме изгледаха доста учудено.

Коментар

Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнение
            Ето малко снимки, сега нямам време, но довечера или утре ще напиша подробно какво ми е мнението за това чудо на китайското инженерно творчество.
            Ами то едно към едно с Хондичката на външен вид. Дано да е наследила и част от здравината и.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Бе, то и аз мога да вляза в Операта. Даже съм го правил нееднократно. Обаче не станах диригент.
              ++
              2010 CRF 250 R

Коментар

-не знам колко са влезли в час китайците..
                -само да ви кажа че комшията купи моторче на детето си китайско -вървя 3 дни-първия ден му спря стартера-на 3 тия блокира

-в същото време шурето ми вече 3 ти месец кара едно моторче китайско и за сега движи..

-рано или късно всички ще минем на китайски мотори предполагам..но за в мвомента-не им е съвсем читава работата-има много ментета и ментета на ментетата със супер съмнително качество

-освен това -не ползват качествени поддоставчици
                а половината от качеството на истинските фирми идва точно от поддоставчиците

-ето и ктм -от кок взе да става свестен мотор всъщтност ползва поддоставчиците на японските марки

-карбуратори -кейхин японски -запалване дензо -японско-мембрани бойзеен или в-форс американски и тн

-докато китайците дори и всичко да изкопират...
                пак карбуратора-китайско менте
                -запалването -китайско менте
                -окачването-китайско менте..еми-и при най качествената сглобка.....резултата ще е ...

Коментар

всичко е въпрос на коректен вносител и сервиз... Да отсее плявата и да гарантира подръжката...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Абе виждал съм и наистина много качествена китайска стока... ама нацени близки на немската...
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тази фирма която ще ги внася до сега винаги е била коректна към клиентите си, но е имала проблем с качеството на някои стоки които не са били тествани преди да се продават. Затова го правим целия тоя цирк сега за да няма после неприятни изненади за никого.
                      За сега машината се представя много добре, аз до сега толкова голяма, стабилна и стегната китайка не съм карал (някой ако мисли, че има по-голям опит от нас с китайски таралясници да заповяда да покара и да даде мнение, много ще съм му благодарен).
                      Като добри страни се очертават окачването и всичко което е прекопирано от Хондата (а то е доста, там забележки няма). Като нередности до сега сме отчели некачествено боядисване на рамата (боята изглежда добре, но се драска много лесно), няколко недобри заварки, няколко некачествени болта (с недостатъчна за предназначението им якост). Продължаваме да караме машините вече са две и ще гледаме за разлики по тях. Сега се мъча да кача и едно клипче, дано да стане, че предния път нещо не можах да се справя.

http://vid.data.bg/gh8o0gza#vid

Коментар

До Joro извинявай че съм объркал темата а тва атв като го гледам е 4т водно охлаждане а на снимките върви много добре преди време карах едно китайско 250см3 и тогава се запалих по атв макар да вървеше слабо но като гледам снимките това върви доста добре.Казваш с регисртация там мита акцизи сичко общо 5500лв доста евтино ама резервни части има ли в бг щот ако се строши не че има какво толкова да се строши но все пак
                        До Десислав аз също съм от Пазарджик днес на една автомивка до Спортното училище пътя за Вионас видях едно атв можеби кйтайско но нямах време да го огледам за тва ли става въпрос.Заначи аз съм на 15год. карах 250см3 обаче тъй като беше китайско вървеше слабо или е било 200см3 реални.Значи като дам гас на пясък и завия се завърта добре все пак няма деференциал ама на асфалт като искам да вдигна предните гуми едвам отлепя предницата няма въртящ момент беше с 5 скоторости и реверс за задна и дигаше около 70км.ч и останах с впречатление че като за начало трябва да почна с нещо 250>350 кубика ама с водно охлаждане щот онова така загряваше
                        if you're gonna be a bear be a grizzly.

Коментар

Да точно за същото става въпрос.
                          Най-накрая се престраши втори пазарджикия да пише в форума
                          Обади се да покараш някой път по-мощничко за видиш за какво става въпрос. Да видиш 300 кила как се дигат на задни гуми. Пиши ми ЛС.

Коментар

Няма проблем sharkdata. Наистина върви много добре, много по- добре от китайските които съм карал, но е още много далече от истинските като сила и пъргавина. Ще видим и 300сс как ще върви ако са поръчали такива. При това АТВ хубавото е друго- много по-голямо е от досегашните китайчета и 100 пъти по-стабилно, това дава възможност да се кара с много по-висока скорост и по-сигурно и в завой и при скок и по неравности. Реално устойчивоста го прави по-бързо от другите китайци.
                            Според мен 5500 не е много евтино ама щом казваш. Ние сега сме си поръчали 2 за нас да се возим когато има време, но с уговорката, че не искаме никакви сертификати, мигачи и други простотии и ще видим на какви пари ще ни ги дадат.
                            За чарколяци не би трябвало да има проблем, сега със самолета пристигат части за тези които вече са внесени и които са в самолета, а за тези които пътуват с кораб частите пътуват с тях. Вносителите ги познавам от 4-5 години и до сега работят добре, единствената издънка може да се получи от китай (там малко я карат 5 за 4). За да няма ядове с клиентите на склад винаги ще има 2 машини от всеки модел за да има винаги всички части при евентуален гаранционен проблем. Извън гаранционно има вариянт ако е за много рядък проблем частите да се поръчват директно от завода и до две седмици са тук със самолета което ги оскъпява двойно, но пак са по-евтини от марковите в пъти.

Коментар

Ей човек мога ли и аз да се включа за тези които идват сас самолета нямам намерение да го регистрирам

Коментар

Ще питам. Като пристигнат машините ще ни звъннат да си вземем нашите и ще питам дали има някоя за продажба, но се съмнявам защото транспорта със самолет излиза горе-долу колкото самото АТВ. Най-много да почакаш докато дойдат тези с кораб. През това време ако си от София или на близо можеш да дойдеш и да врътнеш едно кръгче на тестовата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X