До: НОВИ КЛАСОВЕ ПРИ АТV

Аз съм несериозен АТВ ползвател, и един ден от уйкенда, като измина 50-60 км. и после цяла седмица имам мускулна треска. От всички организирани карания състезания от РШЕ и др. на които съм карал най много се изморих на 130-те км, които Жоро Хаджиев ни организира за скубането на руното. Трасето на хобито на Хисаря също не беше тежко, такова го направи проливния дъжд в комбинация с това, че трябваше на няколко пъти да форсираме реката. Сина ми, който е на 9 г. също кара с мен по трасетата на хоби и много, много рядко закъсва и има нужда от помощ. Така, че трасето за навигация не е тежко в досегашните кръгове, а ме изтормозват затворените кръгове, защото на Хисаря АТВ-то ми се изправи и застана в равновесно положение върху предния бар пред радиатора при спускането, а в Габрово и Шумен останах "без ръце". Така че според мен проблема за хобито е в това, че експерт и хоби на затворения кръг въртят по едно и също трасе и именно там трябва да се помисли за облекчаване, а не за навигацията. Там нещата са добре т.к. въртим двойно по- малко км. от експертите.

Първоначално публикуван от kerkelov

Преглед на мнение

Коментар