Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA TRX700XX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HONDA TRX700XX

На мен лично не ми стига газ-та, неможеш да вдигнеш повече от 120км. като и те са трудни. С тунинг вдигаш повече, но за сметка на друго.
    Е Красе това са нещата дето ме интерсуват и мен. Ще видим като доиде.

Коментар

Навярно ще е по-мощен от KFX-са !
      Както гледам, двигателят все пак е изходен от базата, на която е направен 450, а той си е доста рязък и мощността му е разпределена много пропорционално спрямо оборотите. Обикновено на останалите мощността пада във високите, но при Хондата не е така !

Е, тепърва ще чакаме отзиви, сега само можем да гадаем.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

еиииииииии
        какви хора бе
        това bombardier за нищо го нямате
        http://www.motorcitypowersport.com/n...h2=58128&go=Go

http://www.motorcitypowersport.com/n...h2=54321&go=Go

Коментар

Я американците настрани !
          Тук става въпрос само за изпънати очички !
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

голям страх от тия американци

Коментар

састезателите им и те добри бе

Коментар

Къв страх бре KOLEV, тия могат да праят само бомби?!? Как пък даже правят сравнение с TRX-а. Та само се излагат!

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
                  голям страх от тия американци
                  тя американската техника като руската само нерви иначе голяма работа и няма кои да ги научи с едни нормални милеметрови размери да почнат да работят цял свят така те на терсене хич и не искам да им я помирисвам тяхната техника
                  Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Та за въпросния двигател който,ползва въпросното ATV,ако обърнете малко по-голямо внимание предполагам ще откриете огромна прилика с този на мотоциклета XR650R и предполагам е използван за основа(даже да не е и същия,но с малко по- голям диаметър на буталото от този на ХР-а)на разработването на двигателя за HONDA TRX700XX.
                    MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Темата гледам е малко позамряла, но днес точно за това си говорихме с един дилър на Хонда. Първите бройки от този модел пристигат на 25 февруари. Заявили сме две още ноември. Ако има голям интерес може по въздух да се пратят към България, ей така просто да има и от тях.
                      Не знам кога ще ги пуснат в Европа. Или дали ги има вече.

Коментар

Каде пристига на 25 февруари? Има интерес (не е голям), но ме интересува каква ще е ориентировъчната цена у нас?

Коментар

На мен лично като дизайн ми допада. Изглежда Хонда са се опитали да направят накаква средна работа между раптор 700 и КФх 700 и да вземат добрите неща от двете страни, което на мен лично ми се вижда невъзможно. От едната страна имаме голям едноцилиндров двигател със ръчни скорости но на шаси 180кг което го прави бърз и пъргав демек Раптора от другата страна имаме тежкото и проходимо кавазаки но със друцилиндров двигател и мощност в ниските което донякаде конпенсира повечкото кила, както и автоматична трансмисия която елиминира постоянното ръчкане на скорости за търсене на добра мощност което е доста удобно особено когато си в гората върху бабуни или на баир. Но за съжаление като гледам хондата клони като килограми към КФХ а като двигател и трансмисия към раптора даже са същите кубици-686 което не ми се вижда добро решение, просто СПОРЕД МЕН тия 230кг са и много на тая хонда. Аз съм имал атв Хонда трх 250 и честно да си кажа ми харесваше само това че беше доста здраво иначе беше пълно "дърво" карал съм и спортното трх 450 което вървеше но като усещане и то беше дървено но това незначи че и с това ще е така, най добре да изчакаме още малко и да видим.
                          It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Какво стана с тая HONDA има ли я вече някои да сподели впечатления?

Коментар

Нека да я покараме и да видим тогава - т.е. "коментарите след края на мача"
                              LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Първоначално публикуван от valeriy_iliev Преглед на мнение
                                Нека да я покараме и да видим тогава - т.е. "коментарите след края на мача"
                                май нямате много време за каране а ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X