Със сертификат за регистрация и накичени с разни боклуци по тях ще са над 5000лв. ако са без сертификат ще са малко над 4000лв. Ще се продават в София, има представителства и в други градове, но не знам кои. За повече инфо 0887993436, че в момента нямам комп и нямам от къде да пиша.
Найстина кйтаиците започват да правят все по качествени продукти все пак натрупаха опит а и техните комшии Японци от 5-6 години преместиха над 50% от производството си в Кйтаи.
китайците дотолкова са влезли в час че повече няма на къде , това е все едно да станеш абитуриент без да си си взел началното основното и средно образувание то и аз навремето си купих висше мисля че съм некакъв магистър по икономика ама от Уолстрийт още никой не ме е потърсил, а това че японците са си изнесли производството в Китай не означава че се правят по китайски нещата освем евтина ръботна ръка и евтини суровини с това се изчерпва китайското участие
Нямам избор, с това се занимавам и се налага да съм компетентен. Темата за китайците в момента се обсъжда в цял свят и резултатите показват, че те не само са влезнали в час, а и са изпреварили много големи компании които се чудят в какви кооперации да се обединят само и само да задържат позициите си. Жълтите човечета, вече произвеждат огромен процент от стоките на световния пазар на цена непостижима за останалите утвърдени производители. По този начин рано или късно един например европейски производител осъзнава, че най-добрия за него вариант е да изнесе възможно най-голяма част от производството си в Китай,(ако може 100%) така жълтурите вместо ментета произвеждат самия продукт, а европееца получава ниска себестойност и голяма печалба. Миналата година около 30% от италианските мотори например са били произведени в Китай и довършени в Италия, а някои марки най-вече скутери се правят изцяло там. Тенденцията при всички стоки е в Европа да остане за доработка поставянето на логото на производителя (например при "италианските" скутери еднакви модели се продават в различните държави като различни марки) и надписа "Made in EU"
И малко по темата: китайската Хонда продължаваме да я тормозиме, но още се държи гадината. Показа някой слабости ама като цяло я бива. Снимал съм всичко и скоро ще го пусна.
Ние го завършихме, но червената машина има нов собственик и той го продължава с пълна сила. Като го гледам как я кара бая е изобретателен в тестовете. Ние докато я тормозехме сме сменили втулки на предните носачи, два болта на задния шарнир(от към лагерите), допълнително сме сложили две шайби на централния болт на задния шарнир и друго май не сме правили. А, гърнето претърпя един качествен тунинг, преди него отговаряше на Euro10 нормите и направо спираше половината сила на двигателчето. Всичко към 250лв. и машината се доближи доста до първообраза си. Сега го чакаме колегат да я докара в бокса да видим той до къде е стигнал с тестовете? Ще докладвам за всичко.
Коментар