Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA TRX700XX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HONDA TRX700XX

http://youtube.com/watch?v=PCkHOgyx6ts&feature=user превеждайте си няма ли скоро да има и такова българско клипче

Коментар

чесно да си кажа нищо особено не видях в клипа даже на няколко пъти като че ли щеше да изпусне управленито на скутера
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Няма ли я още тази машина в на някой български атевист ръцетеТогава се разбира,що за машина е,така общи приказки.Докато не влезне в гората,на малко хард каране,не може да се разбере положението дали е здрава и устойчива.Но от обща гледка мисля,че ще е добро атв-то,но КФХ-а ми по-харесва.
        [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
          чесно да си кажа нищо особено не видях в клипа даже на няколко пъти като че ли щеше да изпусне управленито на скутера
          На мен ми се вижда пък доста стабилно и избухливо, все пак е с независимо А окачване отзад. поведението на клипа ми хареса доста! Да го бяха направили и автоматик, щях да си го поръчам без да се замислям!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Нинов Преглед на мнение
            Няма ли я още тази машина в на някой български атевист ръцетеТогава се разбира,що за машина е,така общи приказки.Докато не влезне в гората,на малко хард каране,не може да се разбере положението дали е здрава и устойчива.Но от обща гледка мисля,че ще е добро атв-то,но КФХ-а ми по-харесва.

бе това е много относително зависи на кой ще попадне в ръцете защото за сега един друг модел който е рядкост все още по нашенско КТМ525 като го дледаш има доста потенциал а пък като го подкарат нещо не е както трябва, та впечетлението от трх700 ще дойде като се понасъберат повечко такива машини което надали ще стане при тая инвазия на кфх700 време си требе, а иначе Хонда си правят здрави машини надали ще се изложат в новия сегмент на 700-ките
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              ... а иначе Хонда си правят здрави машини надали ще се изложат в новия сегмент на 700-ките
              Абе добре изглежда, висока е отзад, силна е, тежка, и според мен опростена. Което води до надежност. Мен ме притеснява скоростите които не са подходящи за ендуро но са по надежни от вариатора!

Коментар

Това е с един цилиндър
                Значи ще е гола вода

Коментар

За единия цилиндър иди дойди, но с тази верижна предавка отзад някак не се връзва.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Хонда-та ми се гледа надеждна. Независимото оканчване мисля, че е перфектно(не съм виждал хонда-та на живо), но така предполагам. За сега моят фаворит е Кавазаки КФХ700(с V-Twin-a) .
                    '05 Suzuki RM 250

Коментар

Какво мислите за независимото укачване?По-добре ли ще е или?
                      [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Няма начин да не е по-добре, по-малко движещо се тегло отива на всеки амортисьор. Малко повече ще ляга в завой. А така или иначе в теста доста хвалят окачването. Но отново, тая работа с веригата хич не ми харесва. Абе друг тип атв, въпрос на вкус. Трябва да ти харесва да превключваш скорости и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          Няма начин да не е по-добре, по-малко движещо се тегло отива на всеки амортисьор. Малко повече ще ляга в завой. А така или иначе в теста доста хвалят окачването. Но отново, тая работа с веригата хич не ми харесва. Абе друг тип атв, въпрос на вкус. Трябва да ти харесва да превключваш скорости и т.н.
                          Гледам на клипа на завои седи като с цяла ос!!! Веригата не ме притеснява защото задната зъбчатка е скрита както и спирачния диск!

Коментар

Скрита е ама пусти чести смени...

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Скрита е ама пусти чести смени...
                              е те смените не са през два часа, веригата нали я сменяш един път на сезон най-много така че не виждам кой знае каква разправия по ме притеснява окачването
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

но са по надежни от вариатора!
                                да де ама не един съединител съм виждал гръмнал в гората я е изпушил ч е скъсал жило дори преабана лостова система съм виждал а преебан вариятор нито един най много скъсан ремък и то само на тежка работна машина основно поларис на японец не

то имаше и един друг модел с независимо отзад ама нещо никакъв го няма в действие става дума за поларис аут лоу дажв на хуевос 10 гледам карат такива ама са им сложили цял мост с един амортесьор що ли
                                Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X