Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВИ КЛАСОВЕ ПРИ АТV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВИ КЛАСОВЕ ПРИ АТV

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
    Класовете би трябвало да са отворени и разликата да бъде кой кое трасе да избере. Така ще може и състезател с 450 да кара в Е2, а ако иска някой със 700 да си кара по чистото трасе.
    Не е правилно, има си хоби клас който не иска да се вре между шамарите.
    А и вече решението е взето, Краси го съобщава не го предлага за обсъждане.
    Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 17-12-08, 22:10.

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
      Класовете би трябвало да са отворени и разликата да бъде кой кое трасе да избере. Така ще може и състезател с 450 да кара в Е2, а ако иска някой със 700 да си кара по чистото трасе.
      Няма проблем с 450 да караш в Е2
      а с 700 ако си любител на чисто трасе караш в хобито

А Явор ме е изпреварил

Коментар

здравейте мисля ,че най-добре щеше да се разделят на 2wd и 4wd защото според мен тук има разлика в проходимостта а между 450 кавазаки и 700 раптор е нищожна сега в този вариант нямям избор аз например искам да карам в експерт да науча нещо от големия клас но немога защото машината ми непозволява нямам сега възможност да го сменям и не искам но искам и да карам по по-скоростните трасета в този вариант желанието ми за участие в ендурото ми намалява нека има повече мнения да се орентираме в обстановката

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
          Пък и един модел като се води 450,кой ще проверява да не е станал 550 примерно,ще му мерят горивната камера ли

Има много начини за определяне на кубатурата
          • Със специално устройство което мери на ауспуха
          • Със спринцовка с масло - сипваш го през свеща, и мериш абсолютно точно кубатурата
          • При контестация имаме право да отворим двигателя
          Не сме измислили ние топлата вода

Коментар

При контестация и отваряне на двигателя предвиден ли е паричен депозит за в случай че двигателя отговаря на изискванията ?
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ето с този вот Общото събрание с 14 ЗА и 1 Въздържал се се приеха новите класове

Коментар

Браво, моето мнение е че сте го измислили много добре, все някой ще е недоволен, но това е неизбежно(и неоснователно, не може за всеки модел и тунинг да има клас)

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  При контестация и отваряне на двигателя предвиден ли е паричен депозит за в случай че двигателя отговаря на изискванията ?
                  Да

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                    Няма проблем с 450 да караш в Е2
                    а с 700 ако си любител на чисто трасе караш в хобито
                    Това имах предвид.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от gosho75 Преглед на мнение
                      здравейте мисля ,че най-добре щеше да се разделят на 2wd и 4wd защото според мен тук има разлика в проходимостта а между 450 кавазаки и 700 раптор е нищожна сега в този вариант нямям избор аз например искам да карам в експерт да науча нещо от големия клас но немога защото машината ми непозволява нямам сега възможност да го сменям и не искам но искам и да карам по по-скоростните трасета в този вариант желанието ми за участие в ендурото ми намалява нека има повече мнения да се орентираме в обстановката
                      Какъв ти е проблема да караш в А2.
                      Там са и Бахите 650 и КТМ 525, Хонда 700, Поларис 500 - няма да ти е скучно

Коментар

Гърка в Дълбок Дол беше много далеч от 450кой го премери?!!!
                        Купих си 450 и мразя другите
                        Eвгени Филчев
                        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Гърка в Дълбок Дол беше много далеч от 450кой го премери?!!!
                          Купих си 450 и мразя другите
                          Дълбок Дол е друго състезание, дайте да не бъркаме двете надпревари.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            Дълбок Дол е друго състезание, дайте да не бъркаме двете надпревари.
                            Кои две? Това с тези 150-200км.през балкана май умират.Остават затворените трасета.Дай да не губим година!!!
                            Eвгени Филчев
                            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение

ХОБИ
                              Клас за начинаещи.Тук е отворено за всякакви машини и всякакви кубици.Класът е рай за любителите на гледки и разходки
                              Леки и равни трасета без преминаване на препятствията от X-трака.
                              Дистанциите са намалени наполовина.
                              Тенденцията е трудноста на Хоби трасетата да бъде драстично намалена.

АТВ трасе кординатори за 2009г - К.Грудев;E.Пенчев;Д.Цеков.
                              консултанти Н.Кушев;А.Ангелов.
                              Това с класовете е ясно, но специално на тоя клас трябваше некво друго име да се съчини примерно OPEN или нещо такова защото част от хобитата са си ветерани или морални задръжки няма да има в интерес на клубовете, защото пак си мисля и стигам до извода че повечето хобита са толкова хобита колкото и експертите са експерти
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Кои две? Това с тези 150-200км.през балкана май умират.Остават затворените трасета.Дай да не губим година!!!
                                През 2009 ще има 3 кръга от "Chalange CUP Bulgaria" . Там резделението на класовете е 2WD, 4WD и т.н.
                                "Chalange CUP Bulgaria" Няма нищо общо с решенията взети на това събрание и Комисия Ендуро, то е съвсем отделен Шампионат. Супермото ATV, MXATV също са независими от РШЕ и К.Е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X